majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
οτι τα στρητπτιζοκοριτσα τον παιρνουν
και που το εμαθες αυτο δεν ειπωθηκε κατι τετοιο....
οτι τα στρητπτιζοκοριτσα τον παιρνουν
Οποιος γαμησε καποια απο Elena Grace Katrin ας ενημερωσει,ειναι οι αδυναμιες μου και δεν εχω γαμησει ακομα...
δεν γαμησε κανεις πιστευω και οποιος ειπε κατι τετοιο ειναι ψευτης.
φιλαρακι επειδη εσυ δεν έχεις γαμησει δεν σημαινει οτι ισχυει αυτο και για τους αλλους
φιλαρακι μεσα στο στριπτηζαδικο απο ποτε γαμανε και δεν το ξερω?
εσύ πρέπει να είσαι ή πολύ φτωχός ή πολύ άσχημος.δεν γαμησε κανεις πιστευω και οποιος ειπε κατι τετοιο ειναι ψευτης.
α ωραια εμφανιστηκαν ολοι οι ελληνες γαμιαδες.τι ωραια.....!Και δεν λεει κανεις τι εγινε και που απλα λογια του αερα.......
α ωραια εμφανιστηκαν ολοι οι ελληνες γαμιαδες.τι ωραια.....!Και δεν λεει κανεις τι εγινε και που απλα λογια του αερα.......
αυτον θα κάψεις.ρε μακακα θελεις να δωσουμε ονοματα και να καψουμε τις κοπελες
αυτον θα κάψεις.
δεν τον λυπάσαι;
αααααααααααααχαχχαχαχααχαχα
ρε μακακα θελεις να δωσουμε ονοματα και να καψουμε τις κοπελες
ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα αδερφέ.
μην ασχολείσαι με μας τους ψευτογαμιάες.
Υ.Γ.
στην ερώτηξή μου δεν απάντησες.
εχεις γαμησει στα πριβε του κινκυ? σε κοιταζε ο σερβιτορος και δεν σου ειπε τιποτα?εκτος να τον μιζωσες και αυτον?πες το σκηνικο αγορι μου μην πεις ονοματα.Δεν ζηταω ονοματα ο καθενας εχει αλλα γουστα.Και αν εσυ γαμησες την μελαχροινη την χοντρη δεν σημαινει οτι μαρεσει και θα την γαμησω και εγω....Απαντησε μου.
Καθε φορα αφηνω μια 300κοσαρα ευκολα σε ποτα πιο πολυ
δε γαμάμε είπαμε στα στριπτήζ. ΤΕΛΟΣ.
ρε τι πίνεις;
σου λέμε γαμάμε μας λές αποκλείεται.
σου λεμε οκ και μας λες είστε ψεύτες πείτε μου ποιά γαμήσατε.
ααααααααααααααααχχααχχαχαχαχαχααχα
εχεις γαμησει στα πριβε του κινκυ? σε κοιταζε ο σερβιτορος και δεν σου ειπε τιποτα?εκτος να τον μιζωσες και αυτον?πες το σκηνικο αγορι μου μην πεις ονοματα.Δεν ζηταω ονοματα ο καθενας εχει αλλα γουστα.Και αν εσυ γαμησες την μελαχροινη την χοντρη δεν σημαινει οτι μαρεσει και θα την γαμησω και εγω....Απαντησε μου.
πουθενά είπαμε.οχι φιλε μου ο φιλος σου που σε υποστιριζει γαμαει στα στριπτηζ ειπε αυτος και εγω μονο φραπεδιαζω οποτε συννενοηθειτε που γινεται το γαμησι και απαντηστε μου.
ναι ρε φιλε εχω γαμησει στο πριβε...και που θες να ξερω τι εκανε ο σερβιτορος αυτον κοιταζα; ειχα χωθει στα βυζια της γκομενας με τα μουτρα και η πουτσα μου ηταν καρφωμενη στο μουνι της ...αν θες τη γνωμη μου μαλλον η γκομενα εδωσε δωρακι στο σερβιτορο...εγω τα εχωσα στη γκομενα και μετα moy phre τσιμπουκι με προφυλακτικο kai ακολουθησε η μπριζολα σε σταση cow girl
απάντησες μόνος σου στο γιατί ΔΕ ΓΑΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ.