mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
όταν κάποιος σε φτύνει, δεν γλείφεις τη ροχάλα. ;)
Ετσι πεστα δασκαλε !!!
Οποτε να σε λεμε Μακ-Ροχαλα απο εδω και εμπρος.
όταν κάποιος σε φτύνει, δεν γλείφεις τη ροχάλα. ;)
Ετσι πεστα δασκαλε !!!
Οποτε να σε λεμε Μακ-Ροχαλα απο εδω και εμπρος.
τενεκές έφυγες...τενεκές γύρισες πουστράκο ; εεε...μαζντάκο ήθελα να πω...
δάσκαλος δεν είμαι, δεν θα μπορούσα άλλωστε να γίνω...με μαθητές ντουβάρια σαν το πτώμα σου...είναι ντροπή για μένα... ;)
μπορείς να με λες όπως γουστάρεις...σου επιτρέπω..εσείς οι τύποι μάζντα έχετε κάτι διασκεδαστικό, πάντα.
Αστα να πανε καμια προοδος. Ντουβαρι, πτωμα. Χαλια μαυρα.
εύρηκες εύρηκες! με τη διαφορά ότι το ξέρουν και οι πέτρες.;)
καμια φορά και οι πέτρες κάνουν λάθος εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι όλοι μες το κόλπο...αφεντικά,σερβιτόροι, στριπτιζούδες
οι πέτρες ναι, ο πάθος όχι! >
τώρα δεν είσαι ο πάθος είσαι ο απόλυτος!
ελα ρε παιδια μην τσακωνεστε
αμα εχετε νευρακια πηγαινετε κανα γυμναστηριο, περιπατο-σινεμαδακι με φιλους-γκομενες, πηγαιντε σε κανα στουντιο, παιξτε κανα μπασκετακι καντε κανα γαρο
ο,τι θελετε, οπως χαλαρωνει κανεις, αλλα να βγαζετε νευρα μπροστα σε ενα πσ δεν κανει καλο στην υγεια.
fuck the stress response
Πηγαιντε στην Κατεριναρα να σαν κερασει κανα νες καφε φραπε ατελειωτη ευχαριστηση, ενω της χουφτωκουνατε παλινδρομικα τον υπερτατο, της χουφτωνετε τη βυζαρα και της ρουφατε τη ρογα ταυτογχρονα
εεεε......
φραπε αναμεσα στα κωλομερια εχει κερασει κανεναν, αναμεσα στα βυζακια?
Κατεριναρα το πουλαω το παπι να στα δωσω να μου...
κρισταλ η φραπεδιαρα!ξεπερασε και το λουμιδι.......!!!!!της ελεγα να τον φαει και δεν ηθελε ντρεποτανε!!!!!!Ασε που πριν πηρα ενα μπατσελορ εναν εναν με πριβε
κρισταλ η φραπεδιαρα!ξεπερασε και το λουμιδι.......!!!!!της ελεγα να τον φαει και δεν ηθελε ντρεποτανε!!!!!!Ασε που πριν πηρα ενα μπατσελορ εναν εναν με πριβε
εσύ τους πήρες δεν μας είχες πεί ότι είσαι στριπτιτζού!!!!
η Έλενα μια Μολδαβή καλή είναι στο πριβέ?
δεν την εχω παρει.σαρεσει αυτη?
την ξέρω μουνάρα είναι αλλά μου φάνηκε φιδέμπορας και δεν την πήρα στο πριβέ, για αυτό ρωτάω