You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Libido Strip Show
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Libido Strip Live Show
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αν θελεις δωσε μας καμια παραπανω πληροφορια.Ονομα,μεγεθος κτλ.ΕυχαριστωΠρόσφατη Σαββατιάτικη βόλτα. Εθεάθη κορασίδα με τεράστια φυσικά μαστάρια ! Συναγερμός για τους βυζολάτρες συναγωνιστές!
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Όνομα δε συγκράτησα,γύρω στα 30, Ουκρανο-ρωσίδα,μέγεθος ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ...Αν θελεις δωσε μας καμια παραπανω πληροφορια.Ονομα,μεγεθος κτλ.Ευχαριστω
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
ειναι η γνωστη βικτωρια η ουκρανη που ηταν παλιοτερα στο baby O και στο lido. πανυψηλη, σωματαρα με πιασιματα, ξανθο μαλλι ως τους ωμους, με ατελειωτες φυσικες βυζαρες 6 νουμερο. δουλευει μονο παρασκευη - σαββατο. δε ζηταει ποτο για να κανει χορο. δεν κανει σοου στην πιστα. καθεται μαζι με τις αλλες κοπελες σε ενα τραπεζι χωρις να πολυασχολειται με τους πελατες περιμενωντας τους τακτικους πιρφοροαγαπουληδες που ακουμπανε περιουσιες στα ποδια της. η αληθεια ειναι οτι εχει επαναπαυτει στις βυζοδαφνες της και ειναι διεκπεραιωτικη. η αληθεια επισης ειναι οτι για τους λατρεις του ειδους ειναι οτι πιο hot υπαρχει στην Αθηνα. Υπαρχουν και αλλα αξιολογα τεμαχια στο μαγαζι τα οποια πλην 2-3 εξαιρεσεων δε σου πρηζουν και τον πουτσο. Στα συν του καταστηματος οι πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι σερβιτοροι και υπευθυνοι.Αν θελεις δωσε μας καμια παραπανω πληροφορια.Ονομα,μεγεθος κτλ.Ευχαριστω
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
ειναι η γνωστη βικτωρια η ουκρανη που ηταν παλιοτερα στο baby O και στο lido. πανυψηλη, σωματαρα με πιασιματα, ξανθο μαλλι ως τους ωμους, με ατελειωτες φυσικες βυζαρες 6 νουμερο. δουλευει μονο παρασκευη - σαββατο. δε ζηταει ποτο για να κανει χορο. δεν κανει σοου στην πιστα. καθεται μαζι με τις αλλες κοπελες σε ενα τραπεζι χωρις να πολυασχολειται με τους πελατες περιμενωντας τους τακτικους πιρφοροαγαπουληδες που ακουμπανε περιουσιες στα ποδια της. η αληθεια ειναι οτι εχει επαναπαυτει στις βυζοδαφνες της και ειναι διεκπεραιωτικη. η αληθεια επισης ειναι οτι για τους λατρεις του ειδους ειναι οτι πιο hot υπαρχει στην Αθηνα. Υπαρχουν και αλλα αξιολογα τεμαχια στο μαγαζι τα οποια πλην 2-3 εξαιρεσεων δε σου πρηζουν και τον πουτσο. Στα συν του καταστηματος οι πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι σερβιτοροι και υπευθυνοι.
η οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της παρεπιπτόντως..
σας γάμησα σας γάμησα σας γάμησα!!!!!!!μπεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε μπεεεεεεεεεεεεχχχχχχχχχεεεεεεεε
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Τί δωράκιη οποία σήμερα έχει τα γενέθλιά της παρεπιπτόντως..
σας γάμησα σας γάμησα σας γάμησα!!!!!!!μπεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε μπεεεεεεεεεεεεχχχχχχχχχεεεεεεεε
θα της κάνεις??
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
Τί δωράκι
θα της κάνεις??
πεοτζούςςςςςς
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
πεοτζούςςςςςς
Φοβάμαι ότι αυτό δεν αρκεί ....
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Είναι ακόμα αυτή εκεί ή πήγε στο κινκυ?
εκανα 2 χορους απο 5 ε .η μια δεν μου αφησε να γλυψω τα βυζια η αλλη αφησε.ειχε 5 κοπελες οι 3 ειχαν πιο ωραιο λεπτο σωμα.ηταν και ενα καραμπαζο απορω
κανονικος ηχος μουσικης λιγος κοσμος - κυριακη - νομιζω οτι το baby ο ειχε μικροτερο χωρο τωρα υπαρχουν και τραπεζια πισω απο την πιστα.αυτα και καλη εβδομαδα.
κανονικος ηχος μουσικης λιγος κοσμος - κυριακη - νομιζω οτι το baby ο ειχε μικροτερο χωρο τωρα υπαρχουν και τραπεζια πισω απο την πιστα.αυτα και καλη εβδομαδα.
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αδέρφια,επισκεύτηκα αρχές Μαίου το συγκεκριμένο ίδρυμα(Πέμπτη) και δυστυχώς η Βικτώρια με τα τεράστια δεν ήταν πια εκεί!!!!
Ξέρει κανείς αν την έχει κάνει για άλλες πολιτείες?????Ήταν πάντως ανεβασμένο το ρόστερ και εκεί με δύο ξανθές milf να κάνουν καλό παιχνίδι και μια μινιόν Ρουμάνα εξαιρετική!!!!Δυστυχώς ονόματα δεν θυμάμαι!!!!!Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει!!!!Που θα τη βρούμε τη Βικτώρια τώρα?????Ευχαριστώ!!!!!
Ξέρει κανείς αν την έχει κάνει για άλλες πολιτείες?????Ήταν πάντως ανεβασμένο το ρόστερ και εκεί με δύο ξανθές milf να κάνουν καλό παιχνίδι και μια μινιόν Ρουμάνα εξαιρετική!!!!Δυστυχώς ονόματα δεν θυμάμαι!!!!!Όποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει!!!!Που θα τη βρούμε τη Βικτώρια τώρα?????Ευχαριστώ!!!!!
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Λέω να το επισκεφτώ,αυτό το ίδρυμα,πολύ σύντομα!
Να δούμε τι παίζει και εκεί μέσα.
Να δούμε τι παίζει και εκεί μέσα.
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μάγκες καλησπέρα!!!!!
Ξέρει κανείς αν η Βικτώρια με τα τεράστια δουλεύει ακόμα στο ίδρυμα???????
Έχω να την δω πολύ καιρό και έχω ανησυχήσει!!!!!!!!Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για τη συγκεκριμένη????Που θα τη βρω????
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικώς όποιον βοηθήσει....
Έχω να την δω πολύ καιρό και έχω ανησυχήσει!!!!!!!!Ξέρει κανείς καμιά πληροφορία για τη συγκεκριμένη????Που θα τη βρω????
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
κι εγω την ψαχνω αυτηνΜάγκες καλησπέρα!!!!!
ξερει κανεις αν δουλευει ακομα παρασκευες και σαββατα στο libido η μηπως εχει φυγει;
Είδα φωτισμένη επιγραφή, ανοίγει πάλι?
Δεν εμπαινες μέσα? ;)
Είδα φωτισμένη επιγραφή, ανοίγει πάλι?
Και ποιος χέστηκε; Πήγαινε στο Μούσσες... Την ίδια παρακμή θα ζήσεις, αφού το Libido είναι "θυγατρική" του...
zaxoulinos8872
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Μάγκες καλημέρα!!!!
Άνοιξε τελικά???Ξέρει κανείς τίποτα???
Αν κάποιος έχει πάει και είναι ανοιχτό ας ενημερώσει για βυζοΒικτώρια.
Τελευταία φορά την είδα σε αυτό το μαγαζί περίπου 1 χρόνο πριν,κάτι έλεγε να πάει Μούσσες,αλλά δεν νομίζω να πήγε τελικά...
Όποιος γνωρίζει ας μας δόσει τα φώτα του.
Άνοιξε τελικά???Ξέρει κανείς τίποτα???
Αν κάποιος έχει πάει και είναι ανοιχτό ας ενημερώσει για βυζοΒικτώρια.
Τελευταία φορά την είδα σε αυτό το μαγαζί περίπου 1 χρόνο πριν,κάτι έλεγε να πάει Μούσσες,αλλά δεν νομίζω να πήγε τελικά...
Όποιος γνωρίζει ας μας δόσει τα φώτα του.