^^ χαχα τι η κατεριναρα εγινε φαλεναρα?!!
και ξαναρχισε το καπνισμα...
η Κατεριναρα μου λεγε φιδιες
, μου ειπε οτι θα ξαναρχισει προπονησεις ουτε αυτο θα εκανε.
χαχα να βαλω το αβαταρ σε ευρεια να ειναι αντιπροσωπευτικοτερο δλδ?
Καβλερο μου αγορι, αν εχεις παραπονα με μια κοπελα γιατι σου συμπεριφερεται καπως νομιζω ξηγιεσαι αναλογα, απλο δεν ειναι,
και αν θες να το τραβηξεις παει καπως ετσι νομιζω
-γεια σου τρελα
-θες χορο καυλα?
-οχι βεβαια
-γιατιιι?
-γιατι σουξου μουξου, δε ξηγιεσαι εμορφα κοπελια. σε αγαπαω καλη χρυση κ ωραια, αλλα με την παραπανω συμπεριφορα δε μου κανεις, δε σου λεω να αλλαξεις συμπεριφορα, αλλα σε εμενα δεν κανεις.
και βρισκεις καποια που σου κανει.
αν εσυ κ εγω δεν αποδιδαμε στη δουλιτσα μας οι πελατες μας θα την εκαναν για αλλου, δε θα πεταγαν τα λεφτουδακια τους γιατι εμεις ειμαστε βεντετες, ετσι νομιζω παει.
τα λεφτουδακια σου ειναι καλα, αλλα να τα δουλευει αντιστοιχα αλλιως τον πουλο.
τωρα αν εχεις απαιτησεις να σεβεται τους φιλους σου και τους πελατες γυρω σου, απαιτησεις μονο απο την κορη σου να χεις, απ τη γκομενα σου μονο να ελπιζεις. Και απτην Κατεριναρα στα παπαρια σου.
ετσι νομιζω παει.
Επισης, για να δουμε και την αλλη πλευρα μπορει ο προηγουμενος να της εκανε τη χ μαλακια και να εφαγες εσυ τον εξωστρακισμο ή να προβαλε πανω σου τα νευρα της απο τη μαλακια του αλλου, που και παλι δε δικαιολογειται, αλλα λεμε.
Μπορει να σε βρηκε ευκολο να σου φαει το χρημα γιατι παιζει κι αυτο παντα.
Μπορει να της εκανες τη χ κινηση και να τα πηρε και να σου κατεβασε 1000 καντυλια και να πε "ετσι εισαι μαλακα, επειδη κανω τη δουλεια που κανω νομιζεις οτι ειμαι χουχουτουβου, θα παρεις τα @@ μου και θα πεις κ ευχαριστω"
Και στο κατω κατω, μαγκα στον πουτσο μου, ουτε νταβας της ειμαι, ουτε με νοιαζει πως σου συμπεριφερεται, ουτε να
δικαιολογησω τα χ και τα ξ με νοιαζει, μπορει 1000 μπορει.
ειμαι δικαιος πιστευω. μπορει να τσαντιστεις και να με βρισεις, αλλα πιστευω αδικος δεν ειμαι και
το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να σε βοηθησω να δημιουργησεις εναν τροπο σκεψης-αντιμετωπισης και να μη χαλιεσαι για κανεναν και καμια και να περνας καλα.