BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Πήγε το μουνοπανο ο λιαγκας μα κάνει ρεπορτάζ για το σπίτι της?
Προφανώς όχι. Ψάχνεται για τη μεγάλη ζωή και τους μεγάλους θανάτους αυτός, να υποθέσω.
Πήγε το μουνοπανο ο λιαγκας μα κάνει ρεπορτάζ για το σπίτι της?
είναι η γκόμενά του αυτήΠροφανώς όχι. Ψάχνεται για τη μεγάλη ζωή και τους μεγάλους θανάτους αυτός, να υποθέσω.
Δεν πιστευω σε λιγο καιρο να γυρνας στους δρομους και ο,τι κηδειοχαρτο βλεπεις να το ποσταρεις εδω για να μεινει "ζωντανο" το νημαΠροφανώς όχι. Ψάχνεται για τη μεγάλη ζωή και τους μεγάλους θανάτους αυτός, να υποθέσω.
Δεν πιστευω σε λιγο καιρο να γυρνας στους δρομους και ο,τι κηδειοχαρτο βλεπεις να το ποσταρεις εδω για να μεινει "ζωντανο" το νημα
H καθιστική ζωή,το άγχος και τα πιτογυρα τα καθημερινά θα μας ξεκανουν.Τα μπόλια θα μας ξεκάνουν όλους.
Συλλυπητήρια για το κορίτσι.Πέθανε εχθές και η κυρία Αντωνά. Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας Μαρίας Αντωνά. Είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δε φαίνεται πάντως μεγάλη σε ηλικία η μητέρα της.
Μαρία Αντωνά: «Αντίο μαμά μου», συγκλονίζει η ανάρτηση για τη μητέρα της
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρία Αντωνά.www.newsbomb.gr
Πεθαίνουν οι γονείς που γεννήθηκαν πίσω στον 20.αιώνα πια, και παραδίδουν μέρα με τη μέρα τη σκυτάλη στα παιδιά τους. Η φυσιολογική ροή της ζωής.
Καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι τρέχουν παντού ,ζουν υπό πίεση και δεν φροντίζουν και πολύ τον εαυτό τους...συνταγή καταστροφής.Με την ευκαιρία να προσθέσω, μια και σήμερα είναι η μέρα που πέθανε ο τότε 55χρονος Βλάσσης Μπονάτσος πριν 20 χρόνια, ότι δεν είναι δυνατόν να φταίνε για όλα ο Covid ή τα εμβόλια.
Πάντοτε και για πολλούς λόγους προέκυπταν πρόωροι θάνατοι. Και θα συνεχίσουν να προκύπτουν.
Με την ευκαιρία να προσθέσω, μια και σήμερα είναι η μέρα που πέθανε ο τότε 55χρονος Βλάσσης Μπονάτσος πριν 20 χρόνια, ότι δεν είναι δυνατόν να φταίνε για όλα ο Covid ή τα εμβόλια.
Πάντοτε και για πολλούς λόγους προέκυπταν πρόωροι θάνατοι. Και θα συνεχίσουν να προκύπτουν.
Ο Μπονάτσος ρε παιδιά έκανε βουτιά στην κόκα.Καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι τρέχουν παντού ,ζουν υπό πίεση και δεν φροντίζουν και πολύ τον εαυτό τους...συνταγή καταστροφής.
Ωχ...κοιτα τι μάθαμε μετά από τόσα χρόνια...εγώ. νόμιζα ότι πήγε από καρδιά!!!Ο Μπονάτσος ρε παιδιά έκανε βουτιά στην κόκα.
Τον προλάβανε κάνα δυο φορές.Στο τέλος ταξίδεψε .
Δεν ήταν και φυσιολογικό παιδί.....
«Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Πέθανε ο Υποπτέραρχος Θανάσης Μακρής
Ήταν ένας από τους κορυφαίους Αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας»
Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Πέθανε ο Υποπτέραρχος Θανάσης Μακρής
Ήταν ένας από τους κορυφαίους Αξιωματικούς της Πολεμική Αεροπορίαwww.newsbomb.gr
Απεβίωσε 69 χρονών μετά από μια σύντομη και σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο.
Ας αναπαυτεί εν ειρήνη,
Και Ζωή Σε Λόγου Μας !
ελεγα και γω ... δεν θα εμφανιστει ο πεθαμενατζης του σαιτ να βαλει καναν που ψοφησε
Δε βαριέσαι ;! Κ αυτοί που γεννιούνται ζωντανοί νεκροί είναι με την φτώχεια που μαστίζει τη γηΠαρεπιπτόντως αναφέρω, στα 8.2 δισεκατομμύρια ο παγκόσμιος πληθυσμός προς το παρόν. Μέσα στο 2024 έχουμε 55 εκατομμύρια καθαρή αύξηση των ανθρώπων επί της γης ως τώρα.
Πολλοί πεθαίνουν, ακόμη περισσότεροι γεννιούνται.
Σεβάσου τους συμπολίτες μας που πεθαίνουν κάθε μέρα απρόοπτα, μην και σε ματιάσει κανένας, σου προτείνω.
τσακω αυτο εδω να ταισεις την αρρώστια σου
Αττικής Αρχεία - Άμεση ενημέρωση πένθιμων γεγονότων
kidiesnews.gr
εχουν κανει και σαιτ... μπορει να ειναι και δικο σου
Μην μου συγχύζεσαι.
Η ζωή είναι υπέροχη. Να είσαι απλά ευγνώμων για το θαύμα της Δημιουργίας, κι όλα τα άλλα έρχονται από μόνα τους.
Παππας εισαι ρε μουνι και βλεπεις να πεθαινουν και χανεις το μεροκάματο
Να ψάχνει ποιος είσαι από νήμα σε νήμα δεν είναι κακό, φαντάσου να έψαχνε από μνήμα σε μνήμα να δεί ποιος είσαιΌλο ψάχνεις τι είμαι, ποιος είμαι, και τι κάνω, από νήμα σε νήμα. Καλύτερα για σένα θα ήταν, να μην ασχολείσαι καν μαζί μου.
Κι ας ψάχνεσαι για σχέση.
Για παπά και νεκροθάφτη δεν χρειάζεται καν να ψάχνεις όμως. Σε βρίσκουν εκείνοι, άμα ατυχώς έρθει έξαφνα κι η δικιά σου ώρα.
Να ψάχνει ποιος είσαι από νήμα σε νήμα δεν είναι κακό, φαντάσου να έψαχνε από μνήμα σε μνήμα να δεί ποιος είσαι