BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.883
- Πόντοι
- 3.556
Eτρεχε ολη μέρα για δουλειές χωρίς ξεκούραση ,παραμελώντας τον εαυτό του...να τι έγινε.
Μπορεί, ξέρω ´γω. Είναι να μην έχει έρθει η ώρα σου, βασικά.
Eτρεχε ολη μέρα για δουλειές χωρίς ξεκούραση ,παραμελώντας τον εαυτό του...να τι έγινε.
Δε βγάζει 2024Μαρινέλλα τι απόδοση δίνει ο χάρος?
Πολύ δυνατός παίκτης ο Θάνατος. Δεν του γλιτώνει σχεδόν κανένας μας τελικά.
Μόνο ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε, αλλά κι Εκείνος αφού είχε πεθάνει προσωρινά πρώτα.
Και κατά τις Αγίας Γραφές κι ο Λάζαρος βέβαια, αλλά κι αυτός πέθανε ξανά αργότερα.
Tυοε πες την αλήθειαν..έχεις γραφείο τελετών ; Ε;
σχεδιασμένο για να συμβεί προ συνταξιοδοτήσεως; ...βολικό θα σκεφτόταν κανείς...
Τύπε μπορείς να μου στείλεις μια κάρτα σούΟ δήμαρχος Αιγιαλείας πέθανε στη ΜΕΘ στα 67 του.
Είχε μεν ήδη προβλήματα υγείας, αλλά του προέκυψε και έκτακτο εγκεφαλικό επεισόδιο.
Πλήθος τα συλλυπητήρια μηνύματα στο συνδεδεμένο άρθρο.
Αιγιαλεία | Πέθανε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος - Agrinio_Stories.gr
. | Αποδημία | - Δήμος Αιγιαλείας - Άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 12:15 στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών σε ηλικία 67 ετών [ Αιγιαλεία | Πέθανε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος ] Ο δήμαρχος Αιγιαλείας αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και τα ξημερώματα της 29ης...agriniostories.gr
Ας αναπαυτεί εν ειρήνη ο άνθρωπος
και
Ζωή Σε Λόγου Μας.
Τύπε μπορείς να μου στείλεις μια κάρτα σού
Για δουλειά σε ήθελα
Πέθανε η εφοπλίστρια Αθηνά Μαρτίνου σε ηλικία 97 ετών
Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή η Αθηνά Μαρτίνου. Όπως έγινε γνωστό η γνωστή εφοπλίστρια άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή (11.10.2024). Ηwww.newsit.gr
Αυτό το νήμα όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα πεθάνει ποτέ!!!
Ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα και για Καιτη Γκρευ
Κάθε μέρα όλο και κάποιους τσιμπάει ο κύριοςΑνακοπή την ώρα του φαγητού, και άντε γεια στα 69, ο πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας.
Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Άλεξ Σάλμοντ - Συμμετείχε σε φόρουμ στην Β. Μακεδονία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάλμοντ πέθανε κατά τη διάρκεια γεύματος σε ξενοδοχείο της παραλίμνιας πόλης της Βόρειας Μακεδονίας. Σύμφωνα με τις ίδιεςwww.naftemporiki.gr
Rest In Peace
και
Ζωή Σε Λόγου Μας !