Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.222
- Πόντοι
- 6.946
Τα μπόλια θα μας ξεκάνουν όλους.
Τα μπόλια θα μας ξεκάνουν όλους.
Πέθανε εχθές και η κυρία Αντωνά. Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας Μαρίας Αντωνά. Είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δε φαίνεται πάντως μεγάλη σε ηλικία η μητέρα της.
Μαρία Αντωνά: «Αντίο μαμά μου», συγκλονίζει η ανάρτηση για τη μητέρα της
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρία Αντωνά.www.newsbomb.gr
Πεθαίνουν οι γονείς που γεννήθηκαν πίσω στον 20.αιώνα πια, και παραδίδουν μέρα με τη μέρα τη σκυτάλη στα παιδιά τους. Η φυσιολογική ροή της ζωής.
Γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, και παρουσιάστρια, λέει.Σε πένθος για τη μητέρα της.
Ζωή Σε Λόγου Μας .
ε η μανα της πεθανε , οχι αυτη , ειπαμε δηλαδη , μην το κανουμε εδω σαν την στηλη με τις κηδειες στις εφημερίδες
σε λιγο θα γραφουνε και για τις γειτονισες οι τυποιε η μανα της πεθανε , οχι αυτη , ειπαμε δηλαδη , μην το κανουμε εδω σαν την στηλη με τις κηδειες στις εφημερίδες
σε λιγο θα γραφουνε και για τις γειτονισες οι τυποι
σε λιγο θα γραφουνε και για τις γειτονισες οι τυποι
ο αλλος ο κηδειολάγνος ναπουμε ο ΜπιγκΜπεν .. περιμένει πανω απο τα νεκροκρέβατα , στήνεται εξω απο τις ΜΕΘ και περιμένει τον τυπο με το μαύρα και δρεπάνι στα χε΄ρια
Μπα, εγώ χαλαρά. Ούτε που πηγαίνω ποτέ σε κηδείες. Εδώ όμως είναι όμορφα.
Πολύ ωραίο νήμα. Άκρως ζωντανό θα έλεγα..
Η ύψιστη αναγνώριση για έναν πεθαμένο να βλέπει ( όσο μπορεί εκεί που είναι) το όνομα του να δεσπόζει στο νήμα του forum μας. Είναι ένας φόρος τιμής θα έλεγα, κάτι σαν το hall of fame του μπάσκετ ..Μόνο που αντί για δαχτυλίδι, εμείς τους παρέχουμε άλλα κομφόρ. Τους κλαίμε, τους βάζουμε στην προσευχή μας, τους ανάβουμε το καντήλι. Αυτά μονο εμείς εδώ. Ευγε
Πήγε το μουνοπανο ο λιαγκας μα κάνει ρεπορτάζ για το σπίτι της?Πέθανε εχθές και η κυρία Αντωνά. Η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας Μαρίας Αντωνά. Είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δε φαίνεται πάντως μεγάλη σε ηλικία η μητέρα της.
Μαρία Αντωνά: «Αντίο μαμά μου», συγκλονίζει η ανάρτηση για τη μητέρα της
Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρία Αντωνά.www.newsbomb.gr
Πεθαίνουν οι γονείς που γεννήθηκαν πίσω στον 20.αιώνα πια, και παραδίδουν μέρα με τη μέρα τη σκυτάλη στα παιδιά τους. Η φυσιολογική ροή της ζωής.