Φίλε για εμένα, που είμαι 10 χρόνια σε σχέση/παντρεμένος, το να πηγαίνεις με καμία επαγγελματία, δεν είναι κέρατο. Βγάζεις τα γούστα σου και δοκιμάζεις και κάτι διαφορετικό. Όπως δεν αμφισβητείς τις μαγειρικές ικανότητες της γυναίκας σου, όταν τρως απ' έξω, το ίδιο και εξ προκειμένω. Μιλάω βέβαια για τέτοιου τύπου φάσεις και όχι παράλληλες σχέσεις.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που αρκετός κόσμος εδώ μέσα νομίζει μάλλον πως παντρεύεται κανείς αυτή που του κάνει το πιο καλό κρεβάτι και όχι αυτή που τον εκτιμά, τον καλύπτει συναισθηματικά κτλ και τους φαίνεται αδιανόητο να πηγαίνει παντρεμένος σε επαγγελματίες...
Aν καταλαβα καλα, αν ειμαι σε σοβαρη σχεση η γαμο με μια γυναικα και μια φορα στους 3-4 μηνες πληρωσει εναν επαγγελματια γαμηκουλα, ετσι για να βγαλει τα γουστα της, να δοκιμασει κατι το διαφορετικο και τεσπα, ρε παιδι μου, ναχει ενα γαμισει της προκοπης, μια στις τοσες, δεν ειναι κερατο και δεν πρεπει να με ενοχλει.
Τωρα ΟΚ δεν αμφισβυτω, τον μουσακα της γυναικας μου, αλλα οπως φτιαχνω εγω τον λαγο στιφαδο, με βατικιωτικο κρεμυδακι και 4+ ωρες αργο βρασημο, (παραδοσιακη συνταγη του πατερα μου), οχι η γυναικα μου, αλλα ουτε συνεργασια Σκαρμουτσου-Μαμαλακη δεν με φτανουν. Ουτε οπως ψυνει τα παιδακια στην σχαρα,ο κυρ Μιχαλης στη γειτωνια, μπορει να ψυσει. Πως να το κανουμε?
Τελος, ρε παιδια, απο 30 χρονων, που αλλαξα αποψεις για την ζωη γενικα, μεχρι σημερα στα 64 μου, για να ειμαι σοβαρα με μια γυναικα, πρεπει να μου κανει το σουπερ κρεβατι, να με εκτιμα και να με υπερκαλυπτει συναισθηματικα. Διαφορετικα αν ειμαι με καποια, ετσι για να ψιλοπηδιομαστε που και που, διαρα δεν δινω αν τον περνει κι απο αλλον.
Μπορει να με πειτε παραξενο, στριμενο κι οτι αλλο, αλλα εγω ετσι την εχω δει και βαδιζω πλεον. Νασαστε καλα και ειθε να βρει ο καθενας αυτο που γουσταρει στην ζωη του. Καλημερα μαγγες μου