Νέα

"κερατας" απο επιλογη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romantikos poytaniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Καλησπερα και καλη βραδια..
Προσφατα αρχισα να βγαινω με μια κοπελα και το θεμα προχωρησε αρκετα ευκολα οσον αφορα το κρεβατι..Ωστοσο αυτη μου ομολογησε οτι εδω και ενα χρονο που εχει χωρισει με τον πρωην της αυτος την ενοχλει αρκετα συχνα(αυτη θεωρει οτι εχει τελειωσει οριστικα)..Μια μερα πριν "σκοραρω" μαζι της λοιπον αυτη εβαλε σχεδον τα κλαματα διοτι ειχε παει σπιτι του και τσακωθηκαν χοντρα(τωρα τι και πως,δν ρωτησα.Και αυτη μισολογα ειπε)Το λοιπον..Υποπτευομαι οτι ο καθενας..Μαλλον αυτοι οι 2 ισως να εχουν ακομη επαφες.Αν υπολογισω και το γεγονος οτι αυτη "χανεται" αρκετες ωρες την ημερα(φυσικα δν ρωταω που ηταν,κατα καποιο τροπο ειμαι ανετος προς το παρον)+ οτι με εμενα ειναι πολυ χαλαρη,τυπου ελευθερη σχεση,εγω εχω επιλεξει να παιζω το ρολο μου οσο μπορω καλυτερα ωστε να τρωω "γλυκο"..Εχω πιασει τον εαυτο μου ομως να ενδιαφερεται λιγο παραπανω και φοβαμαι μη βρεθω ο μαλακας της υποθεσης..Βεβαια μπορει και να τα φανταζομαι ολα αλλα τι να πω..

Εχουμε καμια ιδεα? Η σταση μου οπως προειπα ειναι ουτε κρυο,ουτε ζεστη..Οπως αυτη ακριβως..αν και στην αρχη το επαιξα λιγο ερωτευμενος παρολο που νομιζω δν χρειαζοταν
Καλησπερα φιλε μου!Εμενα η γνωμη μου ειναι να ΜΗΝ σκεφτεσε και να την γαμας μονο..Και το μυστικο για να μην ''κυλησεις'' ειναι να παιζεις με οσες γκομενες μπορεις..Το να απασχολεις το μυαλο σου με αλλες η αλλη γκομενα ειναι το καλυτερο πραγμα για να μην βυθιστεις στισ σκεψεις..Δες το σαν ζυγαρια..Οσο πιο πολυ σκεφτεσε κατι εκει θα βαραινει και θα βυθιζετε στην...Αβυσσο...Το καλυτερο για εσενα η ζυγαρια πρεπει να ειναι πληρως...Ισσοροπημενη.. ;)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
η τυπισσα ακόμη δεν εχει αφήσει το ενα κλαδακι για να πιαστει και με τα Δυο απο το άλλο. σε εχει  για καβατζα και βλεπουμε..

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα συνάδελφο . Η όλη περιγραφή θυμίζει γκομενα που την έδιωξε ο γκόμενος και αυτή προσπαθεί για επανασύνδεση .

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Κανόνισε μια παρτουζα με τον άλλον.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.547
Το χειρότερο είναι να γδέρνεις τα ταβάνια με τα κέρατα σου και να φωνάζεις σοβατζή να τα φτιάξεις και να σου πηδήξει και τη γυναίκα <και αυτός>  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπιμπη με αννουλα και ταριφα μου θυμιζει το σχολιο σου τυπε

Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
20
Πόντοι
0
Τύπε δεν στην έχει γαμήσει ακόμα κανένας ;; :think: Επειδή βλέπω ότι καυλώνεις τρελά  :rockon:
  οχι εχω φτασει στο σημειο που καυλωνει οταν την κοιτανε και ερεθιζεται...της αρεσει να φτιαχνει σεναρια αλλα μεχρι εκει...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
  οχι εχω φτασει στο σημειο που καυλωνει οταν την κοιτανε και ερεθιζεται...της αρεσει να φτιαχνει σεναρια αλλα μεχρι εκει...

Τυπε θες να γαμισω τη γκομενα σου και να παίρνεις μάτι;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
φιλαράκι όταν ήμουν πιτσιρίκας ενας μάστορας μου είπε << καλύτερα να έχεις ένα κουβά με γλυκα να τρως εσυ και αλλοι δεκα παρα ένα κουβά σκατα να τα τρως μονο σου >> γιαυτο μην ζοριζεσε .
Και ακόμα καλύτερα να έχεις κουβά με γλυκά και να τρως μόνος σου. λολ.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Το θέμα είναι μην έχεις έναν κουβά με γλυκά, τρώνε οι άλλοι κι εσύ βλέπεις!

OP
OP
romantikos poytaniaris
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Κατά πρώτον μπράβο που στο είπε θα μπορούσε να το έπαιζε τρελίτσα και έτσι..ΑΛΛΑ εχουμε και ένα αλλά..ΊΣΩς στο είπε για να έχει δικαιόλογια όταν χτυπήσει το κινητό της και είναι αυτός,όταν είναι μαζί του δήθεν μου τάχα να μιλήσουνε κτλ κτλ μη τα πολυψυρίζεις όμως πέρνα καλά για όσο κρατήσει και θυμήσου τα περισσότερα πραγματα που καυλώνεις και γουστάρεις να κανεις κοστίζουν μόνο μια απόφαση ας μη μαλακιζόμαστε λοιπόν με σκέψεις.

Εσκασε τηλεφωνο σμρ ενω ειχαμε αραξει σπιτι μου..!Ηταν αυτος,της ελεγε ουτε και εγω ξερω τι..Δεν εσταζε μελι αλλα για χωρισμενη αρκετα καλα ηταν παρολο που μου χε πει οτι ειχαν ¨σκοτωθει" ανα καιρους μετα το φιναλε τους..Πηγε λιγο στο μπαλκονι να μιλησει.Οταν επεστρεψε ζητησε συγνωμη για αυτο που εγινε και δηλωσε πως αν επιλεξω να μην της ξαναμιλησω θα το δεχτει και θα καταλαβει..Εγω εμεινα αταραχος(ετσι εδειξα) και της εξηγησα οτι δν ειναι δουλεια μου να παρεμβω σε ολο αυτο.Και οτι αν δν γουσταρα δν θα ημουν μαζι της..Μετα απο λιγο περασαμε στο ψητο..Μετα εφυγε και μου στελνει οτι περναει καλα μαζι μου ΑΛΛΑ δν ειναι ευκολο αυτη την στιγμη να κανει αυτα που θελει γιατι υπαρχει φοβος..(παλι δν συνεχισα.της ειπα καληνυχτα και αγνωστο τι θα συμβει)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εσκασε τηλεφωνο σμρ ενω ειχαμε αραξει σπιτι μου..!Ηταν αυτος,της ελεγε ουτε και εγω ξερω τι..Δεν εσταζε μελι αλλα για χωρισμενη αρκετα καλα ηταν παρολο που μου χε πει οτι ειχαν ¨σκοτωθει" ανα καιρους μετα το φιναλε τους..Πηγε λιγο στο μπαλκονι να μιλησει.Οταν επεστρεψε ζητησε συγνωμη για αυτο που εγινε και δηλωσε πως αν επιλεξω να μην της ξαναμιλησω θα το δεχτει και θα καταλαβει..Εγω εμεινα αταραχος(ετσι εδειξα) και της εξηγησα οτι δν ειναι δουλεια μου να παρεμβω σε ολο αυτο.Και οτι αν δν γουσταρα δν θα ημουν μαζι της..Μετα απο λιγο περασαμε στο ψητο..Μετα εφυγε και μου στελνει οτι περναει καλα μαζι μου ΑΛΛΑ δν ειναι ευκολο αυτη την στιγμη να κανει αυτα που θελει γιατι υπαρχει φοβος..(παλι δν συνεχισα.της ειπα καληνυχτα και αγνωστο τι θα συμβει)

Τις φοβίες τις ξεπερνάμε όταν τις αντιμετωπίζουμε λένε,άρα ας τις ξεπεράσει και αυτη και ας ξεμπλέξει απο όλο αυτο γιατι σε βάζει σε άσχημες διαδικασίες.Καταβάθος δεν έχει ξεπεράσει τον άλλο και γουστάρει όλο αυτο που γίνετε άλλα και απο την άλλη θέλωντας να έχει ύσυχο το κεφάλι της σου ξεφούρνησε την παραμύθα..πρόσεχε γιατι κατα 90% γαμιέτε ακόμα με τον άλλο.

OP
OP
romantikos poytaniaris
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Τις φοβίες τις ξεπερνάμε όταν τις αντιμετωπίζουμε λένε,άρα ας τις ξεπεράσει και αυτη και ας ξεμπλέξει απο όλο αυτο γιατι σε βάζει σε άσχημες διαδικασίες.Καταβάθος δεν έχει ξεπεράσει τον άλλο και γουστάρει όλο αυτο που γίνετε άλλα και απο την άλλη θέλωντας να έχει ύσυχο το κεφάλι της σου ξεφούρνησε την παραμύθα..πρόσεχε γιατι κατα 90% γαμιέτε ακόμα με τον άλλο.

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες..Και εγω πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ο πρωην εχει ακομη μεριδιο...Ωστοσο εχω τραβηξει γραμμη του "ανετου" και οτι δεν θελω να πιεσω καταστασεις (μιας και προς το παρον περναω καλα στο ερωτικο κομματι)και με τροπο της ειπα παρε τον χρονο σου και οτι γενικα θα θελα να δοθει μια ευκαιρια μεταξυ μας..Στην επομενη "σοβαρη" κουβεντα που θα γινει(δν θα το αφησω και πολυ) θα κοπει λιγο το χαλαρο στυλακι και θα ζητησω να δω πραγματα..Παρολα αυτα κραταω μικρο καλαθι..

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες..Και εγω πλεον αρχιζω να πιστευω οτι ο πρωην εχει ακομη μεριδιο...Ωστοσο εχω τραβηξει γραμμη του "ανετου" και οτι δεν θελω να πιεσω καταστασεις (μιας και προς το παρον περναω καλα στο ερωτικο κομματι)και με τροπο της ειπα παρε τον χρονο σου και οτι γενικα θα θελα να δοθει μια ευκαιρια μεταξυ μας..Στην επομενη "σοβαρη" κουβεντα που θα γινει(δν θα το αφησω και πολυ) θα κοπει λιγο το χαλαρο στυλακι και θα ζητησω να δω πραγματα..Παρολα αυτα κραταω μικρο καλαθι..

Τάραξε τα ΄νερά λιγο..άκουμε,άρχισε να απομακρύνεσαι αφήνοντας να ενοηθεί πως κάτι παίζει στη ζωή σου κάτι σου κίνησε τη περιέργεια κάποια άλλη και καλά.Με αυτό το κόλπο η που θα σε κυνηγήσει και θα κλάσει τον άλλο η που θα καταλάβεις αυτό που υποψιάζομαι ότι τη πηδάει και ο άλλος και απλά με αυτη σου τη κίνηση θα λακίσει.Κάνε τη κίνηση ματ και βλέπουμε τύπε

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
94
Πόντοι
16
Ερώτηση θεωρητική προς τον νηματοθέτη και τους άλλους συμμετέχοντες.
Αν με μια σοβαρή σχέση σας , αυτή σας έλεγε ότι με κάποιον πρώην της , δεν υπάρχει πια τίποτα το ερωτικό , αλλά τον βλέπει σαν φίλο και συνεχίζουν να μιλάνε και να βγαίνουν σε κοινές παρέες κλπ, πώς θα το αντιμετωπίζατε;

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Ερώτηση θεωρητική προς τον νηματοθέτη και τους άλλους συμμετέχοντες.
Αν με μια σοβαρή σχέση σας , αυτή σας έλεγε ότι με κάποιον πρώην της , δεν υπάρχει πια τίποτα το ερωτικό , αλλά τον βλέπει σαν φίλο και συνεχίζουν να μιλάνε και να βγαίνουν σε κοινές παρέες κλπ, πώς θα το αντιμετωπίζατε;

Εγώ προσωπικά θα έπερνα βαλίτσα και διαβατήριο τύπε μου και αμα με ρωτούσε που πάω θα τις έλεγα για τσιγάρα,αν με ρωτούσε γιατί με το διαβατήριο θα τις πεταγα και το εξής:δεν έχει τη μάρκα μου ελλάδα!!!,και θα εξαφανιζόμουν,δούλεμα στο δούλεμα ,στο τσόκαρο.Αλλά ο φίλος μας εδώ προφανώς είναι καψούρης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom