Νέα

"κερατας" απο επιλογη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα romantikos poytaniaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φιλε νηματοθέτη,υπαρχει λυση για ολα που λενε.Αν θες απλα να πηδας κανε το μαλακα κι οσο κρατησει.Αν θες να δεις που "στεκεται" η τύπισσα καντης μια πιπιλια στο λαιμό.Αμα φρικάρει παει να πει οτι ο αλλος δεν ειναι πρώην,ειναι απλα κερατάς.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Πέρα από πλάκες,φίλε, η ταπεινη μου γνώμη είναι ότι αν μπορής να κράτησης το πράγμα  (τη σχεση) σε μια διαχειρίσιμη κατάσταση από πλευράς σου,συνεχισε,περνα καλα ,αλλά εχοντας στο μυ΄λό σου ότι η σχεση αυτή έχει ημερομηνια ληξεως. Αν όμως  (ειδα που λες αρχισες να παιρνης τα πραγματα στα σοβαρα ) δε μπορείς να αποστασιοποιείσαι και βλέπεις ότι αρχισες να τη βλεπης καπως παραπανω από ένα γαμίσι, τοτε ...ΦΥΓΕ  μια ωρα αρχητερα,θα μπλέξης ασχημα  (διοτι ,με τα δεδομενα που αναφέρεις, η κοπέλλα σιγουρα εχει μεγαλο παρελθον και παρον με τον άλλο τυπο). Ταπεινη μου γνωμη.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Καλησπερα και καλη βραδια..
Προσφατα αρχισα να βγαινω με μια κοπελα και το θεμα προχωρησε αρκετα ευκολα οσον αφορα το κρεβατι..Ωστοσο αυτη μου ομολογησε οτι εδω και ενα χρονο που εχει χωρισει με τον πρωην της αυτος την ενοχλει αρκετα συχνα(αυτη θεωρει οτι εχει τελειωσει οριστικα)..Μια μερα πριν "σκοραρω" μαζι της λοιπον αυτη εβαλε σχεδον τα κλαματα διοτι ειχε παει σπιτι του και τσακωθηκαν χοντρα(τωρα τι και πως,δν ρωτησα.Και αυτη μισολογα ειπε)Το λοιπον..Υποπτευομαι οτι ο καθενας..Μαλλον αυτοι οι 2 ισως να εχουν ακομη επαφες.Αν υπολογισω και το γεγονος οτι αυτη "χανεται" αρκετες ωρες την ημερα(φυσικα δν ρωταω που ηταν,κατα καποιο τροπο ειμαι ανετος προς το παρον)+ οτι με εμενα ειναι πολυ χαλαρη,τυπου ελευθερη σχεση,εγω εχω επιλεξει να παιζω το ρολο μου οσο μπορω καλυτερα ωστε να τρωω "γλυκο"..Εχω πιασει τον εαυτο μου ομως να ενδιαφερεται λιγο παραπανω και φοβαμαι μη βρεθω ο μαλακας της υποθεσης..Βεβαια μπορει και να τα φανταζομαι ολα αλλα τι να πω..

Εχουμε καμια ιδεα? Η σταση μου οπως προειπα ειναι ουτε κρυο,ουτε ζεστη..Οπως αυτη ακριβως..αν και στην αρχη το επαιξα λιγο ερωτευμενος παρολο που νομιζω δν χρειαζοταν

ε μπορεί να της ρίχνει κάνα πούτσο που και που δεν έγινε τίποτα  :grin:

slight

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μη ψάχνεις λεπτομέρειες κάνε τη δουλειά σου αλλιώς αν τη πιέσεις θα εξαφανιστεί με ταχύτητα και θα μείνεις με ερωτηματικά....................

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Kερατάς ειναι αυτος που την τρώει στην μάπα τον περισσοτερο χρόνο.
Εραστης ειναι αυτος που γαμάει και φεύγει
Τελειως διαφορετικά πράγματα :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Παραπλανητικός τίτλος νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιον που γουστάρει να του γαμάνε τη γυναίκα και θα λεγα καλύτερα πούστης και πρεζάκιας παρά κερατάς από επιλογή!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παραπλανητικός τίτλος νόμιζα ότι πρόκειται για κάποιον που γουστάρει να του γαμάνε τη γυναίκα και θα λεγα καλύτερα πούστης και πρεζάκιας παρά κερατάς από επιλογή!

Για αυτους που το αποδέχονται παθητικά τι λες :think:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπερα και καλη βραδια..
Προσφατα αρχισα να βγαινω με μια κοπελα και το θεμα προχωρησε αρκετα ευκολα οσον αφορα το κρεβατι..Ωστοσο αυτη μου ομολογησε οτι εδω και ενα χρονο που εχει χωρισει με τον πρωην της αυτος την ενοχλει αρκετα συχνα(αυτη θεωρει οτι εχει τελειωσει οριστικα)..Μια μερα πριν "σκοραρω" μαζι της λοιπον αυτη εβαλε σχεδον τα κλαματα διοτι ειχε παει σπιτι του και τσακωθηκαν χοντρα(τωρα τι και πως,δν ρωτησα.Και αυτη μισολογα ειπε)Το λοιπον..Υποπτευομαι οτι ο καθενας..Μαλλον αυτοι οι 2 ισως να εχουν ακομη επαφες.Αν υπολογισω και το γεγονος οτι αυτη "χανεται" αρκετες ωρες την ημερα(φυσικα δν ρωταω που ηταν,κατα καποιο τροπο ειμαι ανετος προς το παρον)+ οτι με εμενα ειναι πολυ χαλαρη,τυπου ελευθερη σχεση,εγω εχω επιλεξει να παιζω το ρολο μου οσο μπορω καλυτερα ωστε να τρωω "γλυκο"..Εχω πιασει τον εαυτο μου ομως να ενδιαφερεται λιγο παραπανω και φοβαμαι μη βρεθω ο μαλακας της υποθεσης..Βεβαια μπορει και να τα φανταζομαι ολα αλλα τι να πω..

Εχουμε καμια ιδεα? Η σταση μου οπως προειπα ειναι ουτε κρυο,ουτε ζεστη..Οπως αυτη ακριβως..αν και στην αρχη το επαιξα λιγο ερωτευμενος παρολο που νομιζω δν χρειαζοταν
Και γιατι ζοριζεσαι αμα δεν σ'ενδιαφερει τοσο τι κανει η αλλη  :) δλδ μπορει και μονο απ την σταση σου να σου κανει οτι κανει...δεν μπορει σε μια σχεσει ο ενας απ τους δυο να το παιζει αδιαφορος και να περιμενει απ τον αλλο να τρεχει απο πισω, αδιαφορια θα δειξει και αυτος και φυσικα με τον καιρο θα στραφει ειτε σε καινουργιο προσωπο ειτε στην παλια της σχεση.Τωρα αν εσυ το κανεις επιτηδες αυτο γιατι την βρισκεις με τον να σε γαμανε αλλη την γκομενα/γυναικα αυτο ειναι αλλη ιστορια, ανοιξε αλλο θρεντ!  :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.493
Πόντοι
5.595
Περνα καλα..με το γκομενακι... ξεσκιζε την καλα...
και ταυτοχρονα 'παιζεις' και οπου αλλου μπορεις....  ;) :sunglasses:

ari78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
φιλε γαμα την και παρατα την...τρελο πορνιδιο.....

Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
20
Πόντοι
0
εμενα φιλε καυλωνει οταν την κοιτουν και γενικα θελει να ειναι το επικεντρο...θα της χαλασω χατιρι??αφου γουσταρω και γω...περνα καλα αυτο μην το πολυψαχνεις...

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.088
Πόντοι
24.596
ολοι να ξερετε μπορει να γινεται και το αντιθετο   να κερατοσεις την κοπελα  σου τωρα  pussy wagon   οι πουτανες δεν με νοιαζουν αν κερατωνουν λογικο μου φαινεται εμενα καμια γυναικα δεν με εχει κερατοσει 
θα το μαθεις. τελευταιος..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.088
Πόντοι
24.596
η τυπισσα ακόμη δεν εχει αφήσει το ενα κλαδακι για να πιαστει και με τα Δυο απο το άλλο. σε εχει  για καβατζα και βλεπουμε..

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
η τυπισσα ακόμη δεν εχει αφήσει το ενα κλαδακι για να πιαστει και με τα Δυο απο το άλλο. σε εχει  για καβατζα και βλεπουμε..
ΠΟΤΕ δεν το κανουν αυτο,πρεπει να ξερουν οτι το επομενο κλαδί ειναι στιβαρό,αλλιώς δεν αφηνουν το προηγούμενο.Ειναι η γνωστη και ως μεθοδος της μαϊμούς.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.088
Πόντοι
24.596
ΠΟΤΕ δεν το κανουν αυτο,πρεπει να ξερουν οτι το επομενο κλαδί ειναι στιβαρό,αλλιώς δεν αφηνουν το προηγούμενο.Ειναι η γνωστη και ως μεθοδος της μαϊμούς.
Το ίδιο  λέμε

visis

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
φιλαράκι όταν ήμουν πιτσιρίκας ενας μάστορας μου είπε << καλύτερα να έχεις ένα κουβά με γλυκα να τρως εσυ και αλλοι δεκα παρα ένα κουβά σκατα να τα τρως μονο σου >> γιαυτο μην ζοριζεσε .

Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
20
Πόντοι
0
φιλαράκι όταν ήμουν πιτσιρίκας ενας μάστορας μου είπε << καλύτερα να έχεις ένα κουβά με γλυκα να τρως εσυ και αλλοι δεκα παρα ένα κουβά σκατα να τα τρως μονο σου >> γιαυτο μην ζοριζεσε .
σωστος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom