Για αναζήτηση ... δίνω ένα κινητό με 2 ψηφία να λείπουν. Το νούμερο δεν ισχύει εδώ και 2 χρόνια, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα ασφάλειας για τους adminstartors. 697******* . Το καλύτερο cg που πήγα ποτέ μου και πιστέψτε είμαι πολύ καλό δείγμα γιατί πηγαίνω με μία κάθε 1-2 εβδομάδες σταθερά είτε μόνος μου είτε με την κοπέλα μου. Ρουμάνα, πανύψηλη, μαύρο μαλλί, όχι πολύ όμορφο πρόσωπο, απίστευτο GFE, απίστευτες ΒΥΖΑΡΕΣ !!!!!!! (όχι η κοπέλα μου - δυστυχώς - η Κέλυ)
Επείδη μίλαγε πολύ για τα προσωπικά της - τα είχε με ένα παλικάρι στη Ρουμανία που την κεράτωνε και τα χαρτιά παραμονής της τα έφτιαχνε ένας δικηγόρος από Πειραία που την πήδαγε κιόλας (σηκώνουν γέλιο αυτά, αλλά τα αναφέρω επείδη μόλις σε γνώριζε καλύτερα άρχιζε να παραπονιέται για αυτά - αν κάποιος έχει ή είχε επαφή με αυτήν σίγουρα θα του λένε κάτι).
Ελπίζω να βρεθέι κάποια άκρη ... αλλοιώς με βλέπω στη Νικολούλη.
p.s. μην ακούσω μαλακίες για το username μου - για το συγκεκριμένο site είναι τουλάχιστον ατυχές - αν είσαι σε άλλα site και ψάχνεις bi κοπέλες για τριο καλό είναι ... ;) - και μου έστειλε και ένας μουστάκιας "θέλω να τα πούμε" και φρίκαρα ...
Επείδη μίλαγε πολύ για τα προσωπικά της - τα είχε με ένα παλικάρι στη Ρουμανία που την κεράτωνε και τα χαρτιά παραμονής της τα έφτιαχνε ένας δικηγόρος από Πειραία που την πήδαγε κιόλας (σηκώνουν γέλιο αυτά, αλλά τα αναφέρω επείδη μόλις σε γνώριζε καλύτερα άρχιζε να παραπονιέται για αυτά - αν κάποιος έχει ή είχε επαφή με αυτήν σίγουρα θα του λένε κάτι).
Ελπίζω να βρεθέι κάποια άκρη ... αλλοιώς με βλέπω στη Νικολούλη.
p.s. μην ακούσω μαλακίες για το username μου - για το συγκεκριμένο site είναι τουλάχιστον ατυχές - αν είσαι σε άλλα site και ψάχνεις bi κοπέλες για τριο καλό είναι ... ;) - και μου έστειλε και ένας μουστάκιας "θέλω να τα πούμε" και φρίκαρα ...