Dimitrios_76_Ps
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Πρεπει να πεφτει λεσβιακο...
Με την Ορθούλα φίλε το μακρυνό 2007-2008 όλη την ώρα! ;)
Πρεπει να πεφτει λεσβιακο...
θΕΑ,θεα!! Τι να πω, έγώ είμαι φαν της και το δηλώνω! Την έχω δεί και στο Romeo και είναι πολύ γλυκιά και φωνάρα(παραδόξως!) Altec21,το msn της pleeeeeeeaseeee!!!
Παιδιά εχω ακουσει απο δυο διαφορετικές πηγες οτι τα εχει με την Ορθούλα. Λενε οτι η Δευτερη ειναι πολυ ζηλιάρα και της κάνει συχνά σκηνές ζηλοτυπίας. Κατα τα αλλα, για μενα, αξιογάμητη αλλα για σκληρές καταστάσεις, σφαλιάρες και γα...βρίδια!!!
Αφωνη, πατσαβουρα, ηλιθια, βλαμμενη, χαζογκομενα, πηδιοταν με την Ορθουλα.
Αν το βουλωνε και ειχα καυλες, μπορει και να τις εχυνα τα βυζια. τπτ αλλο
Οσο για την Στεφανιδου... απ την ΤιΒι μπορει να δειχνει ομορφη (η βλλλλλακεια βλακεια, δεν κρυβεται) αλλα απο κοντα ειναι τρελο πατσαβουρι και πολυ αδυνατη
Με την Ορθούλα φίλε το μακρυνό 2007-2008 όλη την ώρα! ;)
gia pes για το σκηνικο τι κανανε μεταξυ τους
Λες να ημουν μπροστα ρε παιχτη?
Τύπε γνωρίζεις πολλά και περιμένουμε να μάθουμε πολλά από σένα..
Μην απογοητεύεις το κοινό σου.. ;)
Η Ορθούλα ζήλευε τους πάντες και έκανε μανούρες συχνά στα καμαρίνια. Γενικά της έκανε και κουμάντο στις κινήσεις της
Ηταν επίσης σχεδον ΚΑΘΕ βράδυ στο μαγαζί που δούλευε η Κέλλυ
Το ήξεραν όλοι οτι πηδιούνται καθώς επίσης και όσοι ήταν παρατηρητικοί έπιαναν πολλά σκηνικά έρωτα, καυγά, υπονοούμενα
ΑΥΤΑ!
τυπε εγω περιμενα να μου πεις για τιποτα γλειφομουνια στο καμαρινι που τις ειχαν πιασει
Η Ορθούλα ζήλευε τους πάντες και έκανε μανούρες συχνά στα καμαρίνια. Γενικά της έκανε και κουμάντο στις κινήσεις της
Ηταν επίσης σχεδον ΚΑΘΕ βράδυ στο μαγαζί που δούλευε η Κέλλυ
Το ήξεραν όλοι οτι πηδιούνται καθώς επίσης και όσοι ήταν παρατηρητικοί έπιαναν πολλά σκηνικά έρωτα, καυγά, υπονοούμενα
ΑΥΤΑ!
αγαπημενο ζευγαρι φαινονται μετα απο τοσα χρονια γαμου... μπουχεσας ο κουρκουλης