Νέα

Κέλλυ Κελεκίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και ο κώλος της και γενικότερα το σώμα της μια χαρά είναι...φορούσε σορτσάκι και δεν είδα κυτταρίτιδα...τώρα η φάτσα είναι στην κατηγορία "σκυλί του πολέμου" οπότε σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι....
φατσα, κινηση και ομιλια ντεκαυλε κατα τη γνωμη μου παντα...κατα τα αλλα μαζι σου...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
μαγκες δεν ξερω τι λετε , αλλα εγω μια κουρσα την εκανα με την κοπελα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μαγκες δεν ξερω τι λετε , αλλα εγω μια κουρσα την εκανα με την κοπελα

Test drive?Να το ξεμπουκώσεις το εργαλείο?

Κάθε φορά που διαβάζω το σημείωμά σου λιώνω στο γέλιο ρε φίλε....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Test drive?Να το ξεμπουκώσεις το εργαλείο?

Κάθε φορά που διαβάζω το σημείωμά σου λιώνω στο γέλιο ρε φίλε....

Ναι ρε τυπε με καταλαβαινεις , να την βγαλω μια εθνικη να πιασω σε ολες τις ταχυτητες το κοφτη , να κατεβασει λιγο βενζινη  :pipa1:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ναι ρε τυπε με καταλαβαινεις , να την βγαλω μια εθνικη να πιασω σε ολες τις ταχυτητες το κοφτη , να κατεβασει λιγο βενζινη  :pipa1:

Με τις πόρτες στις στροφές δικέ μου....κάνε μας περήφανους!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Και ο κώλος της και γενικότερα το σώμα της μια χαρά είναι...φορούσε σορτσάκι και δεν είδα κυτταρίτιδα...τώρα η φάτσα είναι στην κατηγορία "σκυλί του πολέμου" οπότε σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι....
ταμαμ για τον αλεφαντο ειναι αυτη γιατρε :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
χθες το βραδυ καθομουν διπλα διπλα με το Κελακι στο πασιγνωστο beach bar Κυκλαδες στα Βρασνα Θεσσαλονικης....ειναι πολυ κοντη,ειναι αντικειμενικα πολυ ασχημη αν και φορουσε ενα κιλο μακιγιαζ αλλα ειναι τουμπανακι εκφυλο και φαινεται πολυ προσχαρη οποτε σαν συνολο δε γινεται να μη τη συμπαθησεις  :tits: :tits:

καποια σχεση εχει με τα Βρασνα και αν δεν κανω τρομερο λαθος πρεπει να ξεκινησε απο το παλιο σκυλαδικο Αυλαια στην εισοδο της Ασπροβαλτας καμια 14 χρονια πριν.Αφου οταν εγινε γνωστη εγω την ηξερα πολυ καλα.Που την ηξερα?...καποια σχεση εχει σιγουρα με την περιοχη και επισης εχω δει και τον Κουρκουλη στην Ασπροβαλτα παλιοτερα στην παραλια

στην παρεα βρισκοταν και ο χορευτης της απο το dancing

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
χθες το βραδυ καθομουν διπλα διπλα με το Κελακι στο πασιγνωστο beach bar Κυκλαδες στα Βρασνα Θεσσαλονικης....ειναι πολυ κοντη,ειναι αντικειμενικα πολυ ασχημη αν και φορουσε ενα κιλο μακιγιαζ αλλα ειναι τουμπανακι εκφυλο και φαινεται πολυ προσχαρη οποτε σαν συνολο δε γινεται να μη τη συμπαθησεις  :tits: :tits:

καποια σχεση εχει με τα Βρασνα και αν δεν κανω τρομερο λαθος πρεπει να ξεκινησε απο το παλιο σκυλαδικο Αυλαια στην εισοδο της Ασπροβαλτας καμια 14 χρονια πριν.Αφου οταν εγινε γνωστη εγω την ηξερα πολυ καλα.Που την ηξερα?...καποια σχεση εχει σιγουρα με την περιοχη και επισης εχω δει και τον Κουρκουλη στην Ασπροβαλτα παλιοτερα στην παραλια

στην παρεα βρισκοταν και ο χορευτης της απο το dancing
μα και οι δυο ειναι καβαλιωτες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246