OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Κ μενα μου τον σηκωνει με ολα αυτα.μου σηκωθηκε ηδη
Κ μενα μου τον σηκωνει με ολα αυτα.μου σηκωθηκε ηδη
σε καταλαβαινω τα μαλα φιλε.Κ μενα μου τον σηκωνει με ολα αυτα.
37χρονη κόκκινο καρε με αφέλειες.....δωσ΄ της το μουνί στο χέρι!Βαση μελαχρινη. Τα βαφει λιγο πιο κοκκινα,καρε με αφελιες. Γαλλιδουλα φαση. Κ εχει κ ωραια χειλια!
παιχτη απο σωμα τι λεει ?Σκεφτομαι σιγα σιγα να της πιανω κ γω πιο γεματα το μπουτι...Να την χαϊδευω πιο πολυ στην πλατη ακουμπωντας την κ πιο χαμηλα...Να δω τι θα πει κ τι θα κανει... Ηδη τα σκεφτομαι κ ...
Οχι εντελως κοκκινο. Αλλα κ παλι τετοια ειναι..37χρονη κόκκινο καρε με αφέλειες.....δωσ΄ της το μουνί στο χέρι!
Μια χαρα!παιχτη απο σωμα τι λεει ?
ζαμπον η' οκ ?
δε φοβομαστε τις γυναικες, φοβομαστε το νομο που τις προστατευει.Ρε τυποι , ασχετα με το θρεντ που ο συναγωνιστης περιγραφει τις φαντασιωσεις του , τι ευνουχισμός ειναι αυτος ρε ; Σε καθε νημα με αντιστοιχο περιεχομενο τα ιδια. Ρισκα , αυτοκτονιες , πεζοδρομια , ρουλετες ,κρεμαλες , ιντριγκες και λοιπες μαλακιες. Φοβισμενα ανθρωπακια που κρυβονται στις σκιες μη φανε παντοφλα. ΑΠο ποτε εχουν τοση εξουσια οι γυναικες ρε μορτες ; Τι τρόμος και φόβος ειναι αυτός ; Κι αφου τις φοβαστε τοσο πολυ γιατι πατε και παντρευεστε ; Γουσταρετε καταπιεση και ξυλο ; Καταντια....
Καλά ξεμπερδεματα...Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Ναι να κλειδωθεις σε ενα δωματιο και να την παιζεις μεχρι να σου περασει.....Να κανω καμια κινηση?
Συμβουλη ζητησε ο ανθρωπος. Μην του την πηδηξεις κιολαςμου σηκωθηκε ηδη
δε φοβομαστε τις γυναικες, φοβομαστε το νομο που τις προστατευει.
Ξερεις τι λενε. Ακομη κι ετσι θα γαμηθει με την ταπα του μπουκαλιου.Ο ιδιος νόμος ισχύει και αν σε κερατώσει εκείνη. Που συμβαίνει κατα κορον. Εκει δε φοβάσαι ; Τι θα κάνεις ; Θα την κλείσεις σε μπουκάλι ;
Mη το σκεφτεσαι καν ορμα γιατι θα βαρας το κεφαλι σου μετα αλλα θα ειναι αργαΑυτα σκεφτομαι κ εγω κ δε ξερω τι να κανω. Απο τη μια ειναι ωραιο καυλακι κ απο την αλλη ειναι κουνιαδα. Τις επομενες μερες θα ανεβασω κ φωτογραφιες!
Πιστεύω πολλά μέλη θα ήθελαν να στο εξηγήσουν αλλά είναι Δευτέρα σήμερα και έχουμε να σιδερώσουμε τα ρούχα της εβδομάδας...Ρε τυποι , ασχετα με το θρεντ που ο συναγωνιστης περιγραφει τις φαντασιωσεις του , τι ευνουχισμός ειναι αυτος ρε ; Σε καθε νημα με αντιστοιχο περιεχομενο τα ιδια. Ρισκα , αυτοκτονιες , πεζοδρομια , ρουλετες ,κρεμαλες , ιντριγκες και λοιπες μαλακιες. Φοβισμενα ανθρωπακια που κρυβονται στις σκιες μη φανε παντοφλα. ΑΠο ποτε εχουν τοση εξουσια οι γυναικες ρε μορτες ; Τι τρόμος και φόβος ειναι αυτός ; Κι αφου τις φοβαστε τοσο πολυ γιατι πατε και παντρευεστε ; Γουσταρετε καταπιεση και ξυλο ; Καταντια....
Μπουγαδα χτες Κυριακη;Πιστεύω πολλά μέλη θα ήθελαν να στο εξηγήσουν αλλά είναι Δευτέρα σήμερα και έχουμε να σιδερώσουμε τα ρούχα της εβδομάδας...
Μουγάδα Σαββατο, γάμησε τα ....κοψομεσιάστηκα , χάλασε και το ρημάδι το πλυντήριο. Κυριακή τα άπλωσα να στεγνώσουν.Μπουγαδα χτες Κυριακη;