Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Η Κατερίνα καινούργια με την Μάρα Μεϊμαρίδη τι ώρα βγαίνουν να λύσουν το δίλημμα???????

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Σκέφτηκες μήπως είναι βαλτή από τη σύζυγο; Ρισκάρεις πολλά πράγματα φίλε. Νομίζω δεν αξίζει το ρίσκο..
και εγω αυτό σκεφτηκα.
δεν θα το εκανα με τιποτα (εννοώ να της την πέσω)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.584
Πόντοι
6.056
τυπε μου θα σε βοηθησω και εσενα απως τον αλλον με την κουμπαρα

μετανιωσα μονο για τις γκομενες που δεν ξεμουνιασα γιατι σκεφτομουν πολυ τα αν και τι και πως

τωρα βαραω την κεφαλα μου τις αφησα
αλλα στερνη μου γνωση που λενε

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.655
Πόντοι
3.427
Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Μάλλον το έχεις πάρει απόφαση να τινάξεις το γάμο σου στον αέρα (με μαθηματική ακρίβεια) !!!!

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Είναι παντρεμένη?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.066
Πόντοι
25.467

Από τον κώλο, και με την ευχή μου. :)

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
104
Πόντοι
0
τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις? Θα προλάβει άλλος ???

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Όλα καλά θα πάνε :confused:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις? Θα προλάβει άλλος ???
Το επεξεργαζομαι. Ακουω γενικα γνωμες. Τι πρεπει να κανω για αρχη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντως δε μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου την ατιμη!

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
104
Πόντοι
0

Έχεις ξενογαμησει όσο είσαι παντρεμένος?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966

Tυπε εγω θα σου πω το εξης αν δε την ξεκωλιασεις τωρα που ειναι ψημενη οταν θα ξεφουντωσει ολο αυτο με σενα και θα εχει βρει αλλον να τη ξεκωλιαζει θα βαρας το κεφαλι σου και θα λες τη μαλακια εκανα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Tυπε εγω θα σου πω το εξης αν δε την ξεκωλιασεις τωρα που ειναι ψημενη οταν θα ξεφουντωσει ολο αυτο με σενα και θα εχει βρει αλλον να τη ξεκωλιαζει θα βαρας το κεφαλι σου και θα λες τη μαλακια εκανα
Αυτα σκεφτομαι κ εγω κ δε ξερω τι να κανω. Απο τη μια ειναι ωραιο καυλακι κ απο την αλλη ειναι κουνιαδα. Τις επομενες μερες θα ανεβασω κ φωτογραφιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom