Η Κατερίνα καινούργια με την Μάρα Μεϊμαρίδη τι ώρα βγαίνουν να λύσουν το δίλημμα???????Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
και εγω αυτό σκεφτηκα.Σκέφτηκες μήπως είναι βαλτή από τη σύζυγο; Ρισκάρεις πολλά πράγματα φίλε. Νομίζω δεν αξίζει το ρίσκο..
δεν θα το εκανα με τιποτα (εννοώ να της την πέσω)
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.584
- Πόντοι
- 6.056
τυπε μου θα σε βοηθησω και εσενα απως τον αλλον με την κουμπαρα
μετανιωσα μονο για τις γκομενες που δεν ξεμουνιασα γιατι σκεφτομουν πολυ τα αν και τι και πως
τωρα βαραω την κεφαλα μου τις αφησα
αλλα στερνη μου γνωση που λενε
μετανιωσα μονο για τις γκομενες που δεν ξεμουνιασα γιατι σκεφτομουν πολυ τα αν και τι και πως
τωρα βαραω την κεφαλα μου τις αφησα
αλλα στερνη μου γνωση που λενε
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ειναι το μορφωμενο ,χαλαρο κ ομορφο καυλακι!Δε μας είπες από εμφάνιση πως είναι? Αξίζει το ρίσκο?
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.655
- Πόντοι
- 3.427
Μάλλον το έχεις πάρει απόφαση να τινάξεις το γάμο σου στον αέρα (με μαθηματική ακρίβεια) !!!!Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μα πριν δε τη γνωριζα τοσο καλα!Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν παντρευτείς την sister...
Όρμα και όλα θα πάνε καλά!!!
Να προσέχεις την πεθερα???Ειναι το μορφωμενο ,χαλαρο κ ομορφο καυλακι!
Είναι παντρεμένη?Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.066
- Πόντοι
- 25.467
Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Από τον κώλο, και με την ευχή μου.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Οχι. Ελευθερη!Είναι παντρεμένη?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Η πεθερα με εκτιμαει πολυ!Να προσέχεις την πεθερα???
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.584
- Πόντοι
- 6.056
κανε κινηση και στην πεθερα μαν...Η πεθερα με εκτιμαει πολυ!
οχι νταξει πλακα κανω αυτο ειναι too much
τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις? Θα προλάβει άλλος ???Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Το επεξεργαζομαι. Ακουω γενικα γνωμες. Τι πρεπει να κανω για αρχη...τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις? Θα προλάβει άλλος ???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παντως δε μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου την ατιμη!
Έχεις ξενογαμησει όσο είσαι παντρεμένος?Το επεξεργαζομαι. Ακουω γενικα γνωμες. Τι πρεπει να κανω για αρχη...
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.357
- Πόντοι
- 2.036
Ρίξε και καμμιά ματιά στην πεθερά, μπορεί να βγάλει γούστα η μπετούγια...
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ναι.Έχεις ξενογαμησει όσο είσαι παντρεμένος?
Μπαααα καμια σχεση.Ρίξε και καμμιά ματιά στην πεθερά, μπορεί να βγάλει γούστα η μπετούγια...
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.408
- Πόντοι
- 2.966
Tυπε εγω θα σου πω το εξης αν δε την ξεκωλιασεις τωρα που ειναι ψημενη οταν θα ξεφουντωσει ολο αυτο με σενα και θα εχει βρει αλλον να τη ξεκωλιαζει θα βαρας το κεφαλι σου και θα λες τη μαλακια εκαναΤο επεξεργαζομαι. Ακουω γενικα γνωμες. Τι πρεπει να κανω για αρχη...
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Αυτα σκεφτομαι κ εγω κ δε ξερω τι να κανω. Απο τη μια ειναι ωραιο καυλακι κ απο την αλλη ειναι κουνιαδα. Τις επομενες μερες θα ανεβασω κ φωτογραφιες!Tυπε εγω θα σου πω το εξης αν δε την ξεκωλιασεις τωρα που ειναι ψημενη οταν θα ξεφουντωσει ολο αυτο με σενα και θα εχει βρει αλλον να τη ξεκωλιαζει θα βαρας το κεφαλι σου και θα λες τη μαλακια εκανα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις