μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.603
- Πόντοι
- 2.646
Πέταξε της τον έξω. Η θα τον πάρει στο στόμα, ή θα φας χάστουκα. Στα παπάρια σου για τη γυναίκα σου, ούτως ή άλλως
Ναι τυπε γιατί όχι ανέβα στο ικρίωμαΝα κανω καμια κινηση?
Σκεφτομαο να κανω κατι πιο χαλαρο πρωτα. Τυπου να την αγγιζω κ γω τυχαια κ σιγα σιγα.Πέταξε της τον έξω. Η θα τον πάρει στο στόμα, ή θα φας χάστουκα. Στα παπάρια σου για τη γυναίκα σου, ούτως ή άλλως
Η γυναίκα σου δεν έχει καταλάβει κάτι από την συμπεριφορά της αδελφής της?Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Οχι. Θεωρει οτι απλα με συμπαθει πολυ!Η γυναίκα σου δεν έχει καταλάβει κάτι από την συμπεριφορά της αδελφής της?
ξαδερφες, θειες, κουμπαρες... κουνιαδα τωρα.Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Να σαι σιγουρος οτι λεει. Κ θα τη βγαλω φωτο σημερα αυριο που θα ξαναβρεθουμε. Δε το χω τολμησει ακομα.ξαδερφες, θειες, κουμπαρες... κουνιαδα τωρα.
παμε πολυ καλα, μεγαλωνει η γκαμα.
βαλε φωτο να σου πουμε αν αξιζει η' οχι.
μη δινουμε τζαμπα συμβουλες δηλαδη.
δε λεει...
μη μασησεις και να το τολμησεις φιλε.Να σαι σιγουρος οτι λεει. Κ θα τη βγαλω φωτο σημερα αυριο που θα ξαναβρεθουμε. Δε το χω τολμησει ακομα.
Ναι. Οτι περισσοτερομη μασησεις και να το τολμησεις φιλε.
οσο πιο αναλυτικη και κοντινη η φωτο, τοσο πιο χρησιμες συμβουλες θα λαβεις..
και εννοειται οσο πιο αποκαλυπτικες, ανεβαινει και το επιπεδο συμβουλων που θα λαβεις... ξεχασα να το γραψω πριν.Ναι. Οτι περισσοτερο
Μεγάλο πρόβλημα να έχεις καυλιάρα κουνιάδα! Εμένα βέβαια δεν μου κάνει αυτά που σου κάνει η δική σου αλλά είναι τρελό μουνί και κάθε φορά που την βλέπω τρελαίνομαι.Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
δε βαζεις και εσυ καμια φωτο ρε φιλε να συγκρινουμε ποια ειναι η πιο μουναρα?Μεγάλο πρόβλημα να έχεις καυλιάρα κουνιάδα! Εμένα βέβαια δεν μου κάνει αυτά που σου κάνει η δική σου αλλά είναι τρελό μουνί και κάθε φορά που την βλέπω τρελαίνομαι.
Κ ολο κ απλωνεται. Στο μηχανακι μονο απο μεση με κρατουσε. Κ οταν κουραστηκε το χερι της με κρατουσε σχεδον πανω απο τον κωλο μου.Μεγάλο πρόβλημα να έχεις καυλιάρα κουνιάδα! Εμένα βέβαια δεν μου κάνει αυτά που σου κάνει η δική σου αλλά είναι τρελό μουνί και κάθε φορά που την βλέπω τρελαίνομαι.
Οτι καλυτερο. Περιμενω βεβαια το πρωτο μπανιο μαζι της στη θαλασσα για πιο αποκαλυπτικες.και εννοειται οσο πιο αποκαλυπτικες, ανεβαινει και το επιπεδο συμβουλων που θα λαβεις... ξεχασα να το γραψω πριν.
φιλε αναμενουμε με αγωνια και λαχταρα τη σεξυ κουνιαδα σου.
καυλωσα ηδη με τη σκεψη και μονο.
Τύπε, η συμβουλή μου ειναι ΧΩΣΟΥ! Μην το σκέφτεσαι! Δωσε όμως μια περιγραφή για την εμφάνιση της! Ξανθό ή μελαχρινό ειναι?Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
φιλε αμα δε σε κρατουσε, θα επεφτεΣτο μηχανακι μονο απο μεση με κρατουσε. Κ οταν κουραστηκε το χερι της με κρατουσε σχεδον πανω απο τον κωλο μου.
Μέλος στο bou είναι.. γίνεται να μην έχει ξενογαμησει ???Έχεις ξενογαμησει όσο είσαι παντρεμένος?
Βαση μελαχρινη. Τα βαφει λιγο πιο κοκκινα,καρε με αφελιες. Γαλλιδουλα φαση. Κ εχει κ ωραια χειλια!Τύπε, η συμβουλή μου ειναι ΧΩΣΟΥ! Μην το σκέφτεσαι! Δωσε όμως μια περιγραφή για την εμφάνιση της! Ξανθό ή μελαχρινό ειναι?
Εχει απο πισω κ στα πλαϊνα να στηριχτει κ να κρατηθει απο οπου θελει. Αλλα αυτη ειχε κολλησει το στηθος πανω μου κ τα χερια τηςφιλε αμα δε σε κρατουσε, θα επεφτε
μου σηκωθηκε ηδηΒαση μελαχρινη. Τα βαφει λιγο πιο κοκκινα,καρε με αφελιες. Γαλλιδουλα φαση. Κ εχει κ ωραια χειλια!