Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Αφού ο τύπος troubaman γάμησε τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον τύπο thrilo1986. Πρέπει να γαμήσει και να ανεβάσει χυμένες τις βυζάρες της κουνιάδας οπωσδήποτε!

bookie

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Like
828
Πόντοι
86
Εαν θες να εισαι σωστος και ωραιος μαγκιτης τοτε ναι :confused:

ledocteur

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
374
Πόντοι
280
103 σελίδες νήμα, μια φωτό από την κουνιάδα ακόμα να δούμε... :cheesy:

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281
Βρεεε...αφού είπε ο thrylos ότι η κοπέλα κάνει μετα-διδακτορικο. Ως γνωστόν σε αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά τρέχουν,ξοδεύεις χωρίς φόβο κ γυρνάς από διακοπές τα...Χριστούγεννα. Ε,τότε θα τη συναντήσει κι ο thrylos...υπεμονή!

Giannis _asv

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
Ουτε να το σκεφτείς!!!

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Βρεεε...αφού είπε ο thrylos ότι η κοπέλα κάνει μετα-διδακτορικο. Ως γνωστόν σε αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά τρέχουν,ξοδεύεις χωρίς φόβο κ γυρνάς από διακοπές τα...Χριστούγεννα. Ε,τότε θα τη συναντήσει κι ο thrylos...υπεμονή!
!!

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Βρεθείτε κάπου να μιλήσετε και πες τις πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της και άλλα τόσα... δείχνε πιστικός... και αν δεν δεις πράσινο φώς πες τις δεν ξέρω πόσο θα κρατηθώ να μην σου ορμηξω..το ξέρω ότι είναι λάθος κ.α.και από κει και πέρα μετά άμα δεις ότι δεν μιλήσει στην αδερφή και κρατάει ίδια στάση απέναντι σου απλά ορμάς...

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Βρεθείτε κάπου να μιλήσετε και πες τις πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της και άλλα τόσα... δείχνε πιστικός... και αν δεν δεις πράσινο φώς πες τις δεν ξέρω πόσο θα κρατηθώ να μην σου ορμηξω..το ξέρω ότι είναι λάθος κ.α.και από κει και πέρα μετά άμα δεις ότι δεν μιλήσει στην αδερφή και κρατάει ίδια στάση απέναντι σου απλά ορμάς...
Σιγουρα δε μπορω να της πω οτι ειμαι ερωτευμενος

Gamikos_Papatzis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Άκουσε με βγάλε το πουλί σου έξω και ζητάς να σου αποδείξει αυτά που σου λέει !!!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.831
Πόντοι
6.236

Stories

Νέο!