bookie
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2021
- Like
- 828
- Πόντοι
- 86
Ναι κάτι τέτοιοι τύπου άτομα Μπαγιαντερα - Μπέζου κι 'άλλοιαν ειναι δεν θα ματσακωνιασει την ρουμανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαγιαντερας και ετσι;
Ναι κάτι τέτοιοι τύπου άτομα Μπαγιαντερα - Μπέζου κι 'άλλοιαν ειναι δεν θα ματσακωνιασει την ρουμανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπαγιαντερας και ετσι;
ειναι υποχρεωτικο να ακουμε τετοια;Ναι κάτι τέτοιοι τύπου άτομα Μπαγιαντερα - Μπέζου κι 'άλλοι
θα προσπαθησω....Εαν θες να εισαι σωστος και ωραιος μαγκιτης τοτε ναι
Βρεεε...αφού είπε ο thrylos ότι η κοπέλα κάνει μετα-διδακτορικο. Ως γνωστόν σε αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά τρέχουν,ξοδεύεις χωρίς φόβο κ γυρνάς από διακοπές τα...Χριστούγεννα. Ε,τότε θα τη συναντήσει κι ο thrylos...υπεμονή!α καλα, ακομα...
Ουτε να το σκεφτείς!!!Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
!!Βρεεε...αφού είπε ο thrylos ότι η κοπέλα κάνει μετα-διδακτορικο. Ως γνωστόν σε αυτές τις περιπτώσεις τα λεφτά τρέχουν,ξοδεύεις χωρίς φόβο κ γυρνάς από διακοπές τα...Χριστούγεννα. Ε,τότε θα τη συναντήσει κι ο thrylos...υπεμονή!
Υπαρχουν. Δες καλυτερα!103 σελίδες νήμα, μια φωτό από την κουνιάδα ακόμα να δούμε...
Γτ οχι?Ουτε να το σκεφτείς!!!
Σιγουρα δε μπορω να της πω οτι ειμαι ερωτευμενοςΒρεθείτε κάπου να μιλήσετε και πες τις πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της και άλλα τόσα... δείχνε πιστικός... και αν δεν δεις πράσινο φώς πες τις δεν ξέρω πόσο θα κρατηθώ να μην σου ορμηξω..το ξέρω ότι είναι λάθος κ.α.και από κει και πέρα μετά άμα δεις ότι δεν μιλήσει στην αδερφή και κρατάει ίδια στάση απέναντι σου απλά ορμάς...
Μην τα γράφεις έτσι αυτά!! 8.000 μέλη μπήκαν σε αυτή τη διεύθυνση ταυτόχρονα! Θα πέσει το bou.ο thrilos ανεβασε φωτο της κουνιαδας αλλα σε αλλο νημα.....
Εχω ωραιες φωτο απο το φβ. της με μαγιο ειναι.πρεπει πρωτα να δουμε αν αξιζει ομως.