Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 343K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Για πες εδω γτ ο θρηνος δε το κατεχει το αθλημα.
Ειναι 35 αλλοδαπη..χρονια παντρεμενη με τον ξαδερφο
εχουν και παιδια.
Τωρα αυτη τι μου κανει οποτε βρισκομαστε..ολο υπονοουμενα του στυλ: γινομαι χαλια οταν σε βλεπω
δεν μου δινεις πολυ σημασια..θελω να ερχεσε πιο συχνα γιατι μου αρεσει να ειμαστε μαζι.
Μιλαει στο τηλ. με μια ξαδερφη της συνεχεια για μενα..και αλλα πολλα.
Εχει ωραιο σωμα για την ηλικια της και ομορφη φατσα.
Το θεμα ειναι οτι εχω καλες σχεσεις με τον ξαδερφο..και σε καμια περιπτωση δεν θελω να του κανω μλκ.
αλλα απο την αλλη καποιες φορες θελω να δω μεχρι που μπορει να το φτασει η αλλη..δεν ξερω τι να κανω ρε φιλε.

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Οταν λες αλλπδαπη;
Η σχεση σου με το ξαδελφο ειναι αδελφικη;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.959
Πόντοι
6.236
δεν ξερω τι να κανω ρε φιλε.
Να πας να ξεθολώσεις πουθενά, αν είσαι θολωμένος. Και άσε νύφες, κουνιάδες, πεθερές, κουμπάρες, ξαδέρφες, διπλανές γειτόνισσες (οι τελευταίες ισχύουν μόνο σε περίπτωση που είσαι παντρεμένος, αν δεν είσαι βουρ!), κλπ.
Όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Τόσος άλλος κόσμος κυκλοφορεί..

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
Βαλκανια ειναι :grin:
Οχι αδελφικες...αλλα πολυ καλες θα ελεγα.
Πρεπει να βρεθεις σε θεση ισχυος.
Αν ισχυουν ολα και εισαι σε θεση ισχυος και της λες ακου να δεις η τον αφηνεις και εξαφανιζεσαι η του τα λεω ολα.
Ομορφα και αντρικια πραγματα για τον ξαδελφο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Να πας να ξεθολώσεις πουθενά, αν είσαι θολωμένος. Και άσε νύφες, κουνιάδες, πεθερές, κουμπάρες, ξαδέρφες, διπλανές γειτόνισσες (οι τελευταίες ισχύουν μόνο σε περίπτωση που είσαι παντρεμένος, αν δεν είσαι βουρ!), κλπ.
Όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Τόσος άλλος κόσμος κυκλοφορεί..
Βρε μαζι σου ειμαι..
απλα καμια φορα λιγο η περιεργια..που το παει,λιγο το οτι αμα ειναι καμια που το δινει αβερτα..ετσι γλυτωνω τον ξαδερφο.
δεν ξερω..ειπα πουστια δυσκολα να παιξω στο αλλον.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Πρεπει να βρεθεις σε θεση ισχυος.
Αν ισχυουν ολα και εισαι σε θεση ισχυος και της λες ακου να δεις η τον αφηνεις και εξαφανιζεσαι η του τα λεω ολα.
Ομορφα και αντρικια πραγματα για τον ξαδελφο.
ναι να το κανω αυτο..αλλα πρεπει να εκδηλωθει κι αλλο, και να εχω και καποια στοιχεια.
αλλιως μπορει να μου το γυρισει μπουμερανγκ..και να αρχιζει να λεει μετα οτι εγω της την πεφτω!

efialtis1982

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
378
Πόντοι
21
ναι να το κανω αυτο..αλλα πρεπει να εκδηλωθει κι αλλο, και να εχω και καποια στοιχεια.
αλλιως μπορει να μου το γυρισει μπουμερανγκ..και να αρχιζει να λεει μετα οτι εγω της την πεφτω!
Αυτο σου ειπα.Θεση ισχυος.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.959
Πόντοι
6.236
Βρε μαζι σου ειμαι..
απλα καμια φορα λιγο η περιεργια..που το παει,λιγο το οτι αμα ειναι καμια που το δινει αβερτα..ετσι γλυτωνω τον ξαδερφο.
δεν ξερω..ειπα πουστια δυσκολα να παιξω στο αλλον.
Το καταλαβαίνω αυτό για την περιέργεια. Αλλά επειδή ακριβώς το δίνει σε όλους, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Κάποια στιγμή ο ξάδερφός σου θα ανακαλύψει αυτή τη "δοτικότητά" της και πίστεψέ με, πάνω εκεί που θα έχουν γίνει μαλλιοκούβαρα, δεν θα το έχει σε τίποτα να σε δώσει και σένα. Και πίστεψέ με δεν θα του πει ότι σου την έπεφτε, αλλά ότι της την έπεφτες εσύ. Εκ πείρας σου τα λέω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.657
Πόντοι
5.097
εμπα και μη φοβασαι εχουν φαει και αλλοι. :confused: :confused: :confused:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Το καταλαβαίνω αυτό για την περιέργεια. Αλλά επειδή ακριβώς το δίνει σε όλους, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Κάποια στιγμή ο ξάδερφός σου θα ανακαλύψει αυτή τη "δοτικότητά" της και πίστεψέ με, πάνω εκεί που θα έχουν γίνει μαλλιοκούβαρα, δεν θα το έχει σε τίποτα να σε δώσει και σένα. Και πίστεψέ με δεν θα του πει ότι σου την έπεφτε, αλλά ότι της την έπεφτες εσύ. Εκ πείρας σου τα λέω.
Καλα αυτο δεν το ξερω, υποθετω οτι μπορει να παει με αλλους.
Παντως ειναι χρονια μαζι σαν ζευγαρι και μετα παντρεμενοι..και ο ξαδερφος δεν ειναι κανενας μλκ θα ειχε καταλαβει..και θα την ειχε στειλει πισω στην πατριδα της νυχτα.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
ρε μας αποσυντονιζετε..εδω μιλαμε για την χουφτα, για την κουνιαδα του thrilou..μη μας βαζετε ξαδελφες και γινουμε μαλλιοκουβαρα..thrile μη μασας..προχωρα..δακτυλος του papaphilips ειναι για να σου σπαμαρει το νημα...

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Καλα αυτο δεν το ξερω, υποθετω οτι μπορει να παει με αλλους.
Παντως ειναι χρονια μαζι σαν ζευγαρι και μετα παντρεμενοι..και ο ξαδερφος δεν ειναι κανενας μλκ θα ειχε καταλαβει..και θα την ειχε στειλει πισω στην πατριδα της νυχτα.

πιο συντομα θα γαμησεις εσυ παρα ο φιλτατος θρυλος ... βαζω και στοιχημα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
πιο συντομα θα γαμησεις εσυ παρα ο φιλτατος θρυλος ... βαζω και στοιχημα
Αμα φτασω εκει..δεν θα μπορω να ενημερωσω αλλο εδω,γιατι θα εχω πλακωθει στο ξυλο με το ξαδερφο και θα εχω μαλλωσει με ολο το σοι :grin:

azurus

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Κ εσυ θα την ειχες παρει ηδη!
Ηρέμησε θρύλε, μια πλάκα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να αρπαζεσαι για ό,τι μαλακία σου λένε άγνωστοι εδώ μέσα.

Κάποιοι μπορεί να την είχαν πάρει ήδη, κάποιοι μπορεί να μην την έπαιρναν ποτέ αν ήταν στη θέση σου. Αλλά σχεδόν μισό χρόνο τώρα δεν νομίζω να έλεγε κανείς ότι έχει προχωρήσει πολύ η φάση.

Αργά ή γρήγορα πρέπει να κάνεις κίνηση, αν το θες, γιατί το καλοκαίρι τελειώνει και σχεδόν καμία δεν περιμένει τον άλλο τόσο καιρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom