efialtis1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 378
- Πόντοι
- 21
Για πες εδω γτ ο θρηνος δε το κατεχει το αθλημα.Θεμα για την νυφη μου (γυναικα πρωτου ξαδερφου) που μου την πεφτει.. υπαρχει η να γραψω εδω?
Για πες εδω γτ ο θρηνος δε το κατεχει το αθλημα.Θεμα για την νυφη μου (γυναικα πρωτου ξαδερφου) που μου την πεφτει.. υπαρχει η να γραψω εδω?
Ειναι 35 αλλοδαπη..χρονια παντρεμενη με τον ξαδερφοΓια πες εδω γτ ο θρηνος δε το κατεχει το αθλημα.
Να πας να ξεθολώσεις πουθενά, αν είσαι θολωμένος. Και άσε νύφες, κουνιάδες, πεθερές, κουμπάρες, ξαδέρφες, διπλανές γειτόνισσες (οι τελευταίες ισχύουν μόνο σε περίπτωση που είσαι παντρεμένος, αν δεν είσαι βουρ!), κλπ.δεν ξερω τι να κανω ρε φιλε.
Σιγα ρε μεγαλε εσυ!Για πες εδω γτ ο θρηνος δε το κατεχει το αθλημα.
Βαλκανια ειναιΟταν λες αλλπδαπη;
Η σχεση σου με το ξαδελφο ειναι αδελφικη;
Πρεπει να βρεθεις σε θεση ισχυος.Βαλκανια ειναι
Οχι αδελφικες...αλλα πολυ καλες θα ελεγα.
Δε το κατεχεις οσο και να κοπιανεσαι.Αυτα γινονται στο φτερο χωρις πολλα πολλα.Τωρα απλα σε ζωματαει.Σιγα ρε μεγαλε εσυ!
Βρε μαζι σου ειμαι..Να πας να ξεθολώσεις πουθενά, αν είσαι θολωμένος. Και άσε νύφες, κουνιάδες, πεθερές, κουμπάρες, ξαδέρφες, διπλανές γειτόνισσες (οι τελευταίες ισχύουν μόνο σε περίπτωση που είσαι παντρεμένος, αν δεν είσαι βουρ!), κλπ.
Όσο μπορούμε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Τόσος άλλος κόσμος κυκλοφορεί..
ναι να το κανω αυτο..αλλα πρεπει να εκδηλωθει κι αλλο, και να εχω και καποια στοιχεια.Πρεπει να βρεθεις σε θεση ισχυος.
Αν ισχυουν ολα και εισαι σε θεση ισχυος και της λες ακου να δεις η τον αφηνεις και εξαφανιζεσαι η του τα λεω ολα.
Ομορφα και αντρικια πραγματα για τον ξαδελφο.
Αυτο σου ειπα.Θεση ισχυος.ναι να το κανω αυτο..αλλα πρεπει να εκδηλωθει κι αλλο, και να εχω και καποια στοιχεια.
αλλιως μπορει να μου το γυρισει μπουμερανγκ..και να αρχιζει να λεει μετα οτι εγω της την πεφτω!
Ααα υπεργαμιας κ εσυ!Δε το κατεχεις οσο και να κοπιανεσαι.Αυτα γινονται στο φτερο χωρις πολλα πολλα.Τωρα απλα σε ζωματαει.
Δε τσιμπησες οταν επρεπε και τωρα σε παιζει.Οχι δεν ειμαι υπεργαμιας.Ααα υπεργαμιας κ εσυ!
Το καταλαβαίνω αυτό για την περιέργεια. Αλλά επειδή ακριβώς το δίνει σε όλους, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Κάποια στιγμή ο ξάδερφός σου θα ανακαλύψει αυτή τη "δοτικότητά" της και πίστεψέ με, πάνω εκεί που θα έχουν γίνει μαλλιοκούβαρα, δεν θα το έχει σε τίποτα να σε δώσει και σένα. Και πίστεψέ με δεν θα του πει ότι σου την έπεφτε, αλλά ότι της την έπεφτες εσύ. Εκ πείρας σου τα λέω.Βρε μαζι σου ειμαι..
απλα καμια φορα λιγο η περιεργια..που το παει,λιγο το οτι αμα ειναι καμια που το δινει αβερτα..ετσι γλυτωνω τον ξαδερφο.
δεν ξερω..ειπα πουστια δυσκολα να παιξω στο αλλον.
Καλα αυτο δεν το ξερω, υποθετω οτι μπορει να παει με αλλους.Το καταλαβαίνω αυτό για την περιέργεια. Αλλά επειδή ακριβώς το δίνει σε όλους, είναι ακόμα πιο επικίνδυνο. Κάποια στιγμή ο ξάδερφός σου θα ανακαλύψει αυτή τη "δοτικότητά" της και πίστεψέ με, πάνω εκεί που θα έχουν γίνει μαλλιοκούβαρα, δεν θα το έχει σε τίποτα να σε δώσει και σένα. Και πίστεψέ με δεν θα του πει ότι σου την έπεφτε, αλλά ότι της την έπεφτες εσύ. Εκ πείρας σου τα λέω.
Καλα αυτο δεν το ξερω, υποθετω οτι μπορει να παει με αλλους.
Παντως ειναι χρονια μαζι σαν ζευγαρι και μετα παντρεμενοι..και ο ξαδερφος δεν ειναι κανενας μλκ θα ειχε καταλαβει..και θα την ειχε στειλει πισω στην πατριδα της νυχτα.
Αμα φτασω εκει..δεν θα μπορω να ενημερωσω αλλο εδω,γιατι θα εχω πλακωθει στο ξυλο με το ξαδερφο και θα εχω μαλλωσει με ολο το σοιπιο συντομα θα γαμησεις εσυ παρα ο φιλτατος θρυλος ... βαζω και στοιχημα
Ηρέμησε θρύλε, μια πλάκα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να αρπαζεσαι για ό,τι μαλακία σου λένε άγνωστοι εδώ μέσα.Κ εσυ θα την ειχες παρει ηδη!