OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Θα τη βγαλω με την 1η ευκαιριαΒγάλτην σε τολμηρή photo να κατευνάσεις τα ανήσυχα πνεύματα του νήματος
Θα τη βγαλω με την 1η ευκαιριαΒγάλτην σε τολμηρή photo να κατευνάσεις τα ανήσυχα πνεύματα του νήματος
Πάαααει το καλοκαιράκι, 2 εβδομάδες έμειναν. Δεν βρήκες την ευκαιρία σου τόσο καιρό γιατί και ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος. Κάποιες φαντασιώσεις καλό είναι να παραμείνουν φαντασιώσεις. Κοίτα την κυρά σου, μέχρι εκεί σε παίρνει.Θα τη βγαλω με την 1η ευκαιρια
εδώ όλοι ευκολογαμιαδες είμαστε....εσυ κάνεις τον ζορικοΚ αλλος ευκολογαμιας της κιυνιαφας του αν ειχε. Ρε καυλιαρηδες χαλαρωστε λθγο
Κ εσυ που το ξερεις?Πάαααει το καλοκαιράκι, 2 εβδομάδες έμειναν. Δεν βρήκες την ευκαιρία σου τόσο καιρό γιατί και ο ίδιος καταλαβαίνεις ότι είναι λάθος. Κάποιες φαντασιώσεις καλό είναι να παραμείνουν φαντασιώσεις. Κοίτα την κυρά σου, μέχρι εκεί σε παίρνει.
Ποιό ακριβώς; ότι κάναμε μήνες να δούμε κάποια εξέλιξη;Κ εσυ που το ξερεις?
Σιγα ρε που ψαχνεις κ εξελιξη. Ασε μας ρε κοριτσι. Κοιτα τη δουλεις σουΠοιό ακριβώς; ότι κάναμε μήνες να δούμε κάποια εξέλιξη;
Όλα τα προλαβαίνω εγώ. Είμαι τσαούσα,εσυ είσαι για κλάματαΣιγα ρε που ψαχνεις κ εξελιξη. Ασε μας ρε κοριτσι. Κοιτα τη δουλεις σου
Χαχαχα! Κοιτα δουλεια σου λεμε!Όλα τα προλαβαίνω εγώ. Είμαι τσαούσα,εσυ είσαι για κλάματα
Τι σου φταίει τώρα το κορίτσι; Ντροπή!Χαχαχα! Κοιτα δουλεια σου λεμε!
Κ εσυ που το ξερεις?
Δε μου φταει. Απλα της ειπα να κοθταξει τη δουλιτσα της!Τι σου φταίει τώρα το κορίτσι; Ντροπή!
Κανει μεταδιδακτορικοΕρώτηση κρίσεως: η κουνιάδα τι δουλειά κάνει; Δλδ είναι υπάλληλος κάπου ή έχει δική της δουλειά ...;
παραταση ανεργιας,ετσι μας λεγανε οι Ακαδημαϊκοι στη σχολη.Κανει μεταδιδακτορικο
Τι ακριβως υπηρεσία είναι αυτή;Κανει μεταδιδακτορικο
Δε διαφωνωπαραταση ανεργιας,ετσι μας λεγανε οι Ακαδημαϊκοι στη σχολη.
ξερανε οτι η αγορα εργασιας ηταν fucked up κ μας το λεγανε ευγενικα.
Ναι πολυ καλα!Τι ακριβως υπηρεσία είναι αυτή;
Την κανει καλα;
Κανει μεταδιδακτορικο
Σε ποια εφορία δουλεύεις;;Μαλιστα...
Και είναι σε διακοπές πόσο καιρό...; Πόσα λεφτά έχει και είναι τόσες μέρες διακοπές αφενός,αφετέρου πως βγάζει τα προς το ζειν και μπορεί κ κάθεται τόσες μέρες ..;