xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
αλλο λεω εγω αλλα οκ ... τουλαχιστον εχει σφιχτο βυζακι ?Με την αδερφη της σχεδον διπλα δυσκολο το κατι παραπανω!
αλλο λεω εγω αλλα οκ ... τουλαχιστον εχει σφιχτο βυζακι ?Με την αδερφη της σχεδον διπλα δυσκολο το κατι παραπανω!
Εχει ναι!αλλο λεω εγω αλλα οκ ... τουλαχιστον εχει σφιχτο βυζακι ?
εδω εχει φτασει πατωμα ρε φιλε, τι σφιχτο λες ?αλλο λεω εγω αλλα οκ ... τουλαχιστον εχει σφιχτο βυζακι ?
Που το ξερεις, το επιασες; Ή σου το ειπε η γυναικα;Εχει ναι!
τη μπανελα του σουτιεν θα ακουμπησε κατα λαθος και νομισε οτι ειναι σφιχτοΠου το ξερεις, το επιασες; Ή σου το ειπε η γυναικα;
Πανω στο χουφτωμα το επιασα κ αυτοΠου το ξερεις, το επιασες; Ή σου το ειπε η γυναικα;
Και δε σου αστραψε χαστουκι;Πανω στο χουφτωμα το επιασα κ αυτο
του αστραψε, ξυπνησε απο το ονειρο και ετσι ξεκινησε να γραφει τη θρυλιαδα.Και δε σου αστραψε χαστουκι;
Οχι επαιζε εξαλλου!Και δε σου αστραψε χαστουκι;
Αυτη ειχε τον κωλο της πανω τουΕσύ της έπιασες το βυζί. Αυτή σου έπιασε τον πούτσο;
Χώσου φίλε γιατί στη καραντίνα Καλή και η κουνιάδα!Ανοιγω αυτο το θεμα, γιατι λογω καραντινας, συναντω σχεδον καθε μερα την κουνιαδα μου (αδερφη της γυναικας μου). Ολο κ πιο κοντα καθεται,ολο κ περισσοτερα φιλικα γελακια κ το τελευταιο καιρο ψαχνει να κανουμε περισσοτερα πραγματα μαζι. Σε ολο αυτο δηθεν για να πιασει κατι που της επεσε με αγγιζει ολο κ περισσοτερο. Σκεφτομαι σοβαρα να αρχισω αντιστοιχα πραγματα... Τι λετε?
ΟχιThrile ετσι οπως το πας το πραγμα, σε βλεπω σε λιγακι να αλλαζετε συνταγες με την κουνιαδα..μηπως εισαι καληνυχτακιας και δεν το ξερεις ακομα?
και σου τριβότανε; την έχυσες;Αυτη ειχε τον κωλο της πανω του
Ναι τριβοταν! Ρουχα φορουσαμεκαι σου τριβότανε; την έχυσες;
Στον επαιζε κιολας και δεν εκανες τιποτα;;Οχι επαιζε εξαλλου!
Έμπαινε Γιούτσο!!!Σχεδον σιγουρα θα κατσει
Γιούτσος μπορεί να μπαίνει, πούτσος δε βλέπωΈμπαινε Γιούτσο!!!