OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Σιγα ρε γαμια εσυ!Του χρονου τετοιο καιρο.
Σιγα ρε γαμια εσυ!Του χρονου τετοιο καιρο.
Ειτε εγω ειμαι μεγαλογαμιας ή εσυ ανικανος τελειως. Διαλεγεις και παιρνεις και κρινομαστε ολοι.Σιγα ρε γαμια εσυ!
Μαγουλο κ αρκετα παραπανω εχω πιασειΡε Θρυλέοντα, εσύ άνοιξες το θρεντ στις 19/4!!
Και βρίζεις τους φίλους επειδή 3/8 δεν έχεις πιάσει ούτε μάγουλο;
ΟΚ, είναι περίεργη φάση, αλλά τόσους μήνες κάτι έπρεπε να έχεις κάνει. Όχι να γαμήσεις, αλλά μία έστω κίνηση. Τώρα οι δικαιολογίες "είναι διακοπές" κλπ, δεν στέκουν.
Τί παραπάνω έχεις κάνει δηλαδή;Μαγουλο κ αρκετα παραπανω εχω πιασει
Μου χει τριφτει μια μερα πανω μου για κανα 3λεπτο δηθεν για να μου κλεισει το δρομοΤί παραπάνω έχεις κάνει δηλαδή;
Άρα εκείνη έκανε, κι όχι εσύ.Μου χει τριφτει μια μερα πανω μου για κανα 3λεπτο δηθεν για να μου κλεισει το δρομο
Και πότε έγινε αυτό;Μου χει τριφτει μια μερα πανω μου για κανα 3λεπτο δηθεν για να μου κλεισει το δρομο
στην 103 σελιδαΚαι πότε έγινε αυτό;
"Φαντασία μου πλανεύτρα...."στην 103 σελιδα
"Φαντασία μου πλανεύτρα...."
Επιανα οτι προλαβαινα!Άρα εκείνη έκανε, κι όχι εσύ.
Κι εσύ τί της είπες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και πότε έγινε αυτό;
Και μετά τί της είπες;Επιανα οτι προλαβαινα!
Γιαωαυτην οχι απαραιτητα!
Ειναι κ εχει κ ιδιοτητα ως κουνιαδα! Θα κατσει ομως απο οτι φαινεται απο τις κινησεις της!Πρεπει να ειναι ξεχωρηστη και μοναδικη κοπελα, δεν ειναι σαν τις αλλες που κανουν σεξ συχνα.
Εχεις δικιο περιμενε να ευθυγραμμιστουν οι συνθηκες και θα γινει.
Εαν το πιστεψεις αρκετα και το οραματιστεις θα γινει.
Εχε προφυλακτικα μαζι σου απο στιγμη σε στιγμη θα πεσει στα 4 μονο για εσενα.
Εχεις δικιο περιμενε να ευθυγραμμιστουν οι συνθηκες και θα γινει.
Εαν το πιστεψεις αρκετα και το οραματιστεις θα γινει.
Κ Λ Α Ι Ω ρε μαστορα λεμεΕπιανα οτι προλαβαινα!
E OXI KAI O,TI ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ .... αν οντως ηταν 3 λεπτα που λες οτι σου τριβοτανε (αλλα μαλλον φιδια ειναι .... για 3 δευτερολεπτα το κοβω το "τριψιμο" ) , προλαβαινεις να της κανεις και τεστ Παπανικολαου ....Επιανα οτι προλαβαινα!
Με την αδερφη της σχεδον διπλα δυσκολο το κατι παραπανω!E OXI KAI O,TI ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ .... αν οντως ηταν 3 λεπτα που λες οτι σου τριβοτανε (αλλα μαλλον φιδια ειναι .... για 3 δευτερολεπτα το κοβω το "τριψιμο" ) , προλαβαινεις να της κανεις και τεστ Παπανικολαου ....