OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μπορεις να της την πεσεις. Να στη φερω κιολας?Φερε την κουνιαδα σου να σου δειξω
Μπορεις να της την πεσεις. Να στη φερω κιολας?Φερε την κουνιαδα σου να σου δειξω
ΦΙΛΕ ανοιγεις μια πορτα που δεν ξερεις που θα βγαλει, πνιξε τον εγωισμο και αστο.Μα ξερει τι συμβαινει κ για να κανει τετοιες κινησεις δε νομιζω ορι εχει σκοπο να διαρρευσειβκατι η να καψουρευτει κ να απαιτει να χωρισω την αδερφη της!
Μα αν βγαλει σε ενα η κ πεεισσοτερα πηδηματα χωεις να μαθευτει κατι δεν θα γινει τπτ κακο.ΦΙΛΕ ανοιγεις μια πορτα που δεν ξερεις που θα βγαλει, πνιξε τον εγωισμο και αστο.
Iσα ισαΜα αν βγαλει σε ενα η κ πεεισσοτερα πηδηματα χωεις να μαθευτει κατι δεν θα γινει τπτ κακο.
Ναι. Αλλα δε θα μαθει κατι!Iσα ισα
Θα είσαι ευτυχισμένος, πράγμα που το θέλει κι η γυναίκα σου γιατί σε αγαπάει.
Φαντάζομαι ότι κι εσύ θέλεις να βλέπεις την γυναίκα σου ευτυχισμένη.
Κάπου έχασα το νήμα, τελικά τύπε την γάμησες αυτήν τη κουνιάδα;Ναι. Αλλα δε θα μαθει κατι!
Οχι ακομαΚάπου έχασα το νήμα, τελικά τύπε την γάμησες αυτήν τη κουνιάδα;
To νήμα δημιουργήθηκε 19 Απρ 2021 σήμερα ειναι 29 Ιουλίου 2021 μην με παρεξήγησης άλλα αυτό που θέλω να πω με λίγα λογία ειναι ότι δεν - δεν θα γαμήσεις.Οχι ακομα
Κ εσυ ευκολα θα το εκανες ε?To νήμα δημιουργήθηκε 19 Απρ 2021 σήμερα ειναι 29 Ιουλίου 2021 μην με παρεξήγησης άλλα αυτό που θέλω να πω με λίγα λογία ειναι ότι δεν - δεν θα γαμήσεις.
Ε αφου δεν ειναι κ τοσο ευκολο! Πρεπει να υπαρξουν κ οι συνθηκες!Δεν ειναι τόσο απλό, υπαρχή η γυναικά σου στην μέση, όχι δεν θα το έκανα εύκολα ειναι ρίσκο άλλα απτήν άλλη έχει πέραση τόσο καιρός και δεν έχει γίνει κάτι.. με πιάνεις;
Θα υπαρξουν κ τα δυο!Μην περιμένεις τις κατάλληλες συνθήκες να υπάρξουν για να κάνεις κάτι με την κουνιάδα , γιατί δεν θα έρθουν ποτέ, άλλα να τις δημιουργείς εάν όντως θες να κανεις κάτι μαζί της... άντε με το κάλο να με διάψευσης, περιμείνουμε και καυλιάρικες φώτο.
Έχω χάσει κάποια επεισόδια, η κουνιάδα όλο αυτό το διάστημα δεν έχει φάει κανάν πούτσο;Ε αφου δεν ειναι κ τοσο ευκολο! Πρεπει να υπαρξουν κ οι συνθηκες!
Οχι αλο οσο ξερω! Ειναι διακοπες εξαλλου τωρα!Έχω χάσει κάποια επεισόδια, η κουνιάδα όλο αυτό το διάστημα δεν έχει φάει κανάν πούτσο;
Δεν την έχει πλευρίσει κανένας;
Kai οι διακοπές δεν περιλαμβάνουν πούτσο ? Τι σόϊ διακοπές είναι αυτές ?Οχι αλο οσο ξερω! Ειναι διακοπες εξαλλου τωρα!
Όχι λέμεΚάπου έχασα το νήμα, τελικά τύπε την γάμησες αυτήν τη κουνιάδα;
Γιαωαυτην οχι απαραιτητα!Kai οι διακοπές δεν περιλαμβάνουν πούτσο ? Τι σόϊ διακοπές είναι αυτές ?
Επιμένω
Με την πρώτη ευκαιρία πες της ότι σε ερεθίζει και να κάτσει πιό μακρυά.
ναι τη βγαζει με ρετσινα, ψωμι και ελιαΓιαωαυτην οχι απαραιτητα!