Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 342K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

quilanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
281
Σε ποια εφορία δουλεύεις;;:sunglasses:
Η ερώτηση αποσκοπεί μόνο σε ένα πράγμα: μας έχει πρηξει ότι λείπει η κουνιάδα για διακοπες και για αυτό δεν κάνει ο ίδιος κινηση. Πόσο καιρό πια λείπει κ πως έχει τόσο χρόνο κ χρήμα για διακοπές..... Τόσο απλά.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Η ερώτηση αποσκοπεί μόνο σε ένα πράγμα: μας έχει πρηξει ότι λείπει η κουνιάδα για διακοπες και για αυτό δεν κάνει ο ίδιος κινηση. Πόσο καιρό πια λείπει κ πως έχει τόσο χρόνο κ χρήμα για διακοπές..... Τόσο απλά.
Εχει. Τοσο απλα

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Παιδια λετε η κουνιαδα να εχει βρει σπονσορα και διακοπευει ασυστολα ( και οχι μονο δλδ ); Και ειδικα αυτο δε θα το ελεγε σε μελος της οικογενειας ( αδελφη π.χ.), οποτε χαιρετισματα σε αυτη την περιπτωση δε γαμαει ο θρυλος ουτε στη σελιδα 256!!!

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
866
Πόντοι
81
Στην ? σελίδα ο θρύλος , θα ξεχάσει την κουνιάδα και θα βάλει πλώρη για την πεθερά .

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Ακόμα ασχολείστε με το αν γαμιση ;; Μόνο μαλακιά κ αυτό με περιορισμους

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Πάντως θρύλε
Εκεί γύρω στα 30 είχα μιά γκόμενα, γλυκύτατο πλασματάκι, η οποία στην βδομάδα πάνω, μου σκάει την ιστορία ότι η αδερφή της , της έφαγε γκόμενο.
Δεν κατάλαβα γιατί μου τόπε, για να γαμήσω ή να μην γαμήσω την αδερφή της. Εμεινα με την απορία δυστυχώς.
Και μοιάζανε
Γύρω στο 1,67, αδύνατες, κοιλιά πλάκα, με μεγάλο στήθος, κωλαράκι που το κάθε καπούλι χωρούσε στην μιά χούφτα. ήτανε ποίημα να πηγαίνουμε στην θάλασσα, πετούσανε και οι δύο το στήθος έξω να μαυρίσει.
Και μένανε μαζί στο πατρικό.
Οταν έφευγε η δικιά μου για δουλειά, με έτρωγε το χέρι μου.
Anyway, έμεινα με την απορία.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Πάντως θρύλε
Εκεί γύρω στα 30 είχα μιά γκόμενα, γλυκύτατο πλασματάκι, η οποία στην βδομάδα πάνω, μου σκάει την ιστορία ότι η αδερφή της , της έφαγε γκόμενο.
Δεν κατάλαβα γιατί μου τόπε, για να γαμήσω ή να μην γαμήσω την αδερφή της. Εμεινα με την απορία δυστυχώς.
Και μοιάζανε
Γύρω στο 1,67, αδύνατες, κοιλιά πλάκα, με μεγάλο στήθος, κωλαράκι που το κάθε καπούλι χωρούσε στην μιά χούφτα. ήτανε ποίημα να πηγαίνουμε στην θάλασσα, πετούσανε και οι δύο το στήθος έξω να μαυρίσει.
Και μένανε μαζί στο πατρικό.
Οταν έφευγε η δικιά μου για δουλειά, με έτρωγε το χέρι μου.
Anyway, έμεινα με την απορία.
Ωραια φαση πρεπει να ταν!

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Φίλε πέρασες τον Φώσκολο .κούρασες

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
Κανει μεταδιδακτορικο
Εδωσες μονος σου την απαντηση γιατι εχουμε φαει 100 σελιδες στη μαπα και προκοπη δεν ειδες....
την κουνιαδα στην πηδαει ο supervisor που της εδωσε και το postdoc.
Ο ανθρωπος πλερωνει και γαμει, τοσο απλα...
το καλο για σενα ειναι οτι δεν εχει αλλο σταδιο σπουδων οποτε ειτε θα πρεπει να την αποκαταστησει μονιμα ειτε να σου δωσει την ευκαιρια να τσιμπησεις και συ κατι....
οτι εχει απομεινει στο τραπεζι δηλαδη.....
αιτουμαι αλλαγη του τιτλου του νηματος σε καβλιαρα φοιτητρια (μεταδιδακτορικου).

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
...που τον ετρωγε το χερι η' που εμεινε με την απορια? :confused:
Να τις βλεπει ξωβυζες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδωσες μονος σου την απαντηση γιατι εχουμε φαει 100 σελιδες στη μαπα και προκοπη δεν ειδες....
την κουνιαδα στην πηδαει ο supervisor που της εδωσε και το postdoc.
Ο ανθρωπος πλερωνει και γαμει, τοσο απλα...
το καλο για σενα ειναι οτι δεν εχει αλλο σταδιο σπουδων οποτε ειτε θα πρεπει να την αποκαταστησει μονιμα ειτε να σου δωσει την ευκαιρια να τσιμπησεις και συ κατι....
οτι εχει απομεινει στο τραπεζι δηλαδη.....
αιτουμαι αλλαγη του τιτλου του νηματος σε καβλιαρα φοιτητρια (μεταδιδακτορικου).
Σιγουρα δεν την πηδαει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.309
Πόντοι
3.346
Θεμα για την νυφη μου (γυναικα πρωτου ξαδερφου) που μου την πεφτει.. υπαρχει η να γραψω εδω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom