papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 127
- Like
- 51.752
- Πόντοι
- 27.261
λιγο υπομονη παιδια, στην 106 σελιδα γαμαει ο θρυλος
Η ερώτηση αποσκοπεί μόνο σε ένα πράγμα: μας έχει πρηξει ότι λείπει η κουνιάδα για διακοπες και για αυτό δεν κάνει ο ίδιος κινηση. Πόσο καιρό πια λείπει κ πως έχει τόσο χρόνο κ χρήμα για διακοπές..... Τόσο απλά.Σε ποια εφορία δουλεύεις;;
Εχει. Τοσο απλαΗ ερώτηση αποσκοπεί μόνο σε ένα πράγμα: μας έχει πρηξει ότι λείπει η κουνιάδα για διακοπες και για αυτό δεν κάνει ο ίδιος κινηση. Πόσο καιρό πια λείπει κ πως έχει τόσο χρόνο κ χρήμα για διακοπές..... Τόσο απλά.
?Πρώτα θα ανατείλει ο ήλιος από την Δύση και μετά θα αναστεναξει η κουνιάδα από την ψωλή του θρύλου
Ειναι για vip καταστασεις.Τι ακριβως υπηρεσία είναι αυτή;
Την κανει καλα;
Όχι και σπόιλ ρε τυπε ενώ χτίζεται το σασπένς εδώ κι 100 σελίδεςλιγο υπομονη παιδια, στην 106 σελιδα γαμαει ο θρυλος
Κ εσυ θα την ειχες παρει ηδη!Όχι και σπόιλ ρε τυπε ενώ χτίζεται το σασπένς εδώ κι 100 σελίδες
Κ εσυ ε?Ακόμα ασχολείστε με το αν γαμιση ;; Μόνο μαλακιά κ αυτό με περιορισμους
Ωραια φαση πρεπει να ταν!Πάντως θρύλε
Εκεί γύρω στα 30 είχα μιά γκόμενα, γλυκύτατο πλασματάκι, η οποία στην βδομάδα πάνω, μου σκάει την ιστορία ότι η αδερφή της , της έφαγε γκόμενο.
Δεν κατάλαβα γιατί μου τόπε, για να γαμήσω ή να μην γαμήσω την αδερφή της. Εμεινα με την απορία δυστυχώς.
Και μοιάζανε
Γύρω στο 1,67, αδύνατες, κοιλιά πλάκα, με μεγάλο στήθος, κωλαράκι που το κάθε καπούλι χωρούσε στην μιά χούφτα. ήτανε ποίημα να πηγαίνουμε στην θάλασσα, πετούσανε και οι δύο το στήθος έξω να μαυρίσει.
Και μένανε μαζί στο πατρικό.
Οταν έφευγε η δικιά μου για δουλειά, με έτρωγε το χέρι μου.
Anyway, έμεινα με την απορία.
Καλη ξεκουραση!Φίλε πέρασες τον Φώσκολο .κούρασες
Εδωσες μονος σου την απαντηση γιατι εχουμε φαει 100 σελιδες στη μαπα και προκοπη δεν ειδες....Κανει μεταδιδακτορικο
...που τον ετρωγε το χερι η' που εμεινε με την απορια?Ωραια φαση πρεπει να ταν!
Να τις βλεπει ξωβυζες!...που τον ετρωγε το χερι η' που εμεινε με την απορια?
Σιγουρα δεν την πηδαειΕδωσες μονος σου την απαντηση γιατι εχουμε φαει 100 σελιδες στη μαπα και προκοπη δεν ειδες....
την κουνιαδα στην πηδαει ο supervisor που της εδωσε και το postdoc.
Ο ανθρωπος πλερωνει και γαμει, τοσο απλα...
το καλο για σενα ειναι οτι δεν εχει αλλο σταδιο σπουδων οποτε ειτε θα πρεπει να την αποκαταστησει μονιμα ειτε να σου δωσει την ευκαιρια να τσιμπησεις και συ κατι....
οτι εχει απομεινει στο τραπεζι δηλαδη.....
αιτουμαι αλλαγη του τιτλου του νηματος σε καβλιαρα φοιτητρια (μεταδιδακτορικου).