Νέα

Καβλιάρα κουνιάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 143452
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
@thrilos1986
Μην ακούς τα παιδιά στο φόρουμ. Δεν είναι φίλοι σου. Μην κάνεις μαλάκια και κανείς κίνηση θα φας το ξύλο της αρκούδας και από τις δύο. Όλοι εδώ αυτό περιμένουν για να αρχίσουν να γελάνε.

Εμένα άκου. Πάρε το μάτι σου, βγάλε την φωτογραφία σου, γάμα και κάνα καριολακι που δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την γυναίκα σου και προχωρά

• Like
Αντιδράσεις: Mantw
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
@thrilos1986
Μην ακούς τα παιδιά στο φόρουμ. Δεν είναι φίλοι σου. Μην κάνεις μαλάκια και κανείς κίνηση θα φας το ξύλο της αρκούδας και από τις δύο. Όλοι εδώ αυτό περιμένουν για να αρχίσουν να γελάνε.

Εμένα άκου. Πάρε το μάτι σου, βγάλε την φωτογραφία σου, γάμα και κάνα καριολακι που δεν θα έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την γυναίκα σου και προχωρά
Ισως χαθει η ευκαιρια ομως κ τα πατηματα που μου δινει!

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Ισως χαθει η ευκαιρια ομως κ τα πατηματα που μου δινει!
Για πες τι πάτηματα σου δίνει να τα αξιολογήσουμε.

Έχε όμως υπόψιν πως ο,τι πάτηματα κι αν σου δίνει, μπορεί να είναι σκηνοθετημένα από την γυναίκα σου για να δει κατά πόσο της είσαι πιστός.

priestx

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
0
Δε το χω σκεφτει. Θα οω οτι εγινε καταλαθως!
Τι κατά λάθος ρε φιλαράκι πλάκα κάνεις. Κατά λάθος έκαψα το φαγητό αλλά Κατά λάθος γαμησα την αδερφή σου . Ξέρεις σκονταψα και της τον έβαλα κατά λάθος!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Για πες τι πάτηματα σου δίνει να τα αξιολογήσουμε.

Έχε όμως υπόψιν πως ο,τι πάτηματα κι αν σου δίνει, μπορεί να είναι σκηνοθετημένα από την γυναίκα σου για να δει κατά πόσο της είσαι πιστός.
Μαρέσει που κάθεσαι και του μιλάς σοβαρά και μεινώνεις τους υπόλοιπους εδω μέσα ότι τον δουελεύουμε.Πρώτα του απαντήσαμε σοβαρά στις πρώτες σελίδες και μετά το γυρίσαμε στα δούλεμα καθώς και όπως βλέπεις μας δουλεύει ο ίδιος.

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Μαρέσει που κάθεσαι και του μιλάς σοβαρά και μεινώνεις τους υπόλοιπους εδω μέσα ότι τον δουελεύουμε.Πρώτα του απαντήσαμε σοβαρά στις πρώτες σελίδες και μετά το γυρίσαμε στα δούλεμα καθώς και όπως βλέπεις μας δουλεύει ο ίδιος.
Σιγά ρε φίλε που μείωσα τους υπόλοιπους. Επειδή είπα πάνω στον χαβαλε ότι δεν είστε φίλοι του; Όλοι χαβαλε κάνουμε εδώ.

Αν σε πρόσβαλλε αυτό που είπα ειλικρινά συγγνώμη. Το παίρνω πίσω.

petroscat100

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Like
458
Πόντοι
21
Εγω λεω γαμα την κ κανε παιδι μαζι της. Ετσι τα παιδια σου θα ειναι αδελφια και ξαδελφια αυτοχρονα και θα εχουν απο δυο μαναδες και θειες ταυτοχρονα. Εχει να γινει μεγαλο γλεντι.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Σιγά ρε φίλε που μείωσα τους υπόλοιπους. Επειδή είπα πάνω στον χαβαλε ότι δεν είστε φίλοι του; Όλοι χαβαλε κάνουμε εδώ.

Αν σε πρόσβαλλε αυτό που είπα ειλικρινά συγγνώμη. Το παίρνω πίσω.
Δεν με προσέβαλες προσωπικά.Έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να απαντάς τώρα εσύ σοβαρά στον thrillo1986 μετά από 88 σελίδες ανούσιας ανάλυσης και αποτελέσματος που μας έχει κάψει και να φαίνεται ότι εμείς απλά μαλακιζόμαστε.

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Δεν με προσέβαλες προσωπικά.Έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να απαντάς τώρα εσύ σοβαρά στον thrillo1986 μετά από 88 σελίδες ανούσιας ανάλυσης και αποτελέσματος που μας έχει κάψει και να φαίνεται ότι εμείς απλά μαλακιζόμαστε.
Ρε φίλε ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ. Τον έχω τρολαρει και εγώ πολλές φορές.
Σήμερα προτίμησα να μιλήσω πιο σοβαρά. Γιατί πραγματικά δεν θα το γλυτώσει το ξύλο αν κάνει αυτό που σκέφτεται

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ρε φίλε ο καθένας γράφει ότι θέλει εδώ. Τον έχω τρολαρει και εγώ πολλές φορές.
Σήμερα προτίμησα να μιλήσω πιο σοβαρά. Γιατί πραγματικά δεν θα το γλυτώσει το ξύλο αν κάνει αυτό που σκέφτεται
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να του απαντάς σοβαρά.Αφού τον βλέπεις τον άνθρωπο δεν καταλαβαίνει.Οπότε ή μας δουλεύει ότι δεν καταλαβαίνει ή δεν σέβεται και δεν ζυγίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Άντε γαματην να τελειώνουμε με το θέμα με κούρασε. Βάλε κ καμία φωτογραφία να τον παίξουμε κ εμείς κ όλα καλα

Εγγρ.
29 Οκτ 2015
Like
565
Πόντοι
81
Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να του απαντάς σοβαρά.Αφού τον βλέπεις τον άνθρωπο δεν καταλαβαίνει.Οπότε ή μας δουλεύει ότι δεν καταλαβαίνει ή δεν σέβεται και δεν ζυγίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Έχει δεν έχει, αυτό εκρινα σωστό και αυτό έκανα.

trimis

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
15.293
Πόντοι
2.526
Ρωγαρες!
Screenshot_20210716-064524_Instagram.jpg
ωραίο σωματάκι... και ρώγα για πιπίλισμα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγω λεω γαμα την κ κανε παιδι μαζι της. Ετσι τα παιδια σου θα ειναι αδελφια και ξαδελφια αυτοχρονα και θα εχουν απο δυο μαναδες και θειες ταυτοχρονα. Εχει να γινει μεγαλο γλεντι.
Τύπε,ξέρω τέτοια περίπτωση:confused:

Όχι σε χωριό,ούτε πριν 50χρόνια..
Αλλά στην Αθήνα και οι εμπλεκόμενοι 30+ χίπηδες μπαφοναυάγια.
Κρίμα για τα παιδιά...

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Kαλά τύποι,δεν επιμένω :confused:
Καλό βόλι,αν και ακόμη και σε σήριαλ του Φώσκολου ένα μπαλαμούτι θα είχε πέσει ήδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom