You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Απλα δεν εχω παει ακομη μαζι της για μπανιο!Μάλλον έχει χάλια σώμα... Γι αυτό δεν παίζει φωτο από παραλία με μαγιό.... ?
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Ρε Θρύλε, γιατί δεν το έχεις προτείνει ακόμα; Να πάτε έστω οικογενειακά, όχι οι δυο σας.Απλα δεν εχω παει ακομη μαζι της για μπανιο!
Πιστεύεις έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου;
Τί σκέφτεσαι να κάνεις;
Από το να απαντάς εδώ στο νήμα, γιατί δεν ενεργείς καταδρομικά.
Πες στην κουνιάδα "πάμε για ποτό, έχω κάτι να σου πω".
Βγαίνεις, κάνεις κίνηση και ό,τι κάτσει.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Γτ λειπει αυτες τις μερες!Ρε Θρύλε, γιατί δεν το έχεις προτείνει ακόμα; Να πάτε έστω οικογενειακά, όχι οι δυο σας.
Πιστεύεις έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου;
Τί σκέφτεσαι να κάνεις;
Από το να απαντάς εδώ στο νήμα, γιατί δεν ενεργείς καταδρομικά.
Πες στην κουνιάδα "πάμε για ποτό, έχω κάτι να σου πω".
Βγαίνεις, κάνεις κίνηση και ό,τι κάτσει.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Πριν δεν έλειπε. Πώς έχεις σκεφτεί να ενεργήσεις;Γτ λειπει αυτες τις μερες!
Τι λες να κάνεις;
Χώσιμο στα ίσια ή με υπονοούμενα;
Στο σπίτι της; Σε έξοδο (μόνοι σας);
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Οπουδηποτε, μαλλον οχι στα ισα για αρχηΠριν δεν έλειπε. Πώς έχεις σκεφτεί να ενεργήσεις;
Τι λες να κάνεις;
Χώσιμο στα ίσια ή με υπονοούμενα;
Στο σπίτι της; Σε έξοδο (μόνοι σας);
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Ρε συ, μου φαίνεται ότι δεν έχεις πλάνο. Καμία στρατηγική, γι' αυτό και δεν γράφεις κάτι εδώ, έστω για να πάρεις κάποια βοήθεια.Οπουδηποτε, μαλλον οχι στα ισα για αρχη
Δηλαδή, θα έπρεπε να αξιοποιήσεις κάποιο ενδιαφέρον της και να της προτείνεις να το κάνετε μαζί.
Αυτό που λες "όχι στα ίσα", πως το εννοείς;
Τί σκέφτεσαι να κάνετε και τί να της πεις;
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Να καθομαστε κ να την αγγιξω τυχαια, κ να της πω πχ οτι ηθελα κ γω καιρο!Ρε συ, μου φαίνεται ότι δεν έχεις πλάνο. Καμία στρατηγική, γι' αυτό και δεν γράφεις κάτι εδώ, έστω για να πάρεις κάποια βοήθεια.
Δηλαδή, θα έπρεπε να αξιοποιήσεις κάποιο ενδιαφέρον της και να της προτείνεις να το κάνετε μαζί.
Αυτό που λες "όχι στα ίσα", πως το εννοείς;
Τί σκέφτεσαι να κάνετε και τί να της πεις;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Τι να σου πω ρε συ.Να καθομαστε κ να την αγγιξω τυχαια, κ να της πω πχ οτι ηθελα κ γω καιρο
Έτσι αόριστα που τα λες, δεν ξέρω πως μπορεί να στήσεις τέτοιο σκηνικό.
Δε λες, ας πούμε, θέλω να της προτείνω να πάμε εκεί, να κάνουμε αυτό και να έρθει η στιγμή να την αγγίξω. Πώς θα γίνει αυτό δηλαδή;
Πώς θα της προτείνεις να βγείτε; Δε μας βοηθάς μεγάλε....
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Θα παω απο το σπιτι της, θα αραξουμε κ οταν δε θα ναι η συζυγος θα κανω την κινηση!Τι να σου πω ρε συ.
Έτσι αόριστα που τα λες, δεν ξέρω πως μπορεί να στήσεις τέτοιο σκηνικό.
Δε λες, ας πούμε, θέλω να της προτείνω να πάμε εκεί, να κάνουμε αυτό και να έρθει η στιγμή να την αγγίξω. Πώς θα γίνει αυτό δηλαδή;
Πώς θα της προτείνεις να βγείτε; Δε μας βοηθάς μεγάλε....
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Και πως θα κανονίσεις να λείπει η σύζυγος; Το έχεις σκεφτεί αυτό;Θα παω απο το σπιτι της, θα αραξουμε κ οταν δε θα ναι η συζυγος θα κανω την κινηση!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Θα εχει πεταχτει καπου!Και πως θα κανονίσεις να λείπει η σύζυγος; Το έχεις σκεφτεί αυτό;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Μάλιστα. Τι αρνητικές συνέπειες τις έχεις σκεφτεί; Αν γίνει στραβή;Θα εχει πεταχτει καπου!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ναι, αλλα με ολα αυτα που κανει μαλλον το θελει!Μάλιστα. Τι αρνητικές συνέπειες τις έχεις σκεφτεί; Αν γίνει στραβή;
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
τι συνεπειες να υπαρχουν αφου δε γαμαει ουτε με το πιστολι στον κροταφο;Μάλιστα. Τι αρνητικές συνέπειες τις έχεις σκεφτεί; Αν γίνει στραβή;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Αφού το θέλει, γιατί το καθυστερείς; Κι αν είναι ιδέα σου και σε δώσει στη γυναίκα σου; Εκεί πως θα το αντιμετωπίσεις;Ναι, αλλα με ολα αυτα που κανει μαλλον το θελει!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Δε το χω σκεφτει. Θα οω οτι εγινε καταλαθως!Αφού το θέλει, γιατί το καθυστερείς; Κι αν είναι ιδέα σου και σε δώσει στη γυναίκα σου; Εκεί πως θα το αντιμετωπίσεις;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Το πιο σημαντικό είναι να έχεις έξοδο διαφυγής. Αλλά επίσης να μη το καθυστερείς, γιατί (αν βλέπεται η κουνιάδα) θα βρει γκόμενο και θα ψάχνεσαιΔε το χω σκεφτει. Θα οω οτι εγινε καταλαθως!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Βλεπεται κ με το παραπανω!Το πιο σημαντικό είναι να έχεις έξοδο διαφυγής. Αλλά επίσης να μη το καθυστερείς, γιατί (αν βλέπεται η κουνιάδα) θα βρει γκόμενο και θα ψάχνεσαι
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Εφόσον βλέπεται, το ότι δεν βγήκε γκόμενο είναι θέμα τύχης. Άρα κανόνισε και κάνε κάτι. Αλλά, πάντα να σκέφτεσαι πώς θα το γυρίσεις, εάν σε δώσει στη γυναίκα σουΒλεπεται κ με το παραπανω!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις