Λοιπει ο ευλογητόςKαλά τύποι,δεν επιμένω
Καλό βόλι,αν και ακόμη και σε σήριαλ του Φώσκολου ένα μπαλαμούτι θα είχε πέσει ήδη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Τελικά ποτε θα γαμισουμε ρε τύποι ?
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.018
- Πόντοι
- 2.306
Πρεπει να προσδιορισεις σε ποιου ετους το καλοκαιρι αναφερεσαι...Αναμένουμε την κουνιάδα καλοκαιρινη....Θα ειναι το γεγονος του καλοκαιριου....
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.018
- Πόντοι
- 2.306
Παραεισαι αισιοδοξος....εδω ειναι η Ι λιαδα με την Οδυσσεια πακετο...Ελπίζω το φετεινο....
βεβαια η ελπιδα πεθαίνει τελευταία....
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
ΣωστοςΈλα ρε βαλκάνιε, ότι διαθέτει το κάθε νήμα...μην απαξιώνεις
Ούτε είναι κακή.
Για δες κάτι γραφεία...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣυμφωνωΝομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα, έναν πούτσο της τον ρίχναμε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το φετινο θα γινειΕλπίζω το φετεινο....
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
τύποι , εγω δεν ειμαι τόσο αισιόδοξος , βλέπω να μας πιάνει Χριστούγεννα ...
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Τοσο ευκολα θα γαμαγες την κουνιαδα σου κ εσυ?τύποι , εγω δεν ειμαι τόσο αισιόδος , βλέπω να μας πιάνει Χριστούγεννα ...
Τα Χριστούγεννα έχει καραντίνα από άνοιξη ξανατύποι , εγω δεν ειμαι τόσο αισιόδοξος , βλέπω να μας πιάνει Χριστούγεννα ...
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Τύπε μεταξυ μας , αυτο το υποψιάζομαι και γω ...Τα Χριστούγεννα έχει καραντίνα από άνοιξη ξανα
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Κ αλλοι που κ ειναι πανυρεμενοι κ θα γαμαγαν την αδελφη της γυναικας τους τοσο ανετα!
matzafasoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2012
- Like
- 875
- Πόντοι
- 96
Eνα γνωρίζω
Οτι η πλειοψηφία των γυναικών φτάχνεται να φάει άντρα/γκόμενο άλλης χωρίς να μαθευτεί.
Σε τέτοιο βαθμό που αν είσαι λεύτερος μπορεί να μην πολυγουστάρουν.
Τα καλύτερα τσιμπούκια που θα μου μείνουν αξέχαστα, μου τάχουν κάνει παντρεμένες μόλις η γυναίκα μου έφευγε απ'το σπίτι.
Οτι η πλειοψηφία των γυναικών φτάχνεται να φάει άντρα/γκόμενο άλλης χωρίς να μαθευτεί.
Τα καλύτερα τσιμπούκια που θα μου μείνουν αξέχαστα, μου τάχουν κάνει παντρεμένες μόλις η γυναίκα μου έφευγε απ'το σπίτι.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ή και ελευθερες γνωριζοντας τη δεσμευση!Eνα γνωρίζω
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.070
- Πόντοι
- 1.056
θα περασει το καλοκαιρι και ακομα θα περιμενενουμε μπικινοφωτος.... ξανα ηρθε η ζεστη, αιντε ποτε θα πατε για μπανιο
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μα λειπει ακομη!θα περασει το καλοκαιρι και ακομα θα περιμενενουμε μπικινοφωτος.... ξανα ηρθε η ζεστη, αιντε ποτε θα πατε για μπανιο
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Οι γυναίκες γουστάρουν παντρεμένους/δεσμευμένους άνδρες - γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων - οχι γιατί είναι «πουτάνες» - έχει να κάνει με θεωρία εξέλιξης και τι υποσυνείδητα ψάχνουν - ο παντρεμένος/δεσμευμένος άνδρας δίνει περισσότερα εχέγγυα.Eνα γνωρίζω
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Τι εχεγγυα εννοεις?Οι γυναίκες γουστάρουν παντρεμένους/δεσμευμένους άνδρες - γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων - οχι γιατί είναι «πουτάνες» - έχει να κάνει με θεωρία εξέλιξης και τι υποσυνείδητα ψάχνουν - ο παντρεμένος/δεσμευμένος άνδρας δίνει περισσότερα εχέγγυα.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Αφού αυτόν τον διάλεξε και είναι μαζί του γυναίκα/γκομενα έχει κάτι καλό - που δεν έχει ο άλλος ο ξέμπαρκος ο μαλάκας -Τι εχεγγυα εννοεις?
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.018
- Πόντοι
- 2.306
Ειδικα στη περιπτωση του παροντος νήματος πιστεύω οτι εχεις πέσει διάνα!Αφού αυτόν τον διάλεξε και είναι μαζί του γυναίκα/γκομενα έχει κάτι καλό - που δεν έχει ο άλλος ο ξέμπαρκος ο μαλάκας -
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Εγώ γράφω τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή - στο παρόν νήμα και σάιτ εν τέλει σίγουρα παίζΕΙ πολλή παπάτζαΕιδικα στη περιπτωση του παροντος νήματος πιστεύω οτι εχεις πέσει διάνα!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Σε αυτο το νημα δεν παιζει. Γτ θα μπορουσα να πω "τη γαμησα κ κ κ κ..." αλλα γραφω μονοβοτι συμβαινειΕγώ γράφω τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή - στο παρόν νήμα και σάιτ εν τέλει σίγουρα παίζΕΙ πολλή παπάτζα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις