ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.068
- Πόντοι
- 1.056
οτι και να φοραει το θεμα ειναι να τραβηξει και να τις βαλει εδω. φτανει πια μαυτη την αναμονη
της το ειχα πει της καβλιαρας κουνιαδας τοτε το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο, οτι τα λεοπαρδαλιαρικα εσωρουχα με τρελαινουν.Φορεσε ενα λεοπαρδαλε στριγκ μαγιω τις προαλλες που την πηραμε παρτουζα στην παραλια εγω και ο @papaphilips...
Τι γαμησαρα ηταν αυτη ρε παπα;
Μιλαμε για πολυμηχανημα οχι αστεια
Το τι διπλοδιεισδυσεις πιπα κωλο πιπα μουνι την πηραμε...
Επρεπε να καλεσουμε ομως και το Θρυλο δε καναμε καλα...εχω τυψεις...
Παλι δε εβγαλες φωτο εσυ που μπορεις τοσο ευκολα?της το ειχα πει της καβλιαρας κουνιαδας τοτε το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο, οτι τα λεοπαρδαλιαρικα εσωρουχα με τρελαινουν.
ναι οντως επρεπε να τον ειχαμε καλεσει για το φωτορεπορταζ και για να εχουμε να θυμομαστε τις καλες μερες του μπου ντοτ κομ, οταν γερασουμε.
επρεπε να μου το πεις και να του πω.
με το ενα χερι επιανα το δεξι της κωλομερι και με το αλλο το αριστερο μου αρχιδι για να μην τρακαρουμε με τον @troubaman τα καβλια μας και ειχαμε τιποτα ευτραπελα απο το πουθενα.Παλι δε εβγαλες φωτο εσυ που μπορεις τοσο ευκολα?
της το ειχα πει της καβλιαρας κουνιαδας τοτε το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο, οτι τα λεοπαρδαλιαρικα εσωρουχα με τρελαινουν.
ναι οντως επρεπε να τον ειχαμε καλεσει για το φωτορεπορταζ και για να εχουμε να θυμομαστε τις καλες μερες του μπου ντοτ κομ, οταν γερασουμε.
επρεπε να μου το πεις και να του πω.
Ναι αλλα το πληγωσες το κοριτσι παπαμε το ενα χερι επιανα το δεξι της κωλομερι και με το αλλο το αριστερο μου αρχιδι για να μην τρακαρουμε με τον @troubaman τα καβλια μας και ειχαμε τιποτα ευτραπελα απο το πουθενα.
μαλακια επρεπε να σε ειχαμε καλεσει.
θα ειχες παρει χομγουορκ για ενα χρονο τωρα... ισως και για τον επομενο
οχι φιλε, εγω δεν πληγωνω καμια και ποτε.Ναι αλλα το πληγωσες το κοριτσι παπα
Τη χωρισες ξανα μου ειπε
Γιατι;
Με πηρε τηλεφωνο πριν λιγο με αναφιλητα
Αποψε θα την παρηγορησω...
Η κουνιαδα δηλωνει πληγωμενη ομως...οχι φιλε, εγω δεν πληγωνω καμια και ποτε.
ειμαι ΚΥΡΙΟΣ στις συναναστροφες μου με το ωραιο φυλο.
απλα βαρεθηκα την κλαψα της και τη σταματησα.
αλλα ειδες εεε... πως ξηγηθηκα με την παρτη σου ?
δε σε χαλασε...
πεστης να βαλει στη βαφλα και αμυγδαλοΗ κουνιαδα δηλωνει πληγωμενη ομως...
Μου ειπε οτι της λειπει η πρωκτικη τιμωρια σου που ηταν διχως ελεος
Της ειπα οτι θα την παω για βαφλα στο μικρολιμανο για παρηγορια
Και μου πε τη να την κανω τη φαβλα χωρις του παπαφιλιπα την καβλα
Εσυ γτ δεν εβγαλες φωτο να ανεββασεις εδω αφου δηθεν τη γαμας?πεστης να βαλει στη βαφλα και αμυγδαλο
και μετα πανε την σπιτι, να της κανεις το μουνι γαρυφαλλο.
πες και στον θρυλο να ερθει για φωτορεπορταζ,
ωστε να εχει δουλεια να κανει σπιτι του, στο μπανιο του το τιρκουαζ.
οτι ειναι να βγαλω, το εβγαλα.Εσυ γτ δεν εβγαλες φωτο να ανεββασεις εδω αφου δηθεν τη γαμας?
Συνηθως τη γαμαω στα 4 φιλε ενω στην πλατη της ακουμπαω το λαπτοπ και σερφαρω στο μπου...πεστης να βαλει στη βαφλα και αμυγδαλο
και μετα πανε την σπιτι, να της κανεις το μουνι γαρυφαλλο.
πες και στον θρυλο να ερθει για φωτορεπορταζ,
ωστε να εχει δουλεια να κανει σπιτι του, στο μπανιο του το τιρκουαζ.
ευτυχως που σου την ισιωσα την τελευταια φορα, γιατι μπαταριζε λιγο απο το αγριο ξεμουνιασμα που της εριξα το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο.Συνηθως τη γαμαω στα 4 φιλε ενω στην πλατη της ακουμπαω το λαπτοπ και σερφαρω στο μπου...
Κερναω ουζοευτυχως που σου την ισιωσα την τελευταια φορα, γιατι μπαταριζε λιγο απο το αγριο ξεμουνιασμα που της εριξα το σ/κ στην ευβοια που πηγαμε με το ελικοπτερο.
κερνας μπυρα.
μπα δεν ειμαι φαν, σορρυ.Κερναω ουζο
Ουτε ενα πλωμαρι ρε κουμπαρε;μπα δεν ειμαι φαν, σορρυ.
με χαλαει φιλε, σορρυ.Ουτε ενα πλωμαρι ρε κουμπαρε;
Θα μας το φερει ο Κυρ Θοδωρας που δουλευει στο μεζεδοπωλειον " πισω αυλη"
Μπυριτσα θελει ο φιλος;με χαλαει φιλε, σορρυ.
απλη και ταπεινη μπυριτσα.