OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Το μονο ευκολοΚαλά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.
Το μονο ευκολοΚαλά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι.
Γνάθος, στομα μου θυμίζει τη Μαγδαληνή από το Bachelor. Από εκεί ψώνισες φωτογραφίες τύπε;
Γαμηλια...
Χαχα! Καταφερες κ μς περιοδο?τελικα ο @troubaman δεν τα καταφερε με την καβλιαρα κουνιαδα και επρεπε να κανω παλι το χρεος μου.
γιατι ρε φιλαρακι ξηγηθηκες σκαρτα ??
με πηρε λοιπον προχθες τηλεφωνο για να βρεθουμε για μια ακομα τελευταια φορα και ηταν μεσα στα κλαματα.
δε μπορω χωρις εσενα φιλιππε, με εχεις τρελανει, σκεφτομαι το καβλι σου συνεχεια και χυνω μεσα στον υπνο μου... και αλλα τετοια σαχλα. ε ρε που μπλεξαμε λεω παλι.
με βαρια καρδια της ειπα, αντε ελα για μια τελευταια φορα, αλλα πριν το survivor.
οπως καταλαβαινετε, παλι εγινε το ξεμουνιασμα της καβλιαρας κουνιαδας και για μια ωρα την πηγαινα τρενο.
καθως εβλεπα survivor χθες, μου εστειλε αυτο και με καβλωσε ξανα η ρουφιανα.
τι να κανω ρε παιδια ?
να συνεχιζω να τη ξεμουνιαζω οπως της αξιζει η' να την παρατησω τελικα ??
πειτε καμια γνωμη...
Καμια σχεση!Γνάθος, στομα μου θυμίζει τη Μαγδαληνή από το Bachelor. Από εκεί ψώνισες φωτογραφίες τύπε;
δεν αντεξα στην καβλα της στιγμης και της τον εμπιξα με τα αιματα.Χαχα! Καταφερες κ μς περιοδο?
Μια χαρα!δεν αντεξα στην καβλα της στιγμης και της τον εμπιξα με τα αιματα.
και τα αρχιδια μεσα που λεμε.
δε μπορουσα και την κλαψα της απο την αλλη που με παρακαλουσε να τη γαμησω εστω και ετσι. μιλαμε για μεγαλη λυσσαρα.
α ρε @troubaman που με καταντησες λεμε.
@papaphilips εγω φιλε το χρεος μου το εκαματελικα ο @troubaman δεν τα καταφερε με την καβλιαρα κουνιαδα και επρεπε να κανω παλι το χρεος μου.
γιατι ρε φιλαρακι ξηγηθηκες σκαρτα ??
με πηρε λοιπον προχθες τηλεφωνο για να βρεθουμε για μια ακομα τελευταια φορα και ηταν μεσα στα κλαματα.
δε μπορω χωρις εσενα φιλιππε, με εχεις τρελανει, σκεφτομαι το καβλι σου συνεχεια και χυνω μεσα στον υπνο μου... και αλλα τετοια σαχλα. ε ρε που μπλεξαμε λεω παλι.
με βαρια καρδια της ειπα, αντε ελα για μια τελευταια φορα, αλλα πριν το survivor.
οπως καταλαβαινετε, παλι εγινε το ξεμουνιασμα της καβλιαρας κουνιαδας και για μια ωρα την πηγαινα τρενο.
καθως εβλεπα survivor χθες, μου εστειλε αυτο και με καβλωσε ξανα η ρουφιανα.
τι να κανω ρε παιδια ?
να συνεχιζω να τη ξεμουνιαζω οπως της αξιζει η' να την παρατησω τελικα ??
πειτε καμια γνωμη...
τι να κανω ρε φιλε... εγω φταιω που με ερωτευονται ?@papaphilips εγω φιλε το χρεος μου το εκαμα
Της τον εμπιξα και γευτηκα τη γλυκια της σαρκα
Αλλα δεν αντεχα τα κλαμματα της και τη γκρινια της
Εσενα ερωτευτηκε τι να κανουμε;
Της εδωσα το ελευθερο ομως οταν τη φτυνεις εσυ και μπορω κι εγω να ρχεται να την ξεκωλιαζω
Το καλυτερο συστημα με τις γυναικες
Να μην εισαι ποτε το νουμερο 1 τους
Τις γαμας και καλοπερνας χωρις να στα πρηζουν
Α ρε παπα εισαι μοιραιος ανδρας
Υπομονη να χεις να ακους τη γκρινια της
?
Χαχα! Καμια νεα μουφα συνομιλια δε θα ανεβασεις?τι να κανω ρε φιλε... εγω φταιω που με ερωτευονται ?
γιατι... θες να τραβηξεις καμια πρωινη να στανιαρεις?Χαχα! Καμια νεα μουφα συνομιλια δε θα ανεβασεις?
Οχι να γελασω!γιατι... θες να τραβηξεις καμια πρωινη να στανιαρεις?
γελας και την ωρα που τη μπαιζεις?Οχι να γελασω!
Οχι, με τις μουφες σου θελω να γελασω!γελας και την ωρα που τη μπαιζεις?
τοσο χαϊ λεβελ το εχεις φτασει?
Αφου δε εχω συναντηθει μαζι τηςΜπαίνει 15αυγουστος κ ακόμη δεν είδαμε τι χρώμα έχει το βρακί της κουνιάδας..
Σαν τις σειρές του ΑΝΤ1 ένα πράγμα
Από Σεπτέμβρη ο Β᾽κύκλος
την ωρα που τονε μπαιζεις, δες τον καθρεφτη μια για να γελασεις με τη ψυχη σου.Οχι, με τις μουφες σου θελω να γελασω!
Εσυ που ακομα κ στον καθρεφτη δε μπορεις να δεις τπτ , με τι γελας?την ωρα που τονε μπαιζεις, δες τον καθρεφτη μια για να γελασεις με τη ψυχη σου.
στις 32 του μηνος θα γαμησει ο μαστορας... δηλαδη την 30η2η ημερα του μηνα ιουλιου.Μπαίνει 15αυγουστος κ ακόμη δεν είδαμε τι χρώμα έχει το βρακί της κουνιάδας..
Σαν τις σειρές του ΑΝΤ1 ένα πράγμα
Από Σεπτέμβρη ο Β᾽κύκλος
με σεναΕσυ που ακομα κ στον καθρεφτη δε μπορεις να δεις τπτ , με τι γελας?
Δεν την εχω δει ακομα!@thrilos1986 Έχει πιάσει 40 βαθμούς....ακόμα να πάτε παραλία?? Περιμένουμε με μαγιό την κουνιάδα. Φοράει καυλωτικά μαγιουδάκια, με την κωλάρα της έξω ή τίποτα σεμνότυφα?