OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Το κουνιαδακι... μιας κ που εσυ εν τελει αποδειχθηκε οτι δε το κανες!..........................το καλσονακι ?
Το κουνιαδακι... μιας κ που εσυ εν τελει αποδειχθηκε οτι δε το κανες!..........................το καλσονακι ?
ετσι να νομιζεις ειπαμεΤο κουνιαδακι... μιας κ που εσυ εν τελει αποδειχθηκε οτι δε το κανες!
Ναι οκετσι να νομιζεις ειπαμε
αμα μου γνωρισεις την αδερφη σου, θα σου πω ποια ειναι η αγαπημενη σταση της καβλιαρας κουνιαδας παντωςΝαι οκ
Αερογαμησι κ σε αυτην ρε μαλακα? Ποσο πια?αμα μου γνωρισεις την αδερφη σου, θα σου πω ποια ειναι η αγαπημενη σταση της καβλιαρας κουνιαδας παντως
γνωρισε τη μου εσυ και αστο πανω μου μεταΑερογαμησι κ σε αυτην ρε μαλακα? Ποσο πια?
Αντε γαμησου ρε μαλακα!γνωρισε τη μου εσυ και αστο πανω μου μετα
καλο μουνακι ?
ε τωρα γιατι νευριαζεις ?Αντε γαμησου ρε μαλακα!
Αντε γαμησου αρχιδι!ε τωρα γιατι νευριαζεις ?
δε θες να συγγενεψουμε ?
μα σου εχω πει οτι εχω καλο σκοπο εγω.
μη φοβασαι δε θα σου την κλεψω... απο τη φαντασιωση σου.Αντε γαμησου αρχιδι!
Δεν ειχα πει κατι τετοιομη φοβασαι δε θα σου την κλεψω... απο τη φαντασιωση σου.
ειχες πει οτι την εχεις
παιζει ακομα αυτο το σεναριο ?
Δυνατη ιδεα!Πρότεινέ της να σου κάνει nuru,ίσως να κατέχει την τέχνη
πρωτον δεν εχει τετοιες βυζαρεςΔυνατη ιδεα!
Μπορει να κανει νουρου κ χωρις τετοιες βυζαρες! Κ φωτο βαζω οσες μπορω.πρωτον δεν εχει τετοιες βυζαρες
δευτερον το καΥλιαρα γραφεται με Υ και οχι με Β
τριτον καμμια αλλη φωτο στα αλμπουμ σας δεν εχετε? με μαγιω ή με τα ποδια εξω? τι νοημα εχει αφου δεν κανεις κινηση, ουτε να ποσταρεις για το καυλωμα οπως περσι με τις ελιες?
δηλαδη απο τις 27 που εχετε στα αλμπουμ σας μας εδειξες τις 2 και αλλες 5 καντιντ και δεν μπορεις ΑΝΕΤΑ να βγαλεις φωτο απο το αλμπουμ και τις αλλες 25 απο τα αλμπουμ???Μπορει να κανει νουρου κ χωρις τετοιες βυζαρες! Κ φωτο βαζω οσες μπορω.
Μα δεν υπαρχουν εκει αλλεςδηλαδη απο τις 27 που εχετε στα αλμπουμ σας μας εδειξες τις 2 και αλλες 5 καντιντ και δεν μπορεις ΑΝΕΤΑ να βγαλεις φωτο απο το αλμπουμ και τις αλλες 25 απο τα αλμπουμ???
ok, δεν απαντησες την 2η απο τις 3 παρατηρησειςΜα δεν υπαρχουν εκει αλλες
Σιγα το θεμα.ok, δεν απαντησες την 2η απο τις 3 παρατηρησεις
Μου φαίνεται πως της χρειάζεται μια καλή ευθυγράμμιση κοκκάλωνΈχει κύφωση τυπε???
Κ οχι μονο!Μου φαίνεται πως της χρειάζεται μια καλή ευθυγράμμιση κοκκάλων