OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Θα δειξει!Περιπου?
Θα δειξει!Περιπου?
Η παντόφλα από τα τζάμπο παραμένει σταθερή αξία!!!Καφεδακι
Εννοιειται!Η παντόφλα από τα τζάμπο παραμένει σταθερή αξία!!!
Καφεδακι
Αυτο της το πιανω κ λιγο ποδινα υποθεσω οχι ακομα δεν την γαμησες Θρυλεοντα αλλα ουτε χερακι δεν επιασες
Που ποτε αυτα δεν εγιναν!
Εμφανή τα σημάδια που τής άφησε η περιπέτεια (και η εντέλει απόρριψη) σε Εύβοια,Λαιμό Βουλιαγμένης κλπ. Άχ ρε παπαphillips την κατέστρεψες την κοπέλα.
Κατσε ρε φιλαρακο, θες φωτο με μαγιο Ιουλιο μηνα??Σε λιγο καιρο
Συντομα θα γινει,απλα δεν εχει κανονιστει ακομα!Κατσε ρε φιλαρακο, θες φωτο με μαγιο Ιουλιο μηνα??
Απο Δεκέμβριο και αν.....?
Φιλε Θρυλος ευγε για τις ωραιες φωτο!Καφεδακι
Δικιο εχεις!Φιλε Θρυλος ευγε για τις ωραιες φωτο!
Ειδικα η 1η αλλα και η μεσαια δειχνουν οτι ειναι δυνατο κομματι η κουνιαδα!
Με κανουν να θελω να φαω καταιφι απο το στριγκακι της και μπακλαβα απο το σουτιεν της...
Προσωπικα αν ημουν στη θεση σου θα χωνομουν φιλε και ας διελυα και το γαμο μου...
Ειναι ρητο μου αυτο:το γαμησι αξιζει παραπανω απο το γαμο
Επισης μπορεις να αναπροσδιορισεις τη σχεση με τη συζυγο να ειναι πιο χαλαρη:
Πες της οτι τις θες και τις δυο(αφου φας πρωτα την κουνιαδα)και οτι ειναι και οι δυο ωραια μουνια κτλ
Ρισκο;
Μεγαλο μια και οταν το δοκιμασα εγω βρεθηκα στο δρομο και με μελανια στο ματι αλλα μπορει σε σενα να πιασει το καλο σεναριο!
Ειναι πολυ καυλιαρα η ατιμη!
Εκει που σταυρωνει τα μπουτια της....αχ....δειχνει ποσο ναζιαρικο γατι εχει αναμεσα τους...γλυκακι του κουταλιου θα σταζει...
κι αυτα που ειδαμε με τα ματια μας τι ηταν????Που ποτε αυτα δεν εγιναν!
παντως με την γυμναστικη πρεπει να εχει τσακωθει ....Δεν ειναι!
Δεν χρειάζεται είναι καυλιάρα.Αχχαχα.Γυμναζεται με την πιο φυσική γυμναστική, σεξ αχαλίνωτο κάθε μερα.Εγω πιστεύω ότι δεν θα ξέρει τη διαφορά μεταξύ ούρων και κολπικών υγρών.παντως με την γυμναστικη πρεπει να εχει τσακωθει ....
Μονο μια μικροβιολογος ξερει τη διαφορα τυπεΔεν χρειάζεται είναι καυλιάρα.Αχχαχα.Γυμναζεται με την πιο φυσική γυμναστική, σεξ αχαλίνωτο κάθε μερα.Εγω πιστεύω ότι δεν θα ξέρει τη διαφορά μεταξύ ούρων και κολπικών υγρών.
Ωραιο μουνέτο φαίνεται να γαμάς τύπε παπαφιλιπςΚαφεδακι
Δε τη χρειαζεται κ τοσο!παντως με την γυμναστικη πρεπει να εχει τσακωθει ....
Εχει καιρο η αληθεια ειναι!Δεν χρειάζεται είναι καυλιάρα.Αχχαχα.Γυμναζεται με την πιο φυσική γυμναστική, σεξ αχαλίνωτο κάθε μερα.Εγω πιστεύω ότι δεν θα ξέρει τη διαφορά μεταξύ ούρων και κολπικών υγρών.
Δε τη χρειαζεται κ τοσο!