gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
ο κωλος ειναι φλατ... και αυτος?Η κοιλιτσα παντως ειναι φλατ
Απο ωρα σε ωρα βλεπω να μας λες την κλασικη ατακα.Αν θελετε να την παιξουμε ολοι μαζι για την κουνιαδα ελατε skype.?
Εσεις ασχετα με το τι θα σας ηταν, σα γκομενα δηλ, θα την πηδαγατε?
Ο κωλος ειναι πεταχτος κ σφιχτος απο οσο εχω καταλαβει!ο κωλος ειναι φλατ... και αυτος?
Γενικη ερωτηση. Παιδια δεν υπαρχουν βεβαια ακομη!Φιλε τα διαβάζεις αυτα που γραφεις ;
Κάνεις αυτην την ερώτηση σε ένα site που ονομαζεται bourdela και περιμενεις τι δηλαδη ;
Nα σου απαντήσουν ΟΧΙ ;!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι να σε κανω που δεν μενω Αθήνα, αν ήμουν Αθηναίος θα σου είχα ζητησει το τηλεφωνό της μεσω pm.
-------------------------------------------
Όσο για σένα εισαι παντρεμένος κοιτα να μεγαλωσεις σωστά το παιδι σου , να έχει τον πατέρα του κοντά και άσε την κουνιάδα.
εγω γιατι καταλαβα οτι ειναι χαμηλοκωλα, απο τη φωτο με τη φορμα και τον καφε ?Ο κωλος ειναι πεταχτος κ σφιχτος απο οσο εχω καταλαβει!
Γενικη ερωτηση. Παιδια δεν υπαρχουν βεβαια ακομη!
Φιλαράκο αξίζει να ανοίξεις ξεχωριστό θέμα να μας διηγηθείς αυτήν την ιστορία.Κάποτε είχα δώσει λόγους με μια κοπέλα από Ζωνιανά.
Με φιλοξενούσαν στο σπίτι τους τα μελλοντικά πεθερικά μου.
Όμως η μελλοντική μου κουνιάδα είχε παρόμοια συμπεριφορά
Μη τα πολυλογώ με έπιασαν στα πράσσα οι δύο αδελφές να μαλακίζομαι με τα κυλοτάλια της κουνιάδας.
Έτρεξαν να το πουν στον πεθερό
Έγινα λούης φίλε κι ακόμη τρέχω...
Μήπως δουλεύει γλάστρα στον Αντ1 τύπε;Να την ποτισω κ λιγο?
Στ @@ σου τύπε, χώσου.Λιγα χρονια παντρεμενος κ λιγα επισης σε σχεση πριν το γαμο. Θελω να το τολμηαω κ ψαχνω τον τροπο . Το μπανιο ειναι μια καλη περιπτωση για πιο απελευθερωμενη φαση. Αλλα αν δε τυχει να ειμαστε οι δυο μας?
Ειναι κουνιαδα. Κ θελω να την παρω χωρις αλλα θεματαΑφου δεν υπαρχουν παιδια τοτε ειναι ευκολα τα πραγματα .
Ξεκαθαρίζεις σαν κυριος την κατάσταση : Χωρίζεις και τα φτιάχνεις με την κουμπάρα.
Καθολου χαμγλοκωλα!εγω γιατι καταλαβα οτι ειναι χαμηλοκωλα, απο τη φωτο με τη φορμα και τον καφε ?
λαθος φορμα.
για βαλε καμια αλλη πιο καλλιτεχνικη να δουμε...
Καυλοκωλα θα ελεγα!Ειναι κουνιαδα. Κ θελω να την παρω χωρις αλλα θεματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καθολου χαμγλοκωλα!
Ακομα ειμαστε στη φαση του διαλογου με την κοινωνια. Το εργο δεν εχει μπει στη φαση κατασκευης.Τι εγινε τελικα;
Την γαμησες;
θα ήταν πιο "ασφαλές"Να ρωτησω κατι για να δουμε τι διαφορετικη αντιμετωπιση θα προτείνατε σε υποθετικο σεναριο
Αν η κουνιαδα του ηταν και εκεινη παντρεμενη τοτε θα ηταν ευκολοτερο να ορμηξει πιστευετε; και πιο "ασφαλες";
Οχι ακομα.Τι εγινε τελικα;
Την γαμησες;
θα είναι πιο ασφαλές από την άποψη ότι δεν θα είναι παγίδα. Από την άλλη όμως τι θα γίνει αν υποψιαστεί κάτι ο άντρας της?Να ρωτησω κατι για να δουμε τι διαφορετικη αντιμετωπιση θα προτείνατε σε υποθετικο σεναριο
Αν η κουνιαδα του ηταν και εκεινη παντρεμενη τοτε θα ηταν ευκολοτερο να ορμηξει πιστευετε; και πιο "ασφαλες";
Θα έκαναν μια ανταλλαγή συντρόφων, και θα ήταν όλοι ευχαριστημένοιθα είναι πιο ασφαλές από την άποψη ότι δεν θα είναι παγίδα. Από την άλλη όμως τι θα γίνει αν υποψιαστεί κάτι ο άντρας της?
καλά αυτό θα γαμούσε αλλά σχετικά ακατόρθωτο. πάντως εμένα δεν θα με χάλαγε να γαμήσω την κουνιάδα μου κι ο δικός της την δική μου.Θα έκαναν μια ανταλλαγή συντρόφων, και θα ήταν όλοι ευχαριστημένοι