Ρε τυπε άντε κ την γάμησες τη θα κερδίσεις; Τόσο μουνια πολύ καλύτερα από τον κουνιάδα σου σκέψου ότι εσενα θα σε πετάξουν στο περιθώριο μετά τα γαμισια που θα κάνεις κ αυτές παλι μαζί θα είναι . Εκτός κ αν θέλουν να της παρτουζοσεις μαζί. έχεις ακούσει καμία συζήτηση τους για γαμισια κ αλλά διάφορα;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.405
- Πόντοι
- 5.646
Μιλφαρα φαίνεται...Ακόμα κάθεσαι; Αυτή τον παίρνει λάχανο και τον βγάζει κουνουπίδι φιλαράκι!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Για γαμησια οχι αλλα για πρωην ναιΡε τυπε άντε κ την γάμησες τη θα κερδίσεις; Τόσο μουνια πολύ καλύτερα από τον κουνιάδα σου σκέψου ότι εσενα θα σε πετάξουν στο περιθώριο μετά τα γαμισια που θα κάνεις κ αυτές παλι μαζί θα είναι . Εκτός κ αν θέλουν να της παρτουζοσεις μαζί. έχεις ακούσει καμία συζήτηση τους για γαμισια κ αλλά διάφορα;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ειναι. Απλα ειναι 36 στα 37Μιλφαρα φαίνεται...
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Έχω πέσει στο πάτωμα από τα γέλια!Φιλαρακο πιαστης τον κωλο και πες της οτι το εκανες κατα λαθος αμα αντιδρασει ασχημα.
Σου βρηκα λυση γιατι μας ζαλισες τον ερωτα.
Τώρα θα αρχίσω και γω!
Φίλε η αγωνία μας έχει σπάσει κοντέρ! Κάνε κάτι επιτέλους, θα αρχίσουμε να βαράμε ενέσεις!!!
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
απο τις μεχρι τωρα απαντησεις σου αποφευγεις εντεχνως να αναφερθεις σε ερωτησεις που σου εχουν κανει σχετικα με το πως τα πας με την γυναικα σου , σεξουαλικα η μη..επειδη ειναι στο παρα πεντε να αποδειχθει οτι τρολλαρεις η οτι εισαι η ιδια η κουνιαδα που απλα ζητας επιβεβαιωση, βρες ενα τροπο να σταματησεις να γινεις ρεζιλι (εαν δεν εχεις γινει ηδη). κατι σε εξιταρει και το συνεχιζεις αυτο, και σιγουρα δεν ειναι η ¨κουνιαδα¨...
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Μα τοσα εχω απαντησει σχετικα. Μς τη γυναικα μου τα παμε γενικα καλα. Κλασικοι παντρεμενοι. Το θεμα ειναι οτι το τςλευταιο διαστημα βλεπω ολο κ πιο διαχυτικη την κουνιαδα μιυ. Αυτο.απο τις μεχρι τωρα απαντησεις σου αποφευγεις εντεχνως να αναφερθεις σε ερωτησεις που σου εχουν κανει σχετικα με το πως τα πας με την γυναικα σου , σεξουαλικα η μη..επειδη ειναι στο παρα πεντε να αποδειχθει οτι τρολλαρεις η οτι εισαι η ιδια η κουνιαδα που απλα ζητας επιβεβαιωση, βρες ενα τροπο να σταματησεις να γινεις ρεζιλι (εαν δεν εχεις γινει ηδη). κατι σε εξιταρει και το συνεχιζεις αυτο, και σιγουρα δεν ειναι η ¨κουνιαδα¨...
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
Φίλε μου και εγώ καβλωνω με την κουνιάδα μου. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, μάλλον έχει ίδιες φερομόνες με την αδερφή της (γυναίκα μου) δεν είναι τόσο όμορφη αλλά μου τον σηκώνει κανονικά κάποιες στιγμές. Είναι αυτό που λέω κάθε άντρας έλκεται από συγκεκριμένες γυναίκες . Και ξέρει και μαγειρεύει κιόλας όχι σαν την δική μου που ούτε σωστές τηγανητές πατάτες δεν ξέρει να κάνει.
Κι εγώ το ίδιο ρε τύπε. Η δική μου κουνιάδα είναι ωραίο μουνάκι και νεαρά. Αυτό που αναφέρεις για τις φερομόνες το έχω σκεφτεί κι εγώ. Πάντως πιστεύω ότι ίσως μας εξιτάρει πιο πολύ διότι είναι κάτι άκρως απαγορευμένο και ριψοκίνδυνο.Φίλε μου και εγώ καβλωνω με την κουνιάδα μου. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, μάλλον έχει ίδιες φερομόνες με την αδερφή της (γυναίκα μου) δεν είναι τόσο όμορφη αλλά μου τον σηκώνει κανονικά κάποιες στιγμές. Είναι αυτό που λέω κάθε άντρας έλκεται από συγκεκριμένες γυναίκες . Και ξέρει και μαγειρεύει κιόλας όχι σαν την δική μου που ούτε σωστές τηγανητές πατάτες δεν ξέρει να κάνει.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Ακριβως! Η δικια μου το ιδρωνει το φανελακι της!Φίλε μου και εγώ καβλωνω με την κουνιάδα μου. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, μάλλον έχει ίδιες φερομόνες με την αδερφή της (γυναίκα μου) δεν είναι τόσο όμορφη αλλά μου τον σηκώνει κανονικά κάποιες στιγμές. Είναι αυτό που λέω κάθε άντρας έλκεται από συγκεκριμένες γυναίκες . Και ξέρει και μαγειρεύει κιόλας όχι σαν την δική μου που ούτε σωστές τηγανητές πατάτες δεν ξέρει να κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ γενικα αν γινει πολυ καυλιαρικο.Κι εγώ το ίδιο ρε τύπε. Η δική μου κουνιάδα είναι ωραίο μουνάκι και νεαρά. Αυτό που αναφέρεις για τις φερομόνες το έχω σκεφτεί κι εγώ. Πάντως πιστεύω ότι ίσως μας εξιτάρει πιο πολύ διότι είναι κάτι άκρως απαγορευμένο και ριψοκίνδυνο.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 177515
Επισκέπτης
Πριν λιγες μερες "ετρεχε" αναλογο θέμα με κουμπαρα αν θυμαμαι καλα!Ωραια φάση παντως τα σογια αν δεν σε νοιαζει το μπλεξιμο!
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Πολυ καλη πρεπει να ειναιΠριν λιγες μερες "ετρεχε" αναλογο θέμα με κουμπαρα αν θυμαμαι καλα!Ωραια φάση παντως τα σογια αν δεν σε νοιαζει το μπλεξιμο!
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
Νομίζω πως έχει να κάνει με τον "αδερφικό ανταγωνισμό". Μπορείς να το εκμεταλλευτείς αλλά θα έχεις συνέπεια σίγουρα. Μου έτυχε στο παρελθόν με αδερφή σχέσης, μετά απο καυγά και πρόφαση να μιλήσουμε για την αδερφή της. Με δυο μπουκάλια κρασί και μερικά σφηνάκια, βρεθήκαμε να χαμουρευόμαστε στην μέση του δρόμου . πίπες, χαστούκια, κωλοδάκτυλα σηκωμένο φόρεμα, βυζάρες (κάβλα η αδερφούλα) . Στο τέλος το μετάνιωσα και μαζεύτηκα, (βέβαίως ακόμα τον παίζω για εκείνη την νύχτα) και το σταμάτησα με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν το έχουμε συζητήσει ξανά ποτέ, αλλα και τι να πείς γι αυτό.
Καλή ανάμνηση για μαλακία
Εν κατακλειδι, μάλλον παίζει και το αίμα ρόλο αλλά και οι πολλές τσόντες.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Τι συνεπεια δηλ?Νομίζω πως έχει να κάνει με τον "αδερφικό ανταγωνισμό". Μπορείς να το εκμεταλλευτείς αλλά θα έχεις συνέπεια σίγουρα. Μου έτυχε στο παρελθόν με αδερφή σχέσης, μετά απο καυγά και πρόφαση να μιλήσουμε για την αδερφή της. Με δυο μπουκάλια κρασί και μερικά σφηνάκια, βρεθήκαμε να χαμουρευόμαστε στην μέση του δρόμου . πίπες, χαστούκια, κωλοδάκτυλα σηκωμένο φόρεμα, βυζάρες (κάβλα η αδερφούλα) . Στο τέλος το μετάνιωσα και μαζεύτηκα, (βέβαίως ακόμα τον παίζω για εκείνη την νύχτα) και το σταμάτησα με πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν το έχουμε συζητήσει ξανά ποτέ, αλλα και τι να πείς γι αυτό.
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
Να σε κρατάει στο χερι και να μπορεί να σου χαλάσει την ζωή όποτε θέλειΤι συνεπεια δηλ?
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Αν καθεται για πηδημα τοτε ας με κραταει. Γτ να μου χαλασει τη ζωη. Κ αυτη μπλεγμενη θα ναιΝα σε κρατάει στο χερι και να μπορεί να σου χαλάσει την ζωή όποτε θέλει
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Να σε κρατάει στο χερι και να μπορεί να σου χαλάσει την ζωή όποτε θέλει
Αν καθεται για πηδημα τοτε ας με κραταει. Γτ να μου χαλασει τη ζωη. Κ αυτη μπλεγμενη θα ναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις