Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Το Ηράκλειο είναι σαν να είσαι στον Πειραιά στο λιμάνι....
Γαμησέ τα....
Η ρυμοτομία τραγική....

Τρίπολη αν έχεις να πας πανω από 3 χρόνια έχει αλλάξει πολύ.
Έχει πεζοδρομηθεί όλο το κέντρο.
Επίσης η Τρίπολη εχει τρομερά ωραία πράγματα να δεις σε απόσταση το πολύ έως μισής ώρας...
Έμενα άνετα για χειμώνα....
Ο κόσμος με χαλάει λίγο....
Moνο αν είσαι μέλος της τοπικής κοινωνίας δεν σου φαίνεται παράξενος ο κόσμος.
Αν είσαι ξένος ,παντού το ίδιο είναι..."ξένος είμαι,ξένος είσαι " που έλεγε κΙ ο Ni-Vo.

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Καλός αν θέλεις να βρέξεις το τσουτσουνι σου σε κανέναν θερμοπίδακα ή να βγάλεις μπακαλιάρο. Εχει κάτι ταλαιπωρους Ελληναράδες στο yt που μόλις τελειώσουν το βίντεο και κλείσουν το pc κουμπώνουν τα μουρλόχαπα σαν καραμέλες :confused:
Τύπε μουρλόχαπα δεν πήρα ούτε την μαύρη περίοδο των επάρατων lockdowns...

Εσύ πόσες δόσεις χτύπησες;

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Συμφωνούμε στην ουσία, αν και όχι στο χρονοδιάγραμμα. Το κράτος είναι παντελώς ανίκανο να διαχειριστεί ολόκληρη την ιδιωτική περιουσία, και οι τράπεζες θέλουν μόνο τα φιλέτα.

Επομένως προτιμούν να έχουν φορολογικά υπόλογους ιδιοκτήτες, που να χρυσοπληρώνουν για την ιδιοκτησία τους, παρά να αναλάβουν τα μεγάλα κεφάλαια ή οι δημόσιες υπηρεσίες να τη διαχειριστούν.

Και το έτος 2100 να φτάσει, ακόμη θα θέλει το Εθνικό Κτηματολόγιο διορθώσεις, ακόμη η ηλεκτρονική ταυτότητα πολλών διαμερισμάτων και κτιρίων θα είναι ανακριβής.

Μπορεί ως τότε να έχουν γίνει τόσα άλλα, που να το έχουν ξεχάσει εντελώς, ότι κάποτε θέλαν να το κάνουν.

Ελλαδάρα! :—)
Το κράτος πράγματι είναι ανίκανο... η AI όμως;

Μέχρι το 2100 δεν θα έχει μείνει άνθρωπος να δουλεύει σε τίποτα απολύτως.

Όχι ότι θα ζήσω να το δω, αλλά λέμε τώρα...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.805
Πόντοι
216

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ξενέρωσα με τις πολυκατοικίες που ήταν δίπλα -διπλα σε ετοιμόρροπα σπίτια ...βγαίνει κατι πολύ μίζερο που δεν ταιριάζει στην διοικητική πρωτεύουσα της Πελοποννήσου.
Δεν έχεις πάει στον Πύργο για να το λες αυτό....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Moνο αν είσαι μέλος της τοπικής κοινωνίας δεν σου φαίνεται παράξενος ο κόσμος.
Αν είσαι ξένος ,παντού το ίδιο είναι..."ξένος είμαι,ξένος είσαι " που έλεγε κΙ ο Ni-Vo.
Καρα κάποιο τρόπο είμαι μέλος της τοπικής κοινωνίας....
Δεν έχω αλλάξει άποψη....

:confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Δεν έχεις πάει στον Πύργο για να το λες αυτό....
Επίσης έμαθα ότι υπάρχει και στην Καλαμάτα το σκηνικό αυτό....τουλάχιστον τώρα θα το έχω υπόψιν...:embarrased::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καρα κάποιο τρόπο είμαι μέλος της τοπικής κοινωνίας....
Δεν έχω αλλάξει άποψη....

Σε τιμά αυτό...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Επίσης έμαθα ότι υπάρχει και στην Καλαμάτα το σκηνικό αυτό....τουλάχιστον τώρα θα το έχω υπόψιν...:embarrased::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε τιμά αυτό...
Τι υπάρχει στην Καλαμάτα?
Αν εξαιρέσεις την περιοχή της Αγίας Τριάδας,είναι ωραία πόλη.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Το κράτος πράγματι είναι ανίκανο... η AI όμως;

Μέχρι το 2100 δεν θα έχει μείνει άνθρωπος να δουλεύει σε τίποτα απολύτως.

Όχι ότι θα ζήσω να το δω, αλλά λέμε τώρα...

Ποιος ξέρει, μπορεί να έχεις δίκιο.

Εγώ υποθέτω, ότι τα πεζοδρόμια στο κέντρο, στο Χαλάνδρι, στη Γλυφάδα ή στο Μαραθώνα που ήταν στραβοφτιαγμένα πριν 50 χρόνια, σε άλλα 75 χρόνια το ίδιο θα είναι. Οι λακούβες στην λιωμένη άσφαλτο επίσης. Και πολλά-πολλά άλλα. Ασχέτως του ότι ο κόσμος θα κινείται σε ηλεκτροκίνητα ημί-τηλεκατευθυνόμενα κουβούκλια.

Η ΑΙ ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί εκ νέου υποδομές, χωρίς να είναι όμως σε θέση να διορθώσει παλαιότερους σχεδιασμούς. Περίπου όπως ένας μάστορας που ξέρει να αλλάξει το παλιό ξύλινο πάτωμα με ένα νέο συνθετικό, αλλά δεν ξέρει πως να επιδιορθώσει τις φθορές στο παλιό.

Όσο για το χρόνο εργασίας, εκεί που στη δεκαετία του ‘50 δούλευαν μόνο οι άντρες 48 ώρες την εβδομάδα, τώρα δουλεύουν 40 ώρες και βάλε άντρες και γυναίκες, και έχουμε και πάνω από το διπλό πληθυσμό από ότι τότε. Έχω την αίσθηση δηλαδή, ότι οι ώρες εργασίας αυξάνονται τα τελευταία 70 χρόνια, και δεν είμαι σίγουρος ότι θα ανατραπεί αυτή η τάση. Θα χρειάζονται και στο μέλλον πολλές εργατοώρες για να υλοποιήσουν τα σχέδια της ΑΙ. Τα ρομπότ θα είναι για δεκαετίες ακόμη περιορισμένης χρήσης στον πραγματικό κόσμο.
Βέβαια, ακαδημαϊκής φύσεως δραστηριότητες θα εκτελούνται όλο και περισσότερο από ηλεκτρονικά τσιπ, από ότι από ανθρώπους.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Είμαι πραγματικά περίεργος, πως θα εξελιχθεί «η νέα Ριβιέρα» σε Σχοινιά, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη τα επόμενα χρόνια. «Η άλλη παραλιακή».

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Είμαι πραγματικά περίεργος, πως θα εξελιχθεί «η νέα Ριβιέρα» σε Σχοινιά, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη τα επόμενα χρόνια. «Η άλλη παραλιακή».
Έχουν πάει τα πάντα στα ύψη εκεί....
Οικόπεδο που είχε 300 πριν λίγα χρόνια,τώρα 1Μ....
Ακόμα λίγο λογικά σε Ωρωπό αν και εκεί έχουν πάρει την ανηφόρα...

:confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Τύποι υπάρχει και η λύση της Κινέττας....

Ειδικά αν είσαι τύπος χύσεμέσα ή ποδολάγνος ή ροπάο είναι ο παράδεισος....
Χώρια που όλα τα Καμίνια και ο Ρέντης έχουν εξοχικό εκεί....

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Ποιος ξέρει, μπορεί να έχεις δίκιο.

Εγώ υποθέτω, ότι τα πεζοδρόμια στο κέντρο, στο Χαλάνδρι, στη Γλυφάδα ή στο Μαραθώνα που ήταν στραβοφτιαγμένα πριν 50 χρόνια, σε άλλα 75 χρόνια το ίδιο θα είναι. Οι λακούβες στην λιωμένη άσφαλτο επίσης. Και πολλά-πολλά άλλα. Ασχέτως του ότι ο κόσμος θα κινείται σε ηλεκτροκίνητα ημί-τηλεκατευθυνόμενα κουβούκλια.
Χαχαχαχ, πόσο αλήθεια, Γλυφάδα/Αργυρούπολη/Ελληνικό που είναι πλούσιοι δήμοι και έχουν και την "ανάπτυξη" του Κούλη με το αεροδρόμιο, όλα τα πεζοδρόμια είναι στραβά, όλες οι ράμπες κλεισμένες, τα έχουν κάνει δρόμο οι ντελιβεράδες, δεν θα φτιαχτεί ποτέ αυτό ρε, ποτέ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Χαχαχαχ, πόσο αλήθεια, Γλυφάδα/Αργυρούπολη/Ελληνικό που είναι πλούσιοι δήμοι και έχουν και την "ανάπτυξη" του Κούλη με το αεροδρόμιο, όλα τα πεζοδρόμια είναι στραβά, όλες οι ράμπες κλεισμένες, τα έχουν κάνει δρόμο οι ντελιβεράδες, δεν θα φτιαχτεί ποτέ αυτό ρε, ποτέ.
Θα γίνει Μόντε Κάρλο η περιοχή....

:coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.420
Πόντοι
12.756
2ωρίτσες,μια χαρά είναι....
images

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Το κράτος είναι παντελώς ανίκανο να διαχειριστεί ολόκληρη την ιδιωτική περιουσία, και οι τράπεζες θέλουν μόνο τα φιλέτα.

Επομένως προτιμούν να έχουν φορολογικά υπόλογους ιδιοκτήτες, που να χρυσοπληρώνουν για την ιδιοκτησία τους, παρά να αναλάβουν τα μεγάλα κεφάλαια ή οι δημόσιες υπηρεσίες να τη διαχειριστούν.
Σωστά τα λες, είναι και η κυβέρνηση Κούλη που το χει τερματίσει.

Παράδειγμα τα πρόσφατα μέτρα για το καθάρισμα οικοπέδων.
Αντί να κάνει πολιτική διαχείρισης των κλαδιών και των χόρτων που δεν φτάνουν οι χωματερές να πεταχτούν,
να φτιαχτούν εργαστάσια να τα αλέθουν να τα κάνουν μπριγκέτες για καύσιμο,
αντί να ενισχύσει τους Δήμους με πρόσληψη προσωπικού και εξοπλισμούς,
τα φορτώνει όλα στην ευθύνη του ιδιοκτήτη με παράλογα πρόστιμα, να τα κόψει λέει και να τα απομακρύνει, να τα πάει πού και πώς ?
και άμα δε σε χωνεύει ο γείτονας να και οι καταγγελίες, θα γίνει η χαρά του ρουφιάνου.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Σωστά τα λες, είναι και η κυβέρνηση Κούλη που το χει τερματίσει.

Παράδειγμα τα πρόσφατα μέτρα για το καθάρισμα οικοπέδων.
Αντί να κάνει πολιτική διαχείρισης των κλαδιών και των χόρτων που δεν φτάνουν οι χωματερές να πεταχτούν,
να φτιαχτούν εργαστάσια να τα αλέθουν να τα κάνουν μπριγκέτες για καύσιμο,
αντί να ενισχύσει τους Δήμους με πρόσληψη προσωπικού και εξοπλισμούς,
τα φορτώνει όλα στην ευθύνη του ιδιοκτήτη με παράλογα πρόστιμα, να τα κόψει λέει και να τα απομακρύνει, να τα πάει πού και πώς ?
και άμα δε σε χωνεύει ο γείτονας να και οι καταγγελίες, θα γίνει η χαρά του ρουφιάνου.

Ισχύει.

Δύο λύσεις ξέρουν όλο-όλο:

α) Να τα φορτώσουν στον κόκορα.

β) Να τα φορτώσουν στους ιδιοκτήτες.

:—)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom