Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
θελετε να γαματε και να σας πλενουν και τα πιατα.
φατε τις Ελληνιδεσ στην μουρη καλυτερα
πλενουν πιατα αλλα απο γαμησι χα χα χα
Δεν θελω να τιs πηδαω......Για τα πιατα μ ενδιαφερει
Ετσι κι αλλοιωs πηδαω εξω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??

ή αφελης εισαι ή την αφελη παριστανεις  :grin:
προφανως και δεν παιρνεις τετοια γκομενα να κανεις σπιτι μαζι της.
Εφοσον εκανε κατι παλια υπαρχει πιθανοτητα να το ξανακανει
δεν λενε οτι σαν ανθρωποι ειμαστε συνολο των εμπειριων και των βιωματων μας?
καπως ετσι και εδω αποτελει μερος της ζωης της και του χαρακτηρα της. Τωρα το αν θα ξαναξυπνησει καποτε
αυτο ενω το εκανε παλια μπορει ναι μπορει οχι αλλα εγω προτεινω να μην το ρισκαρεις βαζοντας υποθηκη
την τσεπη σου , την ζωη σου κ.ο.κ.

ΓΙατι να το πληρωσεις τοσο ακριβα ενα τετοιο "πειραμα"....
"ναι αν δεν το δω δεν μπορω να ξερω" ε αντε πληρωνε για να το μαθεις  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ή αφελης εισαι ή την αφελη παριστανεις  :grin:
προφανως και δεν παιρνεις τετοια γκομενα να κανεις σπιτι μαζι της.
Εφοσον εκανε κατι παλια υπαρχει πιθανοτητα να το ξανακανει
δεν λενε οτι σαν ανθρωποι ειμαστε συνολο των εμπειριων και των βιωματων μας?
καπως ετσι και εδω αποτελει μερος της ζωης της και του χαρακτηρα της. Τωρα το αν θα ξαναξυπνησει καποτε
αυτο ενω το εκανε παλια μπορει ναι μπορει οχι αλλα εγω προτεινω να μην το ρισκαρεις βαζοντας υποθηκη
την τσεπη σου , την ζωη σου κ.ο.κ.

ΓΙατι να το πληρωσεις τοσο ακριβα ενα τετοιο "πειραμα"....
"ναι αν δεν το δω δεν μπορω να ξερω" ε αντε πληρωνε για να το μαθεις  :2funny:
Και τι θα παρεις ρε?καμια του κατηχιτικου.......ελααααααααααααααα μην ακουω μαλακιες........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τι θα παρεις ρε?καμια του κατηχιτικου.......ελααααααααααααααα μην ακουω μαλακιες........

Οχι θα παρω μια που ειχε 20 γκομενους εκ των οποιων οι μισοι της εχουν κανει τον κωλο σαν την τρυπα
της τουαλετας... οι αλλοι μισοι της εχουν χυσει την μαπα τοσες φορες που εχει αποκτησει χρονια σπυρακια
και μερικοι αλλοι την εχουν βιντεοσκοπησει στο ιντερνετ και την εχουν ανεβασει.... οχι αγορι μου  :grin:

αραπας με τα καρουλια βασανα που εχει η αγαπη εδω δεν περνανε  :grin:

για μενα οποια εχει κανει τετοια πραγματακια ειναι πουτανα καθαρη.
Γουσταρει απλα να γαμιεται.... και δεν ειναι ουτε καν για σχεση. Παντα συμφωνα με εμενα....
δεκαρα δεν δινω αν με πουν κομπλεξικο προκειμενου να διαφυλαξω το τομαρι μου  :2funny: :2funny: :2funny:
οποιος τολμηρος θελει μπορει να κανει κατι μαζι της ο δρομος ειναι ελευθερος δεν προκειται να μπλεξω
με το καθε τσολι ρε φιλε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ποσο μαλλον για γαμο.

Νταξει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. ΓΚομενα που εχει κανει τετοιες ιστοριες ειναι καθαρο πορνιδιο.
Καθαρο... μια τσατσα της λειπει. 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια ηρεμη θα παρεις που δεν ειναι εθισμενη στο σεξ
φοβαται τα μικροβια... εχει καταναγκαστικη προσωπικοτητα
και εντονο το αισθημα της ενοχης  :2funny: :2funny: :2funny:
και θελει να ειναι τελειομανης... τετοιες γκομενες πουστιες δεν παιζουν
οχι για σενα αλλα πιο πολυ για εκεινες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι θα παρω μια που ειχε 20 γκομενους εκ των οποιων οι μισοι της εχουν κανει τον κωλο σαν την τρυπα
της τουαλετας... οι αλλοι μισοι της εχουν χυσει την μαπα τοσες φορες που εχει αποκτησει χρονια σπυρακια
και μερικοι αλλοι την εχουν βιντεοσκοπησει στο ιντερνετ και την εχουν ανεβασει.... οχι αγορι μου  :grin:

αραπας με τα καρουλια βασανα που εχει η αγαπη εδω δεν περνανε  :grin:

για μενα οποια εχει κανει τετοια πραγματακια ειναι πουτανα καθαρη.
Γουσταρει απλα να γαμιεται.... και δεν ειναι ουτε καν για σχεση. Παντα συμφωνα με εμενα....
δεκαρα δεν δινω αν με πουν κομπλεξικο προκειμενου να διαφυλαξω το τομαρι μου  :2funny: :2funny: :2funny:
οποιος τολμηρος θελει μπορει να κανει κατι μαζι της ο δρομος ειναι ελευθερος δεν προκειται να μπλεξω
με το καθε τσολι ρε φιλε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ποσο μαλλον για γαμο.

Νταξει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. ΓΚομενα που εχει κανει τετοιες ιστοριες ειναι καθαρο πορνιδιο.
Καθαρο... μια τσατσα της λειπει.  
Μαλακιες λες τωρα...και βαριεμαι να σου εξηγω...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μια ηρεμη θα παρεις που δεν ειναι εθισμενη στο σεξ
φοβαται τα μικροβια... εχει καταναγκαστικη προσωπικοτητα
και εντονο το αισθημα της ενοχης  :2funny: :2funny: :2funny:
και θελει να ειναι τελειομανης... τετοιες γκομενες πουστιες δεν παιζουν
οχι για σενα αλλα πιο πολυ για εκεινες
Καμια αρωστη εννοης,ρε μορτη παρτο χαμπαρι...την γκομενα πουγαμουσα εγω και την εχυνα στην μαπα αυριο θα την γαμας εσυ και θα την χυνεις και παει λεγοντας....εσυ τι ψαχνεις δεν εχω καταλαβει...την πριγκηπισα του παραμυθιου?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Καμια αρωστη εννοης,ρε μορτη παρτο χαμπαρι...την γκομενα πουγαμουσα εγω και την εχυνα στην μαπα αυριο θα την γαμας εσυ και θα την χυνεις και παει λεγοντας....εσυ τι ψαχνεις δεν εχω καταλαβει...την πριγκηπισα του παραμυθιου?
+1
συμφωνω απολυτα!
και η γκομενα που θα ερωτευτεις θα θες να πιστευεις οτι μονο εσυ την χυνεις και την γαμας σαν ζωο!
στο προηγουμενο δεν τα εκανε αυτα???
ασε ρε τυπε....κυκλος ειναι ολα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ρε φιλε.... αν ειμασταν γνωστοι εγω οταν θα γνωριζα την γκομενα μου
και θα το πηγαιναμε για γαμο... ειλικρινα θα την αφηνα 1 μηνα χωρις πηδημα
και θα σας αφηνα μονους σε ενα δωματιο.... και αμα την πηδουσες μετα ελα να μου τρυπησεις την μυτη

ΓΙα γαμο μιλαμε... δεν ειναι ολες πουτανες απλα μην τα ξαναλεμε ρε μαγκες
οι μισοι δεν θελουν να πανε σε μπουρδελο νομιζοντας πως την μουναρα που κτυπησαν απεξω θα την πηδανε μονο αυτοι
και οι αλλοι μισοι νομιζουν πως γαμιοτανε παλια με ενα ταγμα? ΟΚ μετανοησε... τωρα θα ειναι κυρια
για σκεψου λιγο να δουμε ποιος ζει με παραμυθια  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
+1
συμφωνω απολυτα!
και η γκομενα που θα ερωτευτεις θα θες να πιστευεις οτι μονο εσυ την χυνεις και την γαμας σαν ζωο!
Ενταξει πραγματικα το εχουν γαμησει το θεμα με τις γκομενες εδω στην ελλαδα,δεν ξερουν τι πραγματικα θελουν,αν γαμιεται ειναι πουτανα αν οχι φωναζουν γιατι δεν τους καθετε.Κρινουν την γυναικα με το αν τα πινει η τα φτυνει....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
+1
συμφωνω απολυτα!

ενταξει φιλε... ο καθενας στην ζωη κανει τις επιλογες του
με τα αντιστοιχα μειονεκτηματα αλλα και πλεονεκτηματα
εσενα μπορει η συγκεκριμενη που θα επελεγα εγω να σου φαινοτανε αρρωστη και υστερικη
αλλα εγω θα κερδιζα αλλα πραγματα απο αυτην.... συγγνωμη την επομενη φορα που θα επιλεξω
θα διαλεξω μια πολυ νορμαλ και λογικη γκομενα που δεν ειναι αρρωστη εχει προχωρημενες αντιληψεις σε στυλ
"και να παρω και ενα καυλακι απο τον φιλο του αντρα μου και τι εγινε? 21ος αιωνας " για να μπορεις και εσυ να την πηδας ελευθερα ενω ειμαστε παντρεμενοι και να μην δυσκολευεσαι κιολας ρε αδερφε στην πισω της πορτα να ειναι παρμενη ηδη απο αλλους 10 πριν απο μενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι μαλακες ειστε....  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει πραγματικα το εχουν γαμησει το θεμα με τις γκομενες εδω στην ελλαδα,δεν ξερουν τι πραγματικα θελουν,αν γαμιεται ειναι πουτανα αν οχι φωναζουν γιατι δεν τους καθετε.Κρινουν την γυναικα με το αν τα πινει η τα φτυνει....

Νταξει στειλε μου μια γνωστη σου να μου τα πιει τοτε
και μετα να κανεις εσυ κατι μαζι της σε σχεση
το δεχεσαι αυτο?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε φιλε.... αν ειμασταν γνωστοι εγω οταν θα γνωριζα την γκομενα μου
και θα το πηγαιναμε για γαμο... ειλικρινα θα την αφηνα 1 μηνα χωρις πηδημα
και θα σας αφηνα μονους σε ενα δωματιο.... και αμα την πηδουσες μετα ελα να μου τρυπησεις την μυτη

ΓΙα γαμο μιλαμε... δεν ειναι ολες πουτανες απλα μην τα ξαναλεμε ρε μαγκες
οι μισοι δεν θελουν να πανε σε μπουρδελο νομιζοντας πως την μουναρα που κτυπησαν απεξω θα την πηδανε μονο αυτοι
και οι αλλοι μισοι νομιζουν πως γαμιοτανε παλια με ενα ταγμα? ΟΚ μετανοησε... τωρα θα ειναι κυρια
για σκεψου λιγο να δουμε ποιος ζει με παραμυθια  :grin:
Αν μιλας πρωσοπικα για εμενα σου απαντω,οχι δεν θα προσπαθουσα να σου γαμησω την γκομενα αν ειμαστε γνωστοι.Δευτερον δεν ειμαι απο τους τυπους που περιγραφεις παραπανω...οι τυποι παραπανω ειναι ο κλασικος ο ελληνας ο μαλακας...μαλακα τον εκανε η μανα του και ο πατερας του....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν μιλας πρωσοπικα για εμενα σου απαντω,οχι δεν θα προσπαθουσα να σου γαμησω την γκομενα αν ειμαστε γνωστοι.Δευτερον δεν ειμαι απο τους τυπους που περιγραφεις παραπανω...οι τυποι παραπανω ειναι ο κλασικος ο ελληνας ο μαλακας...μαλακα τον εκανε η μανα του και ο πατερας του....

Μα δεν εξεταζουμε εσενα στο συγκεκριμενο.... την γκομενα θα εξετασουμε
αφου εγω σε φωναξα να συμμετεχεις μετα θα παρεξηγιομουν κιολας?
Εσυ αν δεν το εκανες ειναι θεμα δικο σου και τιμη σου... την γκομενα θα εξεταζαμε ομως  :grin:

ΓΙα να σου δειξω πως αν εχεις κανει προσεκτικη επιλογη η αλλη δεν σε προδιδει ευκολα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Νταξει στειλε μου μια γνωστη σου να μου τα πιει τοτε
και μετα να κανεις εσυ κατι μαζι της σε σχεση
το δεχεσαι αυτο?
Ρε μικρε μην παραληρης για να καταλαβεις το νοημα των οσων λεμε.
Εχω μια γκομενα την γαμω την χυνω χωριζουμε,δεν ειμαστε γνωστοι εμεις,μετα γνωριζει εσενα την γαμας την χυνεις περνατε καλα για οσο τραβηξει και μετα παρακατω...τι δεν καταλαβαινεις και ποιο ειναι το κακο?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ενταξει φιλε... ο καθενας στην ζωη κανει τις επιλογες του
με τα αντιστοιχα μειονεκτηματα αλλα και πλεονεκτηματα
εσενα μπορει η συγκεκριμενη που θα επελεγα εγω να σου φαινοτανε αρρωστη και υστερικη
αλλα εγω θα κερδιζα αλλα πραγματα απο αυτην.... συγγνωμη την επομενη φορα που θα επιλεξω
θα διαλεξω μια πολυ νορμαλ και λογικη γκομενα που δεν ειναι αρρωστη εχει προχωρημενες αντιληψεις σε στυλ
"και να παρω και ενα καυλακι απο τον φιλο του αντρα μου και τι εγινε? 21ος αιωνας " για να μπορεις και εσυ να την πηδας ελευθερα ενω ειμαστε παντρεμενοι και να μην δυσκολευεσαι κιολας ρε αδερφε στην πισω της πορτα να ειναι παρμενη ηδη απο αλλους 10 πριν απο μενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι μαλακες ειστε....  :2funny: :2funny: :2funny:
φιλε δυστηχως δεν ειμαι εγω ο μαλακας και προφανως θα εχεις λιγες εμπειριες απο γυναικες!
το ποια ειναι πουτανα και ποια οχι πιστεψε με δεν το ξερεις...ουτε καν αν θα την παντρευτεις!
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι!οχι αυτες που τα καταπινουν η τα παινρουν στον κωλο!
εχει διαφορα το σεξ με την καθ'αυτου πουτανια που μπορει να εχε μια γυναικα μεσα της!

το κερατο αδελφε δεν στηριζεται στο αν η γυναικα ξερει να γαμιεται η οχι!
το κερατο εχει πολλους παραμετρους!

εσυ ζεις σε μια ουτοπια...το ποιος ειναι μαλακας αστο καλυτερα.... ;)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
αυτη που θα παντρευτεις εσυ αυριο,την εχω χυσει εγω στο στομα σημερα.
τι δεν καταλαβαινεις????

σιγα μην στο πει....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μα δεν εξεταζουμε εσενα στο συγκεκριμενο.... την γκομενα θα εξετασουμε
αφου εγω σε φωναξα να συμμετεχεις μετα θα παρεξηγιομουν κιολας?
Εσυ αν δεν το εκανες ειναι θεμα δικο σου και τιμη σου... την γκομενα θα εξεταζαμε ομως  :grin:

ΓΙα να σου δειξω πως αν εχεις κανει προσεκτικη επιλογη η αλλη δεν σε προδιδει ευκολα.
Ρε καμια δεν σε προδιδει αν σε γουσταρει,δεν παιζει ρολο ποσες πουτσες εχει φαει πριν...

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κατι τετοιοι σαν εσενα δημιουργησαν τις ελλεηνιδες....φτου σας :P
τι σε κοφτει εσενα τι κανει η αλλη στο σπιτι της και αν γουσταρει να γαμιεται σα σκυλα, να την τραβανε βιντεο, να παιρνει πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??

Δηλαδη δεν μπορει να ειμαι πουτανα στο κρεββατικαι κυρια εξω απο το Σπιτι??? μηπως ορισμενα αγορακια του σαιτ δεν αντεχουνε γυναικες που κανουν κουμαντο το σωμα και το μυαλο τους???? Αλλα γιαυτο υπαρχουνε και τα CG CT KTL για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ε αμα εισαι και τοσο περιεργος και δε μπορεις να κανεις role playing τι τις θες τις καμερες?  :grin: Βγαλτε καμια φωτογραφια :s&m_3:

il_430xN.30460186.jpg

ποοοοσο γαμει το neck corset :o
ρε ποσο ομορφο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom