Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε δυστηχως δεν ειμαι εγω ο μαλακας και προφανως θα εχεις λιγες εμπειριες απο γυναικες!
το ποια ειναι πουτανα και ποια οχι πιστεψε με δεν το ξερεις...ουτε καν αν θα την παντρευτεις!
τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι!οχι αυτες που τα καταπινουν η τα παινρουν στον κωλο!

εχει διαφορα το σεξ με την καθ'αυτου πουτανια που μπορει να εχε μια γυναικα μεσα της!

το κερατο αδελφε δεν στηριζεται στο αν η γυναικα ξερει να γαμιεται η οχι!
το κερατο εχει πολλους παραμετρους!

εσυ ζεις σε μια ουτοπια...το ποιος ειναι μαλακας αστο καλυτερα.... ;)

αυτο ειναι μια παπαρια που διαδιδεται εδω και καμποσο καιρο
και δεν γνωριζω ποιος την σκεφτηκε για να τον πω και καταμουτρα καραγκιοζη  :grin:

ξεχασε το αυτο που ειπες.... αλλα ακομα και αν δεν το ξεχασεις θα το βρεις μπροστα σου
μακαρι να ειμαι και εγω εκει να στο θυμισω οχι επειδη ειμαι πουστης αλλα επειδη οταν καποιος
το παιζει εξυπνος ενω τα ενδεχομενα ειναι εναντιον του με εκνευριζει.

Τωρα το αν ξερω απο γυναικες η οχι δεν σε αφορα αυτο
αν θες ακους την αποψη μου αν δεν θες δεν την ακους
εσυ που ξερεις τραβα κανε τα δικα σου αρκει να μην κλαιγεσαι καποια μερα.  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δηλαδη δεν μπορει να ειμαι πουτανα στο κρεββατικαι κυρια εξω απο το Σπιτι??? μηπως ορισμενα αγορακια του σαιτ δεν αντεχουνε γυναικες που κανουν κουμαντο το σωμα και το μυαλο τους???? Αλλα γιαυτο υπαρχουνε και τα CG CT KTL για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...
Οπως τα λες ειναι...απλα τα περισσοτερα αγορακια εδω μεσα ειναι πιτσιρικια και δεν εχουν σχηματησει γνωμη δικη τους, ακομη καθοδηγουνται απο γονεις...σε αυτα τα θεματ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δηλαδη δεν μπορει να ειμαι πουτανα στο κρεββατικαι κυρια εξω απο το Σπιτι??? μηπως ορισμενα αγορακια του σαιτ δεν αντεχουνε γυναικες που κανουν κουμαντο το σωμα και το μυαλο τους???? Αλλα γιαυτο υπαρχουνε και τα CG CT KTL για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...

δεν αντεχουμε οχι.
Γινε και εσυ κωλ γκερλ μπας και ευχαριστηθεις.  :cheesy:

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Απιθανο ειναι σε συνδυασμο με μαυρα μακρια γαντια...vinyl μονο

Συνημμένα

• kVem.jpg
    kVem.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 22

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
αυτο ειναι μια παπαρια που διαδιδεται εδω και καμποσο καιρο
και δεν γνωριζω ποιος την σκεφτηκε για να τον πω και καταμουτρα καραγκιοζη  :grin:

ξεχασε το αυτο που ειπες.... αλλα ακομα και αν δεν το ξεχασεις θα το βρεις μπροστα σου
μακαρι να ειμαι και εγω εκει να στο θυμισω οχι επειδη ειμαι πουστης αλλα επειδη οταν καποιος
το παιζει εξυπνος ενω τα ενδεχομενα ειναι εναντιον του με εκνευριζει.

Τωρα το αν ξερω απο γυναικες η οχι δεν σε αφορα αυτο
αν θες ακους την αποψη μου αν δεν θες δεν την ακους
εσυ που ξερεις τραβα κανε τα δικα σου αρκει να μην κλαιγεσαι καποια μερα.  ;)
καταρχην εσυ μας ειπες οτι ειμαστε μαλακες...και κατα δευτερον απο οτι σου ειπα δεν αναφερθηκες σε τιποτα απλα εβγαλες καραγκιοζη αυτον που βγαζει τετοια συμεπρασματα!
τεσπα...ακου να δεις τραβα σε μια εκκλησια απε εξω βρες μια χριστιανη χαμηλοβλεπουσα και παντρεψου την!
αλλα ακομα και αυτη μια μερα αν η ιδια το θελει θα σου γαμηθει θες δεν θες!
Οπως τα λες ειναι...απλα τα περισσοτερα αγορακια εδω μεσα ειναι πιτσιρικια και δεν εχουν σχηματησει γνωμη δικη τους, ακομη καθοδηγουνται απο γονεις...σε αυτα τα θεματ..
ετσι ακριβως!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
λες με τα λεφτα που χρεωνουν αρχιζει και γινεται ελκυστικη ιδεα!!! Ασε που θα εχω και την πελατεια ετοιμη

ε αντε... γιατι σε βλεπω και ψαχνεσαι
και μετα βγες και πες "μα γιατι ρε παιδια? δεν γινεται να ειμαι και σωστη συζηγος και καλο κωλ γκερλ?"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βανεσσα τι δειχνει το αβαταρ σου? το κοιταω ποση ωρα κ δεν καταλαβαινω :|

ναι καρα-οφ τοπικ ειμαι το ξερω.
οσα λεει η νιτσα +1

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καταρχην εσυ μας ειπες οτι ειμαστε μαλακες...και κατα δευτερον απο οτι σου ειπα δεν αναφερθηκες σε τιποτα απλα εβγαλες καραγκιοζη αυτον που βγαζει τετοια συμεπρασματα!
τεσπα...ακου να δεις τραβα σε μια εκκλησια απε εξω βρες μια χριστοανη χαμηλοβλεπουσα και παντρεψου την!
αλλα ακομα και αυτη μια μερα αν η ιδια το θελει θα σου γαμηθει θες δεν θες!ετσι ακριβως!!!

Μπα πιο ευκολα βλεπω εσενα να γινεσαι πουστης
παρα αυτη να γαμιεται τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πλακα κανω.... παντως αυτο το επιχειρημα σε στυλ "εχω παει με καμποσες και ξερω"
ειναι μαλακια.... οσοι το λενε καλο ειναι να το σταματησουν γιατι δεν ειναι σοβαροι οταν μιλανε
και λενε τετοιες αβασιμες ανοησιες.  :2funny: :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Μπα πιο ευκολα βλεπω εσενα να γινεσαι πουστης
παρα αυτη να γαμιεται τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:
απο τις απαντησεις σου δειχνεις οτι εισαι μικρος ακομα!
στο ειπε μια ο sinnerman,στο λεω και εγω τωρα γιατι πριν δεν ηθελα να βγαλω ευκολα συμπερασματα!
αδελφε τις γυναικες δεν τις κρινεις απο τις σεξουαλικες τους ορεξεις!
τις γυναικες τις κρινεις απο αλλα πραγματα πιο βαθια στην ψυχη!
πιστεψε με αν τα παιρνει στο στομα η το βαζει στον κωλο της αυτο δεν την κανει πουτανα!
εχεις χασει καθε εννοια.τι παει να πει γυναικα,κερατο,γαμος,συμβιωση,τα εχεις μπουρδουκλωσει!
εσυ βλεπεις γυναικες εξω στο δρομο με μινι και νομιζεις οτι ειναι καργιολα!
αμ δεν ειναι ετσι αγαπητε(βλεπεις εγω ακομα δεν σε αποκαλω μαλακα η καραγκιοζη οπως εσυ)εγω τις μεγαλυτερες καργιολες τις εχω γνωριζει οταν πριν μου το παιζανε μυξοπαρθενες!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πλακα κανω.... παντως αυτο το επιχειρημα σε στυλ "εχω παει με καμποσες και ξερω"
ειναι μαλακια.... οσοι το λενε καλο ειναι να το σταματησουν γιατι δεν ειναι σοβαροι οταν μιλανε
και λενε τετοιες αβασιμες ανοησιες.  :2funny: :2funny:
Μικρε σε εχω παρακολουθησει,οταν εχεις γαμησει το πας καλα...οταν εχεις καιρο να πας στα κοριτσια το χανεις...παραληρης...Παρασκευη σημερα...βγες την βολτα σου να στανιαρεις και τα λεμε... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
απο τις απαντησεις σου δειχνεις οτι εισαι μικρος ακομα!
στο ειπε μια ο sinnerman,στο λεω και εγω τωρα γιατι πριν δεν ηθελα να βγαλω ευκολα συμπερασματα!
αδελφε τις γυναικες δεν τις κρινεις απο τις σεξουαλικες τους ορεξεις!
τις γυναικες τις κρινεις απο αλλα πραγματα πιο βαθια στην ψυχη!
πιστεψε με αν τα παιρνει στο στομα η το βαζει στον κωλο της αυτο δεν την κανει πουτανα!
εχεις χασει καθε εννοια.τι παει να πει γυναικα,κερατο,γαμος,συμβιωση,τα εχεις μπουρδουκλωσει!
εσυ βλεπεις γυναικες εξω στο δρομο με μινι και νομιζεις οτι ειναι καργιολα!
αμ δεν ειναι ετσι αγαπητε(βλεπεις εγω ακομα δεν σε αποκαλω μαλακα η καραγκιοζη οπως εσυ)εγω τις μεγαλυτερες καργιολες τις εχω γνωριζει οταν πριν μου το παιζανε μυξοπαρθενες!

εχω την εντυπωση πως μιλησαμε για γυναικες που κανουν ολα οσα κανουν
και αναφερθηκαν παραπανω.... αυτες για μενα ειναι πουτανες ειναι καριολες
και αυτο φαινεται οχι μεσα απο τα δικα μου λεγομενα αλλα μεσα απο τις δικιες τους πραξεις.
Ξαναλεω... συμφωνα με ολα οσα ειπωθηκαν παραπανω.... μην μου το γυρνας στο ντυσιμο
Το αν ειμαι μικρος η οχι στις γκομενες δεν με απασχολει ιδιαιτερα μιας και καποιοι
προτιμουν να αφιερωσουν ενα κομματι του χρονου τους σε πιο σοβαρα θεματα -τα οποια θα τους δινουν και ψωμι αυριο μεθαυριο χωρις να χρειαζεται να μασανε τις χορηγειες μπαμπαδων-μαναδων-θειων-γιαγιαδων- κτλπ

Ολα οσα βλεπεις εδω μεσα να μιλανε αρκετα για γκομενες και να αναλωνονται ειναι τυπακια
που δεν εχουν αναγκη δεν εχουν τι αλλο να κανουν και την αραζουν εκει. Σε οτι αφιερωνεις χρονο
γινεσαι και επιδεξιος.

στις γκομενες μπορεις να σταθεις αλλα σε μια δουλεια αυριο μεθαυριο θα με εχεις πισω σου να σε τρεχω
αλλαξε ρεπερτοριο γιατι δεν μιλας με τυπο που ενδιαφερεται ιδιαιτερα να πατησει πανω στις επιτυχιες
με γκομενες για να δειξει οτι ειναι καποιος? Οκ φιλε μου? Επειδη ειπες και κατι για ελληναραδες πριν.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom