mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Του σαλονιου και του παλουκιου....θελεις να πεις..
και του σκοινιου επισης
Του σαλονιου και του παλουκιου....θελεις να πεις..
Γιατι η υπολοιπη ζωη τους ειναι σαν το κρεβατι τους.Αδεια.κατι τετοιοι σαν εσενα δημιουργησαν τις ελλεηνιδες....φτου σας
τι σε κοφτει εσενα τι κανει η αλλη στο σπιτι της και αν γουσταρει να γαμιεται σα σκυλα, να την τραβανε βιντεο, να παιρνει πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??
Ετσι πρεπει...και του σκοινιου επισης
Γιατι η υπολοιπη ζωη τους ειναι σαν το κρεβατι τους.Αδεια.
Δεν ξερω αν ειναι αδεια....προκειται παντως για ανθρωπακια που γουσταρουν ευρωπαιες "προχωρημενες" γκομενες για τις οποιες κομπαζουν κι ολας οταν τις πηδανε "ευρωπαϊκα" και με "Αεροπλανικα κολπα"...αλλα τη δικια τους γκομενα τη θελουν να βολευεται με ιεραποστολικο στο τσακιρ κεφι και κανα doggie (ικανη να ανοιξει ενα σπιτι δηλαδη...)
οτιδηποτε αλλο πιο "εξτριμ" βασει του στενου τους μυαλου (ακομα και βιντεο ή φωτογραφιες) ειναι καριολιστικο και πουτανιστικο ταμπελες που οι ιδιοι βαζουν....τελικα δεν ξερω ποιανου η ψυχη ειναι αβυσσος....γιατι εμεις το ειπαμε και πιο πριν...ειμαστε καριολες....εσεις τι διαολο ειστε?
Δεν ξερω αν ειναι αδεια....προκειται παντως για ανθρωπακια που γουσταρουν ευρωπαιες "προχωρημενες" γκομενες για τις οποιες κομπαζουν κι ολας οταν τις πηδανε "ευρωπαϊκα" και με "Αεροπλανικα κολπα"...αλλα τη δικια τους γκομενα τη θελουν να βολευεται με ιεραποστολικο στο τσακιρ κεφι και κανα doggie (ικανη να ανοιξει ενα σπιτι δηλαδη...)
οτιδηποτε αλλο πιο "εξτριμ" βασει του στενου τους μυαλου (ακομα και βιντεο ή φωτογραφιες) ειναι καριολιστικο και πουτανιστικο ταμπελες που οι ιδιοι βαζουν....τελικα δεν ξερω ποιανου η ψυχη ειναι αβυσσος....γιατι εμεις το ειπαμε και πιο πριν...ειμαστε καριολες....εσεις τι διαολο ειστε?
Tωρα που ειπες για ευρωπαιες...προπερσυ το καλοκαιρι εμεναν σπητι μου 2 πιπινια απο κεντρικη ευρωπη,λοιπον εγω οταν ετρωγα ενα πιατο λερωνα και το εβαζα στην λατζα,οταν τελιωναν και αυτες τα φαγητο τους επλεναν τα πιατα......εεεε το δικο μου το αφηναν δεν το επλεναν,ενα πιατο λεμε ρε γαμωτο...και να σκεφτεις τις φιλοξενουσα σπητι μου.....Δεν ξερω αν ειναι αδεια....προκειται παντως για ανθρωπακια που γουσταρουν ευρωπαιες "προχωρημενες" γκομενες για τις οποιες κομπαζουν κι ολας οταν τις πηδανε "ευρωπαϊκα" και με "Αεροπλανικα κολπα"...αλλα τη δικια τους γκομενα τη θελουν να βολευεται με ιεραποστολικο στο τσακιρ κεφι και κανα doggie (ικανη να ανοιξει ενα σπιτι δηλαδη...)
Tωρα που ειπες για ευρωπαιες...προπερσυ το καλοκαιρι εμεναν σπητι μου 2 πιπινια απο κεντρικη ευρωπη,λοιπον εγω οταν ετρωγα ενα πιατο λερωνα και το εβαζα στην λατζα,οταν τελιωναν και αυτες τα φαγητο τους επλεναν τα πιατα......εεεε το δικο μου το αφηναν δεν το επλεναν,ενα πιατο λεμε ρε γαμωτο...και να σκεφτεις τις φιλοξενουσα σπητι μου.....
δεν εκανες την σωστη επιλογη τυπε γιαυτοTωρα που ειπες για ευρωπαιες...προπερσυ το καλοκαιρι εμεναν σπητι μου 2 πιπινια απο κεντρικη ευρωπη,λοιπον εγω οταν ετρωγα ενα πιατο λερωνα και το εβαζα στην λατζα,οταν τελιωναν και αυτες τα φαγητο τους επλεναν τα πιατα......εεεε το δικο μου το αφηναν δεν το επλεναν,ενα πιατο λεμε ρε γαμωτο...και να σκεφτεις τις φιλοξενουσα σπητι μου.....
Tωρα που ειπες για ευρωπαιες...προπερσυ το καλοκαιρι εμεναν σπητι μου 2 πιπινια απο κεντρικη ευρωπη,λοιπον εγω οταν ετρωγα ενα πιατο λερωνα και το εβαζα στην λατζα,οταν τελιωναν και αυτες τα φαγητο τους επλεναν τα πιατα......εεεε το δικο μου το αφηναν δεν το επλεναν,ενα πιατο λεμε ρε γαμωτο...και να σκεφτεις τις φιλοξενουσα σπητι μου.....
Ρε μαλακα ποιο νοικοκυρης απο εμενα δεν υπαρχει....οποια με παρει θα κανει την τυχη της....αλλα ετσι για το γαμωτο....Nα το πλύνεις μόνος σου ρε βρωμίκουλα!
Τυπε μιλας εκ πειρας η φημες?...δεν εκανες την σωστη επιλογη τυπε γιαυτο
παρε σερβες να βρεις την υγεια σου
και καλη λατζα και καλο γαμησι
Ξεδιπλωμα του χαρακτηρα???? Καταθεση ψυχηs????
Eμειs ειμαστε .....χρεωμενοι κυρια μου
Ρε μαλακα ποιο νοικοκυρης απο εμενα δεν υπαρχει....οποια με παρει θα κανει την τυχη της....αλλα ετσι για το γαμωτο....
Δικιο εχειs......Δεν περισσευουνε σημερα για.....καταθεσειs.χαχαχαχαχα καταθεση ψυχης λεει χχαχαχαχα
Aπλουστατα οι Σερβεs ακομα πεινανε η εστω δεν χορτασαν και κανουν τα παντα, οι ΚεντρικοΕυρωπαιεsΤυπε μιλας εκ πειρας η φημες?...
Μωρε να χρωστανε χαρη που τις αλλιως θα τις ειχα πεταξει εξω με τις κλωτσιες...ισοτητα δεν θελαμε? ο καθεις το πιατο του....ευρωπηηηηηηη
θελετε να γαματε και να σας πλενουν και τα πιατα.
φατε τις Ελληνιδεσ στην μουρη καλυτερα
πλενουν πιατα αλλα απο γαμησι χα χα χα