Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
κατι τετοιοι σαν εσενα δημιουργησαν τις ελλεηνιδες....φτου σας :P
τι σε κοφτει εσενα τι κανει η αλλη στο σπιτι της και αν γουσταρει να γαμιεται σα σκυλα, να την τραβανε βιντεο, να παιρνει πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??
Γιατι η υπολοιπη ζωη τους ειναι σαν το κρεβατι τους.Αδεια.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι η υπολοιπη ζωη τους ειναι σαν το κρεβατι τους.Αδεια.

Δεν ξερω αν ειναι αδεια....προκειται παντως για ανθρωπακια που γουσταρουν ευρωπαιες "προχωρημενες" γκομενες για τις οποιες κομπαζουν κι ολας οταν τις πηδανε "ευρωπαϊκα" και με "Αεροπλανικα κολπα"...αλλα τη δικια τους γκομενα τη θελουν  να βολευεται με ιεραποστολικο στο τσακιρ κεφι και κανα doggie (ικανη να ανοιξει ενα σπιτι δηλαδη...)
οτιδηποτε αλλο πιο "εξτριμ" βασει του στενου τους μυαλου (ακομα και βιντεο ή φωτογραφιες) ειναι καριολιστικο και πουτανιστικο ταμπελες που οι ιδιοι βαζουν....τελικα δεν ξερω ποιανου η ψυχη ειναι αβυσσος....γιατι εμεις το ειπαμε και πιο πριν...ειμαστε καριολες....εσεις τι διαολο ειστε? :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν ξερω αν ειναι αδεια....προκειται παντως για ανθρωπακια που γουσταρουν ευρωπαιες "προχωρημενες" γκομενες για τις οποιες κομπαζουν κι ολας οταν τις πηδανε "ευρωπαϊκα" και με "Αεροπλανικα κολπα"...αλλα τη δικια τους γκομενα τη θελουν  να βολευεται με ιεραποστολικο στο τσακιρ κεφι και κανα doggie (ικανη να ανοιξει ενα σπιτι δηλαδη...)
οτιδηποτε αλλο πιο "εξτριμ" βασει του στενου τους μυαλου (ακομα και βιντεο ή φωτογραφιες) ειναι καριολιστικο και πουτανιστικο ταμπελες που οι ιδιοι βαζουν....τελικα δεν ξερω ποιανου η ψυχη ειναι αβυσσος....γιατι εμεις το ειπαμε και πιο πριν...ειμαστε καριολες....εσεις τι διαολο ειστε? :2funny:

Ξεδιπλωμα του χαρακτηρα???? Καταθεση ψυχηs???? :think: :think: :think:
Eμειs ειμαστε .....χρεωμενοι κυρια μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Χορηγοι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν ξερω αν ειναι αδεια....προκειται παντως για ανθρωπακια που γουσταρουν ευρωπαιες "προχωρημενες" γκομενες για τις οποιες κομπαζουν κι ολας οταν τις πηδανε "ευρωπαϊκα" και με "Αεροπλανικα κολπα"...αλλα τη δικια τους γκομενα τη θελουν  να βολευεται με ιεραποστολικο στο τσακιρ κεφι και κανα doggie (ικανη να ανοιξει ενα σπιτι δηλαδη...)
Tωρα που ειπες για ευρωπαιες...προπερσυ το καλοκαιρι εμεναν σπητι μου 2 πιπινια απο κεντρικη ευρωπη,λοιπον εγω οταν ετρωγα ενα πιατο λερωνα και το εβαζα στην λατζα,οταν τελιωναν και αυτες τα φαγητο τους επλεναν τα πιατα......εεεε το δικο μου το αφηναν δεν το επλεναν,ενα πιατο λεμε ρε γαμωτο...και να σκεφτεις τις φιλοξενουσα σπητι μου..... :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Tωρα που ειπες για ευρωπαιες...προπερσυ το καλοκαιρι εμεναν σπητι μου 2 πιπινια απο κεντρικη ευρωπη,λοιπον εγω οταν ετρωγα ενα πιατο λερωνα και το εβαζα στην λατζα,οταν τελιωναν και αυτες τα φαγητο τους επλεναν τα πιατα......εεεε το δικο μου το αφηναν δεν το επλεναν,ενα πιατο λεμε ρε γαμωτο...και να σκεφτεις τις φιλοξενουσα σπητι μου..... :headbang: :headbang:

Nα το πλύνεις μόνος σου ρε βρωμίκουλα!  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εκανες την σωστη επιλογη τυπε γιαυτο
παρε σερβες να βρεις την υγεια σου
και καλη λατζα και καλο γαμησι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Δεν ηθελαν να αφησουν εντυπωση οτι εχειs....θαρρητα μαζι τουs!!!
Ετσι κανουν τα σεμνα κοριτσια

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny: :2funny:Ρε μαλακα ποιο νοικοκυρης απο εμενα δεν υπαρχει....οποια με παρει θα κανει την τυχη της....αλλα ετσι για το γαμωτο....

ισοτητα δεν θελαμε? :P ο καθεις το πιατο του....ευρωπηηηηηηη :2funny:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
η δικια μου πλενει πιατα καθαριζει τουαλετες καθετε μπροστα στην καμερα.
ολα τα κανει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
θελετε να γαματε και να σας πλενουν και τα πιατα.
φατε τις Ελληνιδεσ στην μουρη καλυτερα
πλενουν πιατα αλλα απο γαμησι χα χα χα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom