Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MB C 200

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στη συντριπτικη πλειοψηφια  δεν καθονται......
Αν βρεθει καμμια τετοια......δεν ξερω.....παντωs ειναι κομματι ρισκο....
Μπορει να δουν και τον δικο τουs κωλο στο διαδικτυο :huh:
...και να τον δουν μονο αυτες , παει στο διαολο..αλλα για φαντασουν να το δει ο γκομενος της, αρραβωνιαστικος της η στην χειροτερη ο μ..ανδρας της??? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πεστα ρε παιχτη, αλλα δεν με πειραζει και το αλλο σεναριο,ασε τους αλλους να βγαζουνε εξω τις σοβαρες να τους παιρνουν λουλουδια να τις πηγαινουν για αγητο και να τις καληνυχτιζουν στο τελος και εμας να γαμαμε με καμερα τα τσουλια και τις τρελαμενες!
:2funny: :2funny:Συνηθως ετσι γινεται...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Εγώ ξέρω τουλάχιστον 3 γκόμενες που τα κινητά τους είναι γεμάτα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που έχουν τραβήξει η ίδιες λογικά δεν πρέπει να της βγάζουν για πάρτη τους αλλά για να της στείλουν στο γκόμενο να καυλώσει, οπότε δεν νομίζω ότι έχουν πρόβλημα στο να βιντεοσκοπηθούν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
...και να τον δουν μονο αυτες , παει στο διαολο..αλλα για φαντασουν να το δει ο γκομενος της, αρραβωνιαστικος της η στην χειροτερη ο μ..ανδρας της??? :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Με το διαδικτυο....τιποτα δεν ειναι σιγουρο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πεστα ρε παιχτη, αλλα δεν με πειραζει και το αλλο σεναριο,ασε τους αλλους να βγαζουνε εξω τις σοβαρες να τους παιρνουν λουλουδια να τις πηγαινουν για αγητο και να τις καληνυχτιζουν στο τελος και εμας να γαμαμε με καμερα τα τσουλια και τις τρελαμενες!

ε ναι δικιε μου... ολα σε αυτη τη ζωη και ολοι κανουμε πισω
μπροστα στην δικη σου εξυπναδα..... να εισαι σιγουρος για αυτο.  :2funny: :2funny:

Π.Σ Δεν εχει αδικο ο σιννερμαν σε αυτα που λεει αν και λιγο υπερβολικος

Π.Σ2 Μια φορα ειμασταν σε ενα κλαμπ και ηταν 2 γκομενες και 3 τυποι γυρω τους... οι τυποι φαινοντουσαν
να ειναι στον κοσμο τους -δεν τα ειχαν με τις γκομενες- , -δεν τους εδιναν και πολυ σημασια- και αναρωτηθηκαμε το γιατι
μιας και ηταν και καλα κομματια.... παω χωνομαι στην μια.... αιφνιδιο ΑΚΥΡΟ. Και φυσικα μολις γυρισα στην παρεα μου τους λεω μαγκες "κατι ξερανε οι αλλοι.... δεν ειμαστε εμεις οι μοναδικοι εξυπνοι.

καλο ειναι να βλεπεις και τι γινεται γυρω σου... μην νομιζεις οτι εσυ εισαι ο ξυπνιος και οι αλλοι κοιμουνται
για να γειωνει ο διπλανος σου μια κατηγορια απο γκομενες ισως να εχει καποιο λογο που το κανει αυτο
κανε ενα κοπο και ρωτησε τον μηπως ειδε κατι που εσυ δεν προσεξες.... η ηττα που μπορει να φας ειναι πολυ μεγαλυτερη
απο την "ντροπη" του να ρωτησεις εναν συναδελφο.

αλλα οι περισσοτεροι  (συμπεριλαμβανομενου του ολιβερ) που δεν εχουν μαθει να σκεφτονται πηγαιντε να γελασουμε και εμεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ε ναι δικιε μου... ολα σε αυτη τη ζωη και ολοι κανουμε πισω
μπροστα στην δικη σου εξυπναδα..... να εισαι σιγουρος για αυτο.  :2funny: :2funny:

Π.Σ Δεν εχει αδικο ο σιννερμαν σε αυτα που λεει αν και λιγο υπερβολικος

Π.Σ2 Μια φορα ειμασταν σε ενα κλαμπ και ηταν 2 γκομενες και 3 τυποι γυρω τους... οι τυποι φαινοντουσαν
να ειναι στον κοσμο τους -δεν τα ειχαν με τις γκομενες- , -δεν τους εδιναν και πολυ σημασια- και αναρωτηθηκαμε το γιατι
μιας και ηταν και καλα κομματια.... παω χωνομαι στην μια.... αιφνιδιο ΑΚΥΡΟ. Και φυσικα μολις γυρισα στην παρεα μου τους λεω μαγκες "κατι ξερανε οι αλλοι.... δεν ειμαστε εμεις οι μοναδικοι εξυπνοι.

καλο ειναι να βλεπεις και τι γινεται γυρω σου... μην νομιζεις οτι εσυ εισαι ο ξυπνιος και οι αλλοι κοιμουνται
για να γειωνει ο διπλανος σου μια κατηγορια απο γκομενες ισως να εχει καποιο λογο που το κανει αυτο

αλλα οι περισσοτεροι  (συμπεριλαμβανομενου του ολιβερ) που δεν εχουν μαθει να σκεφτονται πηγαιντε να γελασουμε και εμεις  :2funny: :2funny: :2funny:
καλη η ιστορια σου αλλα τι μας ειπες τωρα?να κανουμε οτι κανουν οι διπλα μας η να εξισωμουμε το εαυτο μας με το διπλανο (αφου αυτος δεν μπορει να το κανει αρα δεν μπορω και εγω) ςραια φιλοσοφια εχεις θα πας μπροστα εσυ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Μπουρδελομορτη θα σου πω κατι.....οταν βρεις γκομενα κανονικη οχι του 20αρικου...οταν την γαμας θα την γαμας σαν να εχεις μπροστα σου την μεγαλυτερη πουτανα της υπαρχει στην γη...θα γουσταρει...θα κολησει μαζη σου και δεν θα σε ξεχαση ποτε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

qnmz.gif

Καλά τώρα;  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλη η ιστορια σου αλλα τι μας ειπες τωρα?να κανουμε οτι κανουν οι διπλα μας η να εξισωμουμε το εαυτο μας με το διπλανο (αφου αυτος δεν μπορει να το κανει αρα δεν μπορω και εγω) ςραια φιλοσοφια εχεις θα πας μπροστα εσυ

Ποια ιστορια ρε τυπε? 100% αληθινο γεγονος ειναι.

Δεν εξισωνεσαι με τον διπλανο απλα μπορεις να αποφυγεις λαθη που
εκανε ο διπλανος. ΓΙα να ειναι οι γκομενες με αυτους εκει και να μην γινεται τιποτα
σημαινει πως ενας εκ των 2 ειχε καλο στον εγκεφαλο.... για αυτο και πηγα εγω για να διαπιστωσω
αν το προβλημα τελικα υπηρχε στους αντρες και οχι σε αυτες.... τελικα το προβλημα υπηρξε σε αυτες

εσυ εχεις καλυτερη φιλοσοφια παντως "ΟΛοι οι αλλοι ειναι μαλακες και εγω ειμαι ο εξυπνος που θα τα γαμησω ολα"

φιλε ο κοσμος δεν κοιμαται να εισαι σιγουρος για αυτο.  ;)

και το ρισκο δεν ειναι παντα με το μερος σου.

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ποια ιστορια ρε τυπε? 100% αληθινο γεγονος ειναι.

Δεν εξισωνεσαι με τον διπλανο απλα μπορεις να αποφυγεις λαθη που
εκανε ο διπλανος. ΓΙα να ειναι οι γκομενες με αυτους εκει και να μην γινεται τιποτα
σημαινει πως ενας εκ των 2 ειχε καλο στον εγκεφαλο.... για αυτο και πηγα εγω για να διαπιστωσω
αν το προβλημα τελικα υπηρχε στους αντρες και οχι σε αυτες.... τελικα το προβλημα υπηρξε σε αυτες

εσυ εχεις καλυτερη φιλοσοφια παντως "ΟΛοι οι αλλοι ειναι μαλακες και εγω ειμαι ο εξυπνος που θα τα γαμησω ολα"
οχι αργηγε μου δεν εχω αυτη τη φιλοσοφια αλλα αν δεν παρω τα αρχιδια μονος μου δεν μπορει κανεις να μου δειξει τι θα γινει,αν δεν προσπαθησεις για κατι πως ξερεις τι αποτελεσμα θα εχει?
φιλε ο κοσμος δεν κοιμαται να εισαι σιγουρος για αυτο.  ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
γτ αυτο ειναι δειγμα καριολιασης?

όχι ρε να γουστάρουν να πηδιούνται on camera δεν είναι δείγμα καριολίασης,είναι δείγμα ψώνιου και πουτανιάς μαζί...κάτι δλδ σαν κορίτσια για σπίτι! :2funny:

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
οχι αργηγε μου δεν εχω αυτη τη φιλοσοφια αλλα αν δεν παρω τα αρχιδια μονος μου δεν μπορει κανεις να μου δειξει τι θα γινει,αν δεν προσπαθησεις για κατι πως ξερεις τι αποτελεσμα θα εχει?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
όχι ρε να γουστάρουν να πηδιούνται on camera δεν είναι δείγμα καριολίασης,είναι δείγμα ψώνιου και πουτανιάς μαζί...κάτι δλδ σαν κορίτσια για σπίτι! :2funny:
Τυπε υπαρχει αυτο το ειδος ακομη?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολιβερ οι πουτανες και οι τρελαμενες εχουν προκαθορισμενες συμπεριφορες και αποτελεσματα.

ΔΙκια μου γνωμη. Ρωτα και γνωστους της να σου πουν... ειναι οπως και εδω... παει ενας σε μια πουτανα
και βγαινει μετα γραφει κριτικη.... οι κριτικες ταιριαζουν.... εκτος απο 1-2 που θα ειναι ειτε νταβαδες
ειτε αυτος ο ενας που υποτιθεται οτι της εβγαλε κατι αλλο και αυτη αλλαξε συμπεριφορα

αν θες να εισαι αυτος ο ενας αναμεσα στους 100 και σε εξω γκομενα τι να σου πω ρε φιλε
μεγαλη η χαρη της.... για πουταναριο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom