sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τυπε υπαρχει αυτο το ειδος ακομη?
εν αφθονία!!!
Τυπε υπαρχει αυτο το ειδος ακομη?
ρε φιλε μιλαω γενικα οχι μονο για πουτανες και γαμησια,γενικα ως σταση ζωης δεν μπορεις να βασιζεσαι στις γνωμες των αλλων και να κανονιζεις την ζωη σου συμφωνα με αυτες,καλο ειναι να τις εχεις υπ'οψην σου αλλα να εχεις και δικη σου γνωμη.οσον αφορα τις πουτανες ειναι φυσιολογικο οι περισσοτεροι να εχουν κοινη αποψη γιατι κανεις που παει σε πουτανα δεν προσπαθει να πεισει καποιον για κατι αφου ολοι ξερουμε οτι ειναι εμποριο πληρωνεις και σου δινει αυτο που εχει.ποσες φορες ομως σε κανονικες γκομενες δεν εχει τυχει καποιος να βγαζει βρωμα για καποιοα επειδη το εκλασε και αυτα που λεει για αυτην δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,ελα ελληνες ειμαστε και ξερουμε τον φθονο του διπλανου ακομα και για τα καινουργια κορδονια στα παπουτσια μαςολιβερ οι πουτανες και οι τρελαμενες εχουν προκαθορισμενες συμπεριφορες και αποτελεσματα.
ΔΙκια μου γνωμη. Ρωτα και γνωστους της να σου πουν... ειναι οπως και εδω... παει ενας σε μια πουτανα
και βγαινει μετα γραφει κριτικη.... οι κριτικες ταιριαζουν.... εκτος απο 1-2 που θα ειναι ειτε νταβαδες
ειτε αυτος ο ενας που υποτιθεται οτι της εβγαλε κατι αλλο και αυτη αλλαξε συμπεριφορα
αν θες να εισαι αυτος ο ενας αναμεσα στους 100 και σε εξω γκομενα τι να σου πω ρε φιλε
μεγαλη η χαρη της.... για πουταναριο...
ρε φιλε μιλαω γενικα οχι μονο για πουτανες και γαμησια,γενικα ως σταση ζωης δεν μπορεις να βασιζεσαι στις γνωμες των αλλων και να κανονιζεις την ζωη σου συμφωνα με αυτες,καλο ειναι να τις εχεις υπ'οψην σου αλλα να εχεις και δικη σου γνωμη.οσον αφορα τις πουτανες ειναι φυσιολογικο οι περισσοτεροι να εχουν κοινη αποψη γιατι κανεις που παει σε πουτανα δεν προσπαθει να πεισει καποιον για κατι αφου ολοι ξερουμε οτι ειναι εμποριο πληρωνεις και σου δινει αυτο που εχει.ποσες φορες ομως σε κανονικες γκομενες δεν εχει τυχει καποιος να βγαζει βρωμα για καποιοα επειδη το εκλασε και αυτα που λεει για αυτην δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,ελα ελληνες ειμαστε και ξερουμε τον φθονο του διπλανου ακομα και για τα καινουργια κορδονια στα παπουτσια μας
δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν και αυτα τα βληματα,απλα πρεπει να ξερεις τι ζητας απο την καθε μιαΝαι γιατι τον εκλασε ομως ρε φιλε? Αν τον εκλασε επειδη ειναι μαλακας θα το καταλαβεις και εσυ
απο την συναλλαγη του μαζι σου. Θα θελει να κανεις τον ταξιτζη... δεν θα ειναι συνεπης... θα πεταει μαλακιες
θα εχει παραδοξες αποψεις...θα ειναι γυφτος... κτλπ κτλπ.
Αν δεν ειναι ομως ολα αυτα γιατι τον εκλασε η αλλη? Εχω παραδειγμα αυτο το καιρο απο φιλο μου που τον εκλασε
ενω ειναι μια χαρα τυπος (οκ χανει λιγο στην εμφανιση) αλλα η γκομενα βγηκε μαζι του 2 φορες παρολαυτα λεει δεν της αρεσε που εδειχνε οτι την θελει.... ε αυτο τι δειχνει? ψωνιο , δεν ξερει τι θελει. Μπορει να αντιμετωπισεις τα ιδια αν μπλεξεις μαζι της... ενα αυτο... δευτερο.... εχω μια φιλη.... μου λεει οτι της την πεφτει ο ενας και ο αλλος αλλα κατα βαθος δεν θελει.... το κοριτσακι ειναι αλλου. Και το καταλαβα και απο μενα που πηγα να κανω νυξη πιο παλια δεν γινεται ολοι να εχουμε αδικο και αυτη να χει δικιο κατι βρωμαει.
Mικρε για να μαθαινεις ολες καθονται,δεν χρειαζεται να ειναι ψωνια...οταν ξερεις να τις φτανεις στο πικ της καυλας τους τα κανουν ολα...μια φορα γαμουσα μια και πανω στην καυλα της ελεγα οτι γουσταρω να την γαμησω παρεα με την μανα της κτλ..και αυτη μου ελεγε ..ναι καυλα ατελειωτη θελω να γαμας την μανα μου και εγω να σου γλειφω τα αρχιδια...
δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν και αυτα τα βληματα,απλα πρεπει να ξερεις τι ζητας απο την καθε μια
αν μου το πει η ιδια σημαινει οτι εχω την αποψη μου αρα δεν ακουσα καποιον αλλα αν μου το πει καποιος τριτος θα εχω τις επιφυλαξεις μουαυτο σου λεω... οταν ερθει καποια και σου πει τιποτα αναλογο
περα απο την καυλα σου κατσε να το σκεφτεις λιγο περισσοτερο.
αν μου το πει η ιδια σημαινει οτι εχω την αποψη μου αρα δεν ακουσα καποιον αλλα αν μου το πει καποιος τριτος θα εχω τις επιφυλαξεις μου
να μια παλια φωτο που ειναι πολυ αδυνατη
κάτι ξέρεις εσύ...αφού είπαμε είσαστε όλες ένα μάτσο καριόλες!!!
το ερώτημά μου δεν είναι αυτό
το ερώτημα είναι πως θα τα τρώνε στη μάπα με τη μάσκα?
συν το ότι η μάσκα μπορεί να είναι αντικαβλωτική
όχι ρε να γουστάρουν να πηδιούνται on camera δεν είναι δείγμα καριολίασης,είναι δείγμα ψώνιου και πουτανιάς μαζί...κάτι δλδ σαν κορίτσια για σπίτι!
Δεν ειπα το αντιθετο...αυτο που ειπα ειναι οτι πανω στην καυλα ολα γινονται...Πάνω στην κάβλα πολλά λέγονται, όμως τα περισσότερα από αυτά δεν πρέπει να παίρνονται τοις μετρητοίς. Στοιχειώδες είναι...
Μουνιτσα εσυ εισαι και τα δυο?και ετσι και αλλιως?κατι τετοιοι σαν εσενα δημιουργησαν τις ελλεηνιδες....φτου σας
τι σε κοφτει εσενα τι κανει η αλλη στο σπιτι της και αν γουσταρει να γαμιεται σα σκυλα, να την τραβανε βιντεο, να παιρνει πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??
Μουνιτσα εσυ εισαι και τα δυο?και ετσι και αλλιως?
Του σαλονιου και του παλουκιου....θελεις να πεις..και του λιμανιου και του σαλονιου