Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δικοι μου ο καθενας κανει τις επιλογες του.

Υπαρχουν πολλοι που δεν τους ενδιαφερει να φανε ενα καρο
μαλακιες απο ενα πουταναριο μεχρι να το γαμησουν... καλα τετοιοι
υπαρχουν απειροι... εγω απο την αλλη προτιμω να παω σε μια αυθεντικη
και να ξεμπερδευω.  :grin:

Δεν χρειαζεται να διαφωνουμε.... υπαρχουν τακτικες που βρισκουν συμφωνους μια
ομαδα απο τυπους ... και μερικες αλλες που βρισκουν συμφωνουνς μια αλλη ομαδα απο τυπους

απλα αν δεν αξιζει μην ασχοληθειτε και πολυ γιατι κακο δικο σας θα ναι.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως το περιστατικο που εγινε και ειπα πριν
με διδαξε αρκετα πραγματα γιατι πολυ γκομενιαρης ενιωθα
και οτι εγω την πεφτω και οι αλλοι κοιμουνται κτλπ
δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.... εχουν λογο σημερα
που καποιοι εχουν σταματησει να την πεφτουν... και αυτο λεω και σε γκομενιτσες
που ταχα ερχονται να σου κλαφτουν ριχνοντας τα δικα τους τυχον φταιξιματα σε αλλους για να τις δεις ως θυματα ειναι παγια τεχνικη αυτη πολλων ανθρωπων... για αυτο πριν καποιος σου πει κατι πρεπει να εξετασεις και τα επιχειρηματα της αντιθετης πλευρας

ο αλλος δεν την πεφτει απεξω επειδη το 1 στα 10 σαν αποτελεσμα του φαινεται κακη στατιστικη
χωρις πολλα λογια..... για τους περισσοτερους ειναι κακη στατιστικη και δεν εχουν και τελειως αδικο.  ;)

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
ολιβερ οι πουτανες και οι τρελαμενες εχουν προκαθορισμενες συμπεριφορες και αποτελεσματα.

ΔΙκια μου γνωμη. Ρωτα και γνωστους της να σου πουν... ειναι οπως και εδω... παει ενας σε μια πουτανα
και βγαινει μετα γραφει κριτικη.... οι κριτικες ταιριαζουν.... εκτος απο 1-2 που θα ειναι ειτε νταβαδες
ειτε αυτος ο ενας που υποτιθεται οτι της εβγαλε κατι αλλο και αυτη αλλαξε συμπεριφορα

αν θες να εισαι αυτος ο ενας αναμεσα στους 100 και σε εξω γκομενα τι να σου πω ρε φιλε
μεγαλη η χαρη της.... για πουταναριο...  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε φιλε μιλαω γενικα οχι μονο για πουτανες και γαμησια,γενικα ως σταση ζωης δεν μπορεις να βασιζεσαι στις γνωμες των αλλων και να κανονιζεις την ζωη σου συμφωνα με αυτες,καλο ειναι να τις εχεις υπ'οψην σου αλλα να εχεις και δικη σου γνωμη.οσον αφορα τις πουτανες ειναι φυσιολογικο οι περισσοτεροι να εχουν κοινη αποψη γιατι κανεις που παει σε πουτανα δεν προσπαθει να πεισει καποιον για κατι αφου ολοι ξερουμε οτι ειναι εμποριο πληρωνεις και σου δινει αυτο που εχει.ποσες φορες ομως σε κανονικες γκομενες δεν εχει τυχει καποιος να βγαζει βρωμα για καποιοα επειδη το εκλασε και αυτα που λεει για αυτην δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,ελα ελληνες ειμαστε και ξερουμε τον φθονο του διπλανου ακομα και για τα καινουργια κορδονια στα παπουτσια μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φιλε μιλαω γενικα οχι μονο για πουτανες και γαμησια,γενικα ως σταση ζωης δεν μπορεις να βασιζεσαι στις γνωμες των αλλων και να κανονιζεις την ζωη σου συμφωνα με αυτες,καλο ειναι να τις εχεις υπ'οψην σου αλλα να εχεις και δικη σου γνωμη.οσον αφορα τις πουτανες ειναι φυσιολογικο οι περισσοτεροι να εχουν κοινη αποψη γιατι κανεις που παει σε πουτανα δεν προσπαθει να πεισει καποιον για κατι αφου ολοι ξερουμε οτι ειναι εμποριο πληρωνεις και σου δινει αυτο που εχει.ποσες φορες ομως σε κανονικες γκομενες δεν εχει τυχει καποιος να βγαζει βρωμα για καποιοα επειδη το εκλασε και αυτα που λεει για αυτην δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα,ελα ελληνες ειμαστε και ξερουμε τον φθονο του διπλανου ακομα και για τα καινουργια κορδονια στα παπουτσια μας

Ναι γιατι τον εκλασε ομως ρε φιλε? Αν τον εκλασε επειδη ειναι μαλακας θα το καταλαβεις και εσυ
απο την συναλλαγη του μαζι σου. Θα θελει να κανεις τον ταξιτζη... δεν θα ειναι συνεπης... θα πεταει μαλακιες
θα εχει παραδοξες αποψεις...θα ειναι γυφτος... κτλπ κτλπ.

Αν δεν ειναι ομως ολα αυτα γιατι τον εκλασε η αλλη? Εχω παραδειγμα αυτο το καιρο απο φιλο μου που τον εκλασε
ενω ειναι μια χαρα τυπος (οκ χανει λιγο στην εμφανιση) αλλα η γκομενα βγηκε μαζι του 2 φορες παρολαυτα λεει δεν της αρεσε που εδειχνε οτι την θελει.... ε αυτο τι δειχνει? ψωνιο , δεν ξερει τι θελει. Μπορει να αντιμετωπισεις τα ιδια αν μπλεξεις μαζι της... ενα αυτο... δευτερο.... εχω μια φιλη.... μου λεει οτι της την πεφτει ο ενας και ο αλλος αλλα κατα βαθος δεν θελει.... το κοριτσακι ειναι αλλου. Και το καταλαβα και απο μενα που πηγα να κανω νυξη πιο παλια δεν γινεται ολοι να εχουμε αδικο και αυτη να χει δικιο κατι βρωμαει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειπα να στηριζεσαι στους αλλους.... απλα η γνωμη των πολλων καμια φορα μπορει να αναδειξει
τι κουμασι ειναι η καθεμια ή ο καθενας. Την βλεπουν πολλα ματια και μπορουν να την αξιολογησουν.

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ναι γιατι τον εκλασε ομως ρε φιλε? Αν τον εκλασε επειδη ειναι μαλακας θα το καταλαβεις και εσυ
απο την συναλλαγη του μαζι σου. Θα θελει να κανεις τον ταξιτζη... δεν θα ειναι συνεπης... θα πεταει μαλακιες
θα εχει παραδοξες αποψεις...θα ειναι γυφτος... κτλπ κτλπ.

Αν δεν ειναι ομως ολα αυτα γιατι τον εκλασε η αλλη? Εχω παραδειγμα αυτο το καιρο απο φιλο μου που τον εκλασε
ενω ειναι μια χαρα τυπος (οκ χανει λιγο στην εμφανιση) αλλα η γκομενα βγηκε μαζι του 2 φορες παρολαυτα λεει δεν της αρεσε που εδειχνε οτι την θελει.... ε αυτο τι δειχνει? ψωνιο , δεν ξερει τι θελει. Μπορει να αντιμετωπισεις τα ιδια αν μπλεξεις μαζι της... ενα αυτο... δευτερο.... εχω μια φιλη.... μου λεει οτι της την πεφτει ο ενας και ο αλλος αλλα κατα βαθος δεν θελει.... το κοριτσακι ειναι αλλου. Και το καταλαβα και απο μενα που πηγα να κανω νυξη πιο παλια δεν γινεται ολοι να εχουμε αδικο και αυτη να χει δικιο κατι βρωμαει.
δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν και αυτα τα βληματα,απλα πρεπει να ξερεις τι ζητας απο την καθε μια

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Mικρε για να μαθαινεις ολες καθονται,δεν χρειαζεται να ειναι ψωνια...οταν ξερεις να τις φτανεις στο πικ της καυλας τους τα κανουν ολα...μια φορα γαμουσα μια και πανω στην καυλα της ελεγα οτι γουσταρω να την γαμησω παρεα με την μανα της κτλ..και αυτη μου ελεγε ..ναι καυλα ατελειωτη θελω να γαμας την μανα μου και εγω να σου γλειφω τα αρχιδια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάνω στην κάβλα πολλά λέγονται, όμως τα περισσότερα από αυτά δεν πρέπει να παίρνονται τοις μετρητοίς. Στοιχειώδες είναι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν και αυτα τα βληματα,απλα πρεπει να ξερεις τι ζητας απο την καθε μια

αυτο σου λεω... οταν ερθει καποια και σου πει τιποτα αναλογο
περα απο την καυλα σου κατσε να το σκεφτεις λιγο περισσοτερο.

Εχω βαρεθει να βλεπω γκομενες να παραπονιουνται για αυτα που δηθεν τους κανουν
και μετα να βλεπεις πως στην ουσια τα κανουν οι ιδιες και πρωτες καλα ηθελα να ξερα
δεν καταλαβαινουν πως τις καταλαβαινεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
αυτο σου λεω... οταν ερθει καποια και σου πει τιποτα αναλογο
περα απο την καυλα σου κατσε να το σκεφτεις λιγο περισσοτερο.
αν μου το πει η ιδια σημαινει οτι εχω την αποψη μου αρα δεν ακουσα καποιον αλλα αν μου το πει καποιος τριτος θα εχω τις επιφυλαξεις μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν μου το πει η ιδια σημαινει οτι εχω την αποψη μου αρα δεν ακουσα καποιον αλλα αν μου το πει καποιος τριτος θα εχω τις επιφυλαξεις μου

ρε φιλε ποιος ο λογος ενας τριτος να θελει απαραιτητα το κακο σου.
Περα απο τους εχθρους παιζουν και συμμαχοι σε αυτη τη ζωη αραξε.
Σε καποιους δεν ειναι τοσο υπαρξιακο το θεμα να λυπουνται επειδη γαμησαν
μια λιγοτερη η να καμπαζουν επειδη γαμησαν μια περισσοτερη δεν ειμαστε ολοι σκυλια  :grin:
Δεν το καταλαβαινω αυτο δηλαδη... τι εχει να κερδισει ο αλλος απο την στιγμη που η ιστορια
εχει τελειωσει με δαυτον η εστω δεν ξεκινησε ποτε... μπορει να ειναι ενας και να σου πει
ξερεις κατι? αυτη δεν κανει.... δεν την γουσταρω μεν αλλα δεν κανει. Δεν σου ειπα να κρεμεσαι
100% απο τις αποψεις των αλλων αλλα θα πρεπει να τις λαβεις υποψιν σου και οπως σε βλεπω
δεν προκειται απλα λες ναι ναι για να μην συγκρουστουμε στις αποψεις. Τεσπα προβλημα τους  οσων δεν ακουνε μια θεση
που μπορει να τους γλιτωσει απο τσαμπα χασιμο χρονου  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
το ερώτημά μου δεν είναι αυτό
το ερώτημα είναι πως θα τα τρώνε στη μάπα με τη μάσκα?
συν το ότι η μάσκα μπορεί να είναι αντικαβλωτική

Ε αμα εισαι και τοσο περιεργος και δε μπορεις να κανεις role playing τι τις θες τις καμερες?  :grin: Βγαλτε καμια φωτογραφια :s&m_3:

nathy-adult--faces--sexy--sexy1--Misc--hot--Chained--arena-2--black--game--mask--lace--slips--bdsm--Sexy-group--Naughty-Ladies--%D0%94%D0%B5%D0%B2%D1%83%D1%88%D0%BA%D0%B0-1--I-like--Hot-pics--Females--my-pics--face---eyes---lips--testing--Beautiful-Pic--Other--Hot-Women--nice--Vinch_large.jpg

il_430xN.30460186.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
όχι ρε να γουστάρουν να πηδιούνται on camera δεν είναι δείγμα καριολίασης,είναι δείγμα ψώνιου και πουτανιάς μαζί...κάτι δλδ σαν κορίτσια για σπίτι! :2funny:

κατι τετοιοι σαν εσενα δημιουργησαν τις ελλεηνιδες....φτου σας :P
τι σε κοφτει εσενα τι κανει η αλλη στο σπιτι της και αν γουσταρει να γαμιεται σα σκυλα, να την τραβανε βιντεο, να παιρνει πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πάνω στην κάβλα πολλά λέγονται, όμως τα περισσότερα από αυτά δεν πρέπει να παίρνονται τοις μετρητοίς. Στοιχειώδες είναι...
Δεν ειπα το αντιθετο...αυτο που ειπα ειναι οτι πανω στην καυλα ολα γινονται...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κατι τετοιοι σαν εσενα δημιουργησαν τις ελλεηνιδες....φτου σας :P
τι σε κοφτει εσενα τι κανει η αλλη στο σπιτι της και αν γουσταρει να γαμιεται σα σκυλα, να την τραβανε βιντεο, να παιρνει πιπες και να τα καταπινει....εχει σχεση αυτο με το αν μπορει να ανοιξει σπιτι??
γιατι εξισωνετε το κρεβατι σας με την υπολοιπη ζωη σας??
Μουνιτσα εσυ εισαι και τα δυο?και ετσι και αλλιως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom