Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
BBWLOVER,φαντάζομαι ότι για να μπαίνει ολόκληρος ο πούτσος σου ανάμεσα σε τέτοια μπούτια πρέπει να κρατάς εσύ όλη την αντίσταση ή να έχει η γυναίκα σου πολύ καλά ανοίγματα :idiot: :think:,γιατί εγώ μια φορά που προσπάθησα να γαμήσω :knockinb: :fuck1: μια ανάλογη γκόμενα δυσκολεύτηκα πολύ σε αυτό το σημείο :tickedoff: :P >:(

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
εχει καλα ανοιγματα αλλοστε φαινεται

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
αλλα βαζω και μαξιλαρια οταν δυσκολευομαι

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
τι μαλακιες ειναι αυτες μασκες και τετραγωνακια,απο την στιγμη που θελει να γαμηθει μπροστα στην καμερα να ξερει οτι μπορει να δημοσιευτει αλλιως να μην το κανει,η το κανεις σωστα η μην το κανεις καθολου και μην μας ζαλιζεις και τα αρχιδια

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σωστος σωστος
αν και υπαρχουν συγγενεις και γειτονες. Στην Ελλαδα ειναι προβλημα αυτο

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
σωστος σωστος
αν και υπαρχουν συγγενεις και γειτονες. Στην Ελλαδα ειναι προβλημα αυτο
στην ελλαδα δυστηχως ολα ειναι προβλημα γιατι θελουμε και την πιτα γεματη και το σκυλο χορτατο δηλ και να μιμηθουμε αμερικανικες τσοντες αλλα και να μην φαινομαστε,ε ολα δεν μπορεις να τα εχεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω που εχω και μια διαολεμενη ανακατοσουρα πρωι πρωι....
μην το κανεις χειροτερο απο οτι ειναι....  :-

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δε νομιζω οτι καποια θα καθησει ευκολα.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερα εκπαιδευμενες πουτανες (η προηγουμενη γενια εκπαιδευει την επομενη),αρα τους αρεσει να γαμιουνται με ανταλαγματα...
Κρυβουν το ξεκολιαριλικι τους γιατι οπως & να το κανουμε η ελληνικη,ειναι μια βαθεια πουριτανικη κοινωνια (εμεις οι αντρες φερουμε τη βασικη ευθυνη γι'αυτο-και φυσικα η θρησκεια)
Αρα, οχι μονο επειδη δεν εχουν να κερδισουν τιποτα,αλλα και απο το φοβο να χασουν την καλη εξωθεν μαρτυρια (λεμε τωρα),ΔΕΝ καθονται να της βιντεοσκοπησεις...

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερα εκπαιδευμενες πουτανες (η προηγουμενη γενια εκπαιδευει την επομενη),αρα τους αρεσει να γαμιουνται με ανταλαγματα...
Κρυβουν το ξεκολιαριλικι τους γιατι οπως & να το κανουμε η ελληνικη,ειναι μια βαθεια πουριτανικη κοινωνια (εμεις οι αντρες φερουμε τη βασικη ευθυνη γι'αυτο-και φυσικα η θρησκεια)
Αρα, οχι μονο επειδη δεν εχουν να κερδισουν τιποτα,αλλα και απο το φοβο να χασουν την καλη εξωθεν μαρτυρια (λεμε τωρα),ΔΕΝ καθονται να της βιντεοσκοπησεις...
:rockon: 100% σωστος,γιαυτο πρεπει να τις γαμαμε με κρυμενες καμερες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δηλαδη μονο με πρεζονια θα γινουμε  σκηνοθετεs????χαχαχαχαχαχα

ελα ρε... ποια που στεκει στα καλα της
καθεται να την βιντεοσκοπησεις.... απλα οι τυποι εδω
πανε και μπλεκουν με το καθε τρελαμενο ψωνιο - τσουλι κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny:
το να ειναι τσουλι δεν με πειραζει... το να ειναι και τρελαμενη ομως γαμησετα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πανε και μπλεκουν με το καθε τρελαμενο ψωνιο - τσουλι κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny:
Στη συντριπτικη πλειοψηφια  δεν καθονται......
Αν βρεθει καμμια τετοια......δεν ξερω.....παντωs ειναι κομματι ρισκο....
Μπορει να δουν και τον δικο τουs κωλο στο διαδικτυο :huh:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πανε και μπλεκουν με το καθε τρελαμενο ψωνιο - τσουλι κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny:
Mικρε για να μαθαινεις ολες καθονται,δεν χρειαζεται να ειναι ψωνια...οταν ξερεις να τις φτανεις στο πικ της καυλας τους τα κανουν ολα...μια φορα γαμουσα μια και πανω στην καυλα της ελεγα οτι γουσταρω να την γαμησω παρεα με την μανα της κτλ..και αυτη μου ελεγε ..ναι καυλα ατελειωτη θελω να γαμας την μανα μου και εγω να σου γλειφω τα αρχιδια...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Mικρε για να μαθαινεις ολες καθονται,δεν χρειαζεται να ειναι ψωνια...οταν ξερεις να τις φτανεις στο πικ της καυλας τους τα κανουν ολα...μια φορα γαμουσα μια και πανω στην καυλα της ελεγα οτι γουσταρω να την γαμησω παρεα με την μανα της κτλ..και αυτη μου ελεγε ..ναι καυλα ατελειωτη θελω να γαμας την μανα μου και εγω να σου γλειφω τα αρχιδια...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πεστα ρε παιχτη, αλλα δεν με πειραζει και το αλλο σεναριο,ασε τους αλλους να βγαζουνε εξω τις σοβαρες να τους παιρνουν λουλουδια να τις πηγαινουν για αγητο και να τις καληνυχτιζουν στο τελος και εμας να γαμαμε με καμερα τα τσουλια και τις τρελαμενες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom