Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατσε ρε συ.

Εκανες σεμιναριο, και προσπαθησες να ΠΕΙΣΕΙΣ καποια που δεν εχει συνηθισει στην προβολη να κατσει να σου στηθει?

Εσυ εκανες το λαθος, οχι αυτες.

Επρεπε να απευθυνθεις σε επαγγελματιες.

Το σεμινάριο για εμένα ήταν,όχι γι'αυτές!Το να κάτσεις μπροστά από ένα στούντιο φλας για μερικές πόζες δεν είναι δα και πρόβλημα.Το πρόβλημα τους δεν ήταν ότι δεν ένιωθαν άνετα,αλλά ότι φοβούνταν μην κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.Βρήκα τελικά 3 κοπέλες,η μία επαγγελματίας και εξαιρετική εμφανισιακά και σε χαρακτήρα,και οι άλλες 2 που θα ήθελαν να γίνουν μοντέλα.Η μία από τις 2 αυτές ήταν πολύ άνετη,η άλλη πολύ σφιγμένη,αν και πολύ όμορφη.

Πλέον ο κόσμος φοβάται τις φωτογραφήσεις/κινηματογραφήσεις για να μη βρεθεί στο ίντερνετ.Δυστυχώς το ίντερνετ έχει δαιμονοποιηθεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Το σεμινάριο για εμένα ήταν,όχι γι'αυτές!Το να κάτσεις μπροστά από ένα στούντιο φλας για μερικές πόζες δεν είναι δα και πρόβλημα.Το πρόβλημα τους δεν ήταν ότι δεν ένιωθαν άνετα,αλλά ότι φοβούνταν μην κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.Βρήκα τελικά 3 κοπέλες,η μία επαγγελματίας και εξαιρετική εμφανισιακά και σε χαρακτήρα,και οι άλλες 2 που θα ήθελαν να γίνουν μοντέλα.Η μία από τις 2 αυτές ήταν πολύ άνετη,η άλλη πολύ σφιγμένη,αν και πολύ όμορφη.

Πλέον ο κόσμος φοβάται τις φωτογραφήσεις/κινηματογραφήσεις για να μη βρεθεί στο ίντερνετ.Δυστυχώς το ίντερνετ έχει δαιμονοποιηθεί.

Το ιντερνετ φταιει, ή μερικοι ανεγκεφαλοι πιθηκοι, που μολις χωρισουν ανεβαζουν για εκδικηση τα βιντεακια στα διαφορα σάιτ?
Αυτα τα αναρχιδα παιδακια πρεπει να τα κρεμανε απο την γλωσσα.
Και μετα οταν τους τρεχουν στον εισαγγελεα κλαινε και θελουν τη μαμα τους.

Επισκέπτης
Το ιντερνετ φταιει, ή μερικοι ανεγκεφαλοι πιθηκοι, που μολις χωρισουν ανεβαζουν για εκδικηση τα βιντεακια στα διαφορα σάιτ?
Αυτα τα αναρχιδα παιδακια πρεπει να τα κρεμανε απο την γλωσσα.
Και μετα οταν τους τρεχουν στον εισαγγελεα κλαινε και θελουν τη μαμα τους.

Οι ανεγκέφαλοι πίθηκοι φταίνε.Δεν λέω κάτι αντίθετο.Αλλά στον κόσμο πλέον έχει περάσει ο φόβος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε μεγάλε,σου σηκώνεται όταν βλέπεις αυτό το πράγμα;Ούτε φαντασίωση ότι πηδάς την Σκλεναρίκοβα δεν μπορείς να έχεις με αυτήν μπροστά σου.
Κι ομωs........το δυσκολο δεν ειναι με την Σκλεναρικοβα
Ο ανθρωποs ειναι ηρωαs!!!!!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θα ηθελα πολυ να ακουσω αν οι Ελληνιδες καθονται να φωτογραφιθουν γυμνες η να γυρισουν ερωτικα βιντεο ....Η γυναικα μου οπως ξερετε παρολο που ειναι 150 κιλα δεν εχει κανενα προβλημα και ειναι και Ελληνιδα.

Τσεκαρισμενο οτι ειναι 150 κιλα???
Διοτι απο τις φωτος φενεται λιιιιιγο πιο παχουλουλα!

Οχι. Δεν καθονται!

ghost rider

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αμα τους εμπνευσεις την απαραιτητη εμπιστοσυνη,καθονται και παρακάθονται  :sunglasses:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εγω με την Σκλεναρικοβα
παντος δεν θα πηγαινα γιατι ειναι παρα πολυ αδυνατη. Εχω συνηθίσει μεγαλα βυζια και κωλους πως να το κανουμε. Μου αρεσουν μεγαλα.......και αφου η δικια μου κολακευετε δεν υπαρχει προβλημα.
Ξερετε ποσους θαυμαστες εχει
θα παθετε πλακα ουτε που θα το πιστευετε ποσοι την γουρσταρουν

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εχει τετιο η Σκλεναρικοβα ????

Συνημμένα

• Snapshot(01).jpg
    Snapshot(01).jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 24

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
οχι. Μεσα εκει χωράει ολος ο  Καρεμπε!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
Πω ρε φιλε εισαι ηρωας που πας με αυτη.

Οντοπικ δεν καθονται με τπτ.

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
δεν εχει τετιο αυτο λεμε ειναι ξενερωτη. απαισια κοκαλιαρα. ο Καρεμπε αμα εβλεπε την δικια μου θα ξετρελενοτανε.
εγω παντως ετσι πιστευω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εχει τετιο αυτο λεμε ειναι ξενερωτη. απαισια κοκαλιαρα. ο Καρεμπε αμα εβλεπε την δικια μου θα ξετρελενοτανε.
εγω παντως ετσι πιστευω
τυπε στην δικια σου θα αρεσε ο καρεμπε ομως?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εγω παντως ετσι πιστευω
Ευτυχως που στάματησε το ποδόσφαιρο!!!!!!!!
Θα τον έριχνε στην καψούρα της και αντε μετα να πάρει τα πόδια του!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom