gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ειναι μια γυναικα με παθος.....για να δειξει ποσο σεξυ ειναι
ειναι μια γυναικα με παθος.....για να δειξει ποσο σεξυ ειναι
Κατσε ρε συ.
Εκανες σεμιναριο, και προσπαθησες να ΠΕΙΣΕΙΣ καποια που δεν εχει συνηθισει στην προβολη να κατσει να σου στηθει?
Εσυ εκανες το λαθος, οχι αυτες.
Επρεπε να απευθυνθεις σε επαγγελματιες.
ειναι μια γυναικα με παθος.....![]()
![]()
Το σεμινάριο για εμένα ήταν,όχι γι'αυτές!Το να κάτσεις μπροστά από ένα στούντιο φλας για μερικές πόζες δεν είναι δα και πρόβλημα.Το πρόβλημα τους δεν ήταν ότι δεν ένιωθαν άνετα,αλλά ότι φοβούνταν μην κυκλοφορήσουν στο ίντερνετ.Βρήκα τελικά 3 κοπέλες,η μία επαγγελματίας και εξαιρετική εμφανισιακά και σε χαρακτήρα,και οι άλλες 2 που θα ήθελαν να γίνουν μοντέλα.Η μία από τις 2 αυτές ήταν πολύ άνετη,η άλλη πολύ σφιγμένη,αν και πολύ όμορφη.
Πλέον ο κόσμος φοβάται τις φωτογραφήσεις/κινηματογραφήσεις για να μη βρεθεί στο ίντερνετ.Δυστυχώς το ίντερνετ έχει δαιμονοποιηθεί.
οριστε
Το ιντερνετ φταιει, ή μερικοι ανεγκεφαλοι πιθηκοι, που μολις χωρισουν ανεβαζουν για εκδικηση τα βιντεακια στα διαφορα σάιτ?
Αυτα τα αναρχιδα παιδακια πρεπει να τα κρεμανε απο την γλωσσα.
Και μετα οταν τους τρεχουν στον εισαγγελεα κλαινε και θελουν τη μαμα τους.
Κι ομωs........το δυσκολο δεν ειναι με την ΣκλεναρικοβαΡε μεγάλε,σου σηκώνεται όταν βλέπεις αυτό το πράγμα;Ούτε φαντασίωση ότι πηδάς την Σκλεναρίκοβα δεν μπορείς να έχεις με αυτήν μπροστά σου.
Θα ηθελα πολυ να ακουσω αν οι Ελληνιδες καθονται να φωτογραφιθουν γυμνες η να γυρισουν ερωτικα βιντεο ....Η γυναικα μου οπως ξερετε παρολο που ειναι 150 κιλα δεν εχει κανενα προβλημα και ειναι και Ελληνιδα.
οχι. Μεσα εκει χωράει ολος ο Καρεμπε!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
εχει τετιο η Σκλεναρικοβα ????
τυπε στην φωτο που βλεπεις εχει παρει και 5 κιλαΠω ρε φιλε εισαι ηρωας που πας με αυτη.
Οντοπικ δεν καθονται με τπτ.
τυπε στην δικια σου θα αρεσε ο καρεμπε ομως?δεν εχει τετιο αυτο λεμε ειναι ξενερωτη. απαισια κοκαλιαρα. ο Καρεμπε αμα εβλεπε την δικια μου θα ξετρελενοτανε.
εγω παντως ετσι πιστευω
Ευτυχως που στάματησε το ποδόσφαιρο!!!!!!!!δεν εχει τετιο αυτο λεμε ειναι ξενερωτη. απαισια κοκαλιαρα. ο Καρεμπε αμα εβλεπε την δικια μου θα ξετρελενοτανε.
εγω παντως ετσι πιστευω