alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
εγω μιλησα για ελληναραδες???εχω την εντυπωση πως μιλησαμε για γυναικες που κανουν ολα οσα κανουν
και αναφερθηκαν παραπανω.... αυτες για μενα ειναι πουτανες ειναι καριολες
και αυτο φαινεται οχι μεσα απο τα δικα μου λεγομενα αλλα μεσα απο τις δικιες τους πραξεις.
Ξαναλεω... συμφωνα με ολα οσα ειπωθηκαν παραπανω.... μην μου το γυρνας στο ντυσιμο
Το αν ειμαι μικρος η οχι στις γκομενες δεν με απασχολει ιδιαιτερα μιας και καποιοι
προτιμουν να αφιερωσουν ενα κομματι του χρονου τους σε πιο σοβαρα θεματα -τα οποια θα τους δινουν και ψωμι αυριο μεθαυριο χωρις να χρειαζεται να μασανε τις χορηγειες μπαμπαδων-μαναδων-θειων-γιαγιαδων- κτλπ
Ολα οσα βλεπεις εδω μεσα να μιλανε αρκετα για γκομενες και να αναλωνονται ειναι τυπακια
που δεν εχουν αναγκη δεν εχουν τι αλλο να κανουν και την αραζουν εκει. Σε οτι αφιερωνεις χρονο
γινεσαι και επιδεξιος.
στις γκομενες μπορεις να σταθεις αλλα σε μια δουλεια αυριο μεθαυριο θα με εχεις πισω σου να σε τρεχω
αλλαξε ρεπερτοριο γιατι δεν μιλας με τυπο που ενδιαφερεται ιδιαιτερα να πατησει πανω στις επιτυχιες
με γκομενες για να δειξει οτι ειναι καποιος? Οκ φιλε μου? Επειδη ειπες και κατι για ελληναραδες πριν.
για πες μου που????
Υ.Γ εσυ να με τρεχεις???
χαχαχα χλωμο!
Υ.Γ2 δεν σου ειπα οτι ξερω απο γκομενες απλα σου ειπα οτι συγχεεεις διαφορετικες καταστασεις στο μυαλο σου!
μια γυναικα θα σε κερατωσει ακομα και αν δεν τα καταπινει!
over and out απο εμενα!