Νέα

Κάθονται οι Ελληνίδες να της βιντεοσκοπίσεις οταν κάνεις έρωτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 390
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
εχω την εντυπωση πως μιλησαμε για γυναικες που κανουν ολα οσα κανουν
και αναφερθηκαν παραπανω.... αυτες για μενα ειναι πουτανες ειναι καριολες
και αυτο φαινεται οχι μεσα απο τα δικα μου λεγομενα αλλα μεσα απο τις δικιες τους πραξεις.
Ξαναλεω... συμφωνα με ολα οσα ειπωθηκαν παραπανω.... μην μου το γυρνας στο ντυσιμο
Το αν ειμαι μικρος η οχι στις γκομενες δεν με απασχολει ιδιαιτερα μιας και καποιοι
προτιμουν να αφιερωσουν ενα κομματι του χρονου τους σε πιο σοβαρα θεματα -τα οποια θα τους δινουν και ψωμι αυριο μεθαυριο χωρις να χρειαζεται να μασανε τις χορηγειες μπαμπαδων-μαναδων-θειων-γιαγιαδων- κτλπ

Ολα οσα βλεπεις εδω μεσα να μιλανε αρκετα για γκομενες και να αναλωνονται ειναι τυπακια
που δεν εχουν αναγκη δεν εχουν τι αλλο να κανουν και την αραζουν εκει. Σε οτι αφιερωνεις χρονο
γινεσαι και επιδεξιος.

στις γκομενες μπορεις να σταθεις αλλα σε μια δουλεια αυριο μεθαυριο θα με εχεις πισω σου να σε τρεχω
αλλαξε ρεπερτοριο γιατι δεν μιλας με τυπο που ενδιαφερεται ιδιαιτερα να πατησει πανω στις επιτυχιες
με γκομενες για να δειξει οτι ειναι καποιος? Οκ φιλε μου? Επειδη ειπες και κατι για ελληναραδες πριν.  :)
εγω μιλησα για ελληναραδες???
για πες μου που????

Υ.Γ εσυ να με τρεχεις???
χαχαχα χλωμο!

Υ.Γ2 δεν σου ειπα οτι ξερω απο γκομενες απλα σου ειπα οτι συγχεεεις διαφορετικες καταστασεις στο μυαλο σου!
μια γυναικα θα σε κερατωσει ακομα και αν δεν τα καταπινει!
over and out απο εμενα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω μιλησα για ελληναραδες???
για πες μου που????

Υ.Γ εσυ να με τρεχεις???
χαχαχα χλωμο!

Υ.Γ2 δεν σου ειπα οτι ξερω απο γκομενες απλα σου ειπα οτι συγχεεεις διαφορετικες καταστασεις στο μυαλο σου!
μια γυναικα θα σε κερατωσει ακομα και αν δεν τα καταπινει!
over and out απο εμενα!

ε δεν θα ειναι και τοσο χλωμο αν δεν αραξεις λιγο να δουλεψεις
και να πας μπροστα... εγω θα σε τρεχω το πρωι και εσυ το βραδυ στο κλαμπ
τι νομιζεις πως ειναι? αντε ειμαστε και γκομενιαριδες ειμαστε και καλοι στην δουλεια μας?  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ενταξει φιλε... ο καθενας στην ζωη κανει τις επιλογες του
με τα αντιστοιχα μειονεκτηματα αλλα και πλεονεκτηματα
εσενα μπορει η συγκεκριμενη που θα επελεγα εγω να σου φαινοτανε αρρωστη και υστερικη
αλλα εγω θα κερδιζα αλλα πραγματα απο αυτην.... συγγνωμη την επομενη φορα που θα επιλεξω
θα διαλεξω μια πολυ νορμαλ και λογικη γκομενα που δεν ειναι αρρωστη εχει προχωρημενες αντιληψεις σε στυλ
"και να παρω και ενα καυλακι απο τον φιλο του αντρα μου και τι εγινε? 21ος αιωνας " για να μπορεις και εσυ να την πηδας ελευθερα ενω ειμαστε παντρεμενοι και να μην δυσκολευεσαι κιολας ρε αδερφε στην πισω της πορτα να ειναι παρμενη ηδη απο αλλους 10 πριν απο μενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι μαλακες ειστε....  :2funny: :2funny: :2funny:

το οτι γουσταρει να γαμιεται μια γκομενα συνεπαγεται για σενα προφανως οτι θα γαμιεται με αλλους?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και τι σχεση εχει αυτο που μου λες με αυτα που ειπα εγω?
εγω ειπα οτι αυτη που τα κανει αυτα ειναι πουταναρα....
μια γκομενα θα στα φορεσει ακομη και αν δεν τα καταπινει και εχοντας αυτα εδω
τα χαρακτηριστικα που τα ειπες αρρωστα? εσυ και καλα.... δεν νομιζω
διαφωνω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το οτι γουσταρει να γαμιεται μια γκομενα συνεπαγεται για σενα προφανως οτι θα γαμιεται με αλλους?

παιδια δεν ειπαμε αυτα...  :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ μιλησες για βιντεοσκοπησεις... και για ενα καρο πραγματα....

τελοςπαντων. Γκομενα που εχει ενα αρκετα ζορικο παρελθον εγω την φοβαμαι παιδια
ας την αναλαβει αλλος... αν αυτο με κανει μικρο... ναι ειμαι μικρος και τελειωνει το πανηγυρι  ;)

δεν μπλεκω με τετοια γκομενα τελος.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
ε δεν θα ειναι και τοσο χλωμο αν δεν αραξεις λιγο να δουλεψεις
και να πας μπροστα... εγω θα σε τρεχω το πρωι και εσυ το βραδυ στο κλαμπ
τι νομιζεις πως ειναι? αντε ειμαστε και γκομενιαριδες ειμαστε και καλοι στην δουλεια μας?  :2funny: :2funny: :2funny:
βεβαιως φιλε μου
στα 32 μου κοιταζω 2 δουλειες,εχω ευθυνη για μια εταιρια,3 περιοχες της Ελλαδος νευραλγικης σημασιας για την εταιρια!
και στονελευθερο μου χρονο κανω οτι θελω!
βεβαιως....ετσι ζω...και οχι πισω απο εναν υπολογιστη!

και παταω γερα στο εδαφος ξεροντας οτι η γυναικα που χω διπλα μου(σημερα αυτη,αυριο μια αλλη) τα καταπινει δεν τα καταπινει μια μερα η θα μου τα φορεσει η θα την παντρευτω...ξεροντας οτι αν δεν τα κανει σε εμενα,θα τα κανει σε καποιον αλλον!
ξυπνα Βασιλη!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βεβαιως φιλε μου
στα 32 μου κοιταζω 2 δουλειες,εχω ευθυνη για μια εταιρια,3 περιοχες της Ελλαδος νευραλγικης σημασιας για την εταιρια!

και παταω γερα στο εδαφος ξεροντας οτι η γυναικα που χω διπλα μου(σημερα αυτη,αυριο μια αλλη) τα καταπινει δεν τα καταπινει μια μερα η θα μου τα φορεσει η θα την παντρευτω...ξεροντας οτι αν δεν τα κανει σε εμενα,θα τα κανει σε καποιον αλλον!
ξυπνα Βασιλη!!

και εσυ κρυμμενος πισω απο τον υπολογιστη εισαι παντως
δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ μας.
ΟΛοι εδω μεσα ειναι επιχειρηματιες ή διευθυντες ή μανατζερς
μωρε μπραβο αναπτυξη. Μαγκια σου ρε φιλε κρατα τις γνωμες σου για σενα
μικρος μπορει να ειμαι οπως επισης εχω και επιλογη να μην συμφωνισω με αυτα που λες
ακομη και να τα περιφρονησω.... οσο για το μαλακες ειστε εγω το ειπα στην πλακα γιατι δεν πολυγουσταρω
εντολες οπως εισαι μικρος και εχεις να μαθεις ακομα ο καθενας μαθαινει αυτα που γουσταρει αρχηγε
κρατα την πολυτιμη γνωση για την παρτη σου και ειμαστε ενταξει  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βεβαιως φιλε μου

ξυπνα Βασιλη!!
Ελα αστον...το ξερει οτι λεει μαλακιες...σημερα θα παει στα κοριτσια αυριο θα τα λεει μια χαρα...απλα του επεσε πολυ δουλεια και δεν ειχε χρονο για :fuck1:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
και εσυ κρυμμενος πισω απο τον υπολογιστη εισαι παντως
δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα μεταξυ μας.
ΟΛοι εδω μεσα ειναι επιχειρηματιες ή διευθυντες ή μανατζερς
μωρε μπραβο αναπτυξη. Μαγκια σου ρε φιλε κρατα τις γνωμες σου για σενα
μικρος μπορει να ειμαι οπως επισης εχω και επιλογη να μην συμφωνισω με αυτα που λες
ακομη και να τα περιφρονησω.... οσο για το μαλακες ειστε εγω το ειπα στην πλακα γιατι δεν πολυγουσταρω
εντολες οπως εισαι μικρος και εχεις να μαθεις ακομα ο καθενας μαθαινει αυτα που γουσταρει αρχηγε
κρατα την πολυτιμη γνωση για την παρτη σου και ειμαστε ενταξει  ;)
διαβαζεις οτι θες!
δεν σου ειπα οτι κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο σου εξηγησα οτι η ζωη(ειτε λεγεται δουλεια,ειτε γκομενες,ειτε γαμησια)ειναι εκει εξω!
επισης δεν ανεφερα οτι ειμαι manager(θα το ελεγα δεν ειναι ντροπη)

κανε εσυ οτι καταλαβαινεις αδελφε!
κανεις δεν θα σου πει τιποτα!
απλα λαχειο στις γυναικες ΔΕΝ υπαρχει!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
διαβαζεις οτι θες!
δεν σου ειπα οτι κρυβομαι πισω απο το πληκτρολογιο σου εξηγησα οτι η ζωη(ειτε λεγεται δουλεια,ειτε γκομενες,ειτε γαμησια)ειναι εκει εξω!
επισης δεν ανεφερα οτι ειμαι manager(θα το ελεγα δεν ειναι ντροπη)

κανε εσυ οτι καταλαβαινεις αδελφε!
κανεις δεν θα σου πει τιποτα!
απλα λαχειο στις γυναικες ΔΕΝ υπαρχει!

ε νταξει ρε φιλε δεν θα παντρευτω ποιο το προβλημα σου
:grin: εγω παντως κουγιας δεν γινομαι να ειμαι ονειροπολος
και να πληρωνω σαν κερατας
ενω η αλλη δειχνει τι ειναι με

α) τον τροπο που μιλαει
β) το πως φερεται
γ) τι παρελθον ειχε

κτλπ κτλπ....

και κατι τελευταιο γκομενες που ειναι νταλικερισσες και δυναμικες
πχ ακουγα παλια μια να λεει "γεια σας καυλες" στην παρεα μας και την προσβαλα
και τσακωθηκαμε στα αρχιδια μου...αλλα αυτα που ηταν να ακουσει τα ακουσε :rockon:
δεν τις γουσταρω και ας σκυλογαμιουνται φοβερα και ας χανω εγω... η γκομενα απο την φυση της πρεπει να ειναι
πιο ηπια και γλυκεια. Αυτη ειναι η αποψη μου δεν ειπα πως ειναι σωστη
απλα ολο αυτο το καρναβαλι με την εξελιξη και τον 21ο αιωνα εμενα δεν μου καθεται καλα
στο στομαχι  :2funny: :2funny: :2funny:

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδη δεν μπορει να ειμαι πουτανα στο κρεββατικαι κυρια εξω απο το Σπιτι??? μηπως ορισμενα αγορακια του σαιτ δεν αντεχουνε γυναικες που κανουν κουμαντο το σωμα και το μυαλο τους???? Αλλα γιαυτο υπαρχουνε και τα CG CT KTL για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι...

αν και με αϊδιαζει το αβατρ σου  ;) I agree μ'αυτα που λες.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και τι σχεση εχει αυτο που μου λες με αυτα που ειπα εγω?
εγω ειπα οτι αυτη που τα κανει αυτα ειναι πουταναρα....
μια γκομενα θα στα φορεσει ακομη και αν δεν τα καταπινει και εχοντας αυτα εδω
τα χαρακτηριστικα που τα ειπες αρρωστα? εσυ και καλα.... δεν νομιζω
διαφωνω.

με ποιο τροπο οριζεις την "πουταναρα" δηλαδη? δε σε καταλαβαινω ρε φιλε....θες μια γκομενα δηλαδη η οποια δε θα σου κανει αυτα που γουσταρεις για να εχεις και καλα το κεφαλι σου ησυχο και μετα θα πηγιανεις να γαμας αλλες που θα στα κανουν?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
βανεσσα τι δειχνει το αβαταρ σου? το κοιταω ποση ωρα κ δεν καταλαβαινω :|

ναι καρα-οφ τοπικ ειμαι το ξερω.
οσα λεει η νιτσα +1

θες να τ'ακουσεις κιολλας? δεν φτανει που το κοιταμε! 

Επισκέπτης
με ποιο τροπο οριζεις την "πουταναρα" δηλαδη? δε σε καταλαβαινω ρε φιλε....θες μια γκομενα δηλαδη η οποια δε θα σου κανει αυτα που γουσταρεις για να εχεις και καλα το κεφαλι σου ησυχο και μετα θα πηγιανεις να γαμας αλλες που θα στα κανουν?
και αυτη με τη σειρα της θα ψαξει καποιον που δεν κανει γλυκαναλατα γαμισια και θα της το δινει στο χερι :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και αυτη με τη σειρα της θα ψαξει καποιον που δεν κανει γλυκαναλατα γαμισια και θα της το δινει στο χερι :2funny:

χαχαχαχαχα ετσι ετσι.....και ο γκομενος θα πηγιανει στις τανες....και θα διαιωνιζεται η κατασταση...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ειπαμε ποια ειναι η πουταναρα. ΕΙπα σε προηγουμενα ποστ.
Ας κανει οτι θελει.... για σπιτι την παιρνω οχι για να γαμιομαστε σαν πορνοσταρς.
Αφηστε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο γιατι αυτη ειναι η αιτια των χωρισμων
προτιμω να μην παντρευτω και καθολου στην τελικη.

Επιμενω... προκαλω οποιον εχει διαφορετικη αποψη να την πεσει στην γυναικα μου οταν θα παρω  :grin:
μουναρα για γυναικα δεν παιρνω παντως
ναι ειμαι κομπλεξικος και χαιρομαι πολυ για αυτο
:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

δεν πα να γαμηθει  :grin:
στα αρχιδια μου.  :grin:

Αμα ειμαι μαγκας και εχω μυαλο τους γαμαω και τους 2
και να πανε να γαμηθουν και αυτοι και τα δηθεν πορνοσταρικα ταλεντα τους
στο γαμησι  ;) ΤΟ μυαλο κυβερναει αδερφε... το πανω.  ;)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ειπαμε ποια ειναι η πουταναρα. ΕΙπα σε προηγουμενα ποστ.
Ας κανει οτι θελει.... για σπιτι την παιρνω οχι για να γαμιομαστε σαν πορνοσταρς.
Αφηστε και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο γιατι αυτη ειναι η αιτια των χωρισμων
προτιμω να μην παντρευτω και καθολου στην τελικη.

Επιμενω... προκαλω οποιον εχει διαφορετικη αποψη να την πεσει στην γυναικα μου οταν θα παρω  :grin:
μουναρα για γυναικα δεν παιρνω παντως
ναι ειμαι κομπλεξικος και χαιρομαι πολυ για αυτο
:2funny: :2funny: :2funny:

θα ζησεις δυστυχισμενος και μεσα στην αμφιβολια τυπε.

Ακομα και τοτε θα εχεις αμφιβολιες.

Το θεμα ειναι να κερδιζεις τη θεση σου οχι να την επιβαλεις παιρνοντας μια ασχημη γυναικα η μια που δε σου βγαζει τα γουστα. Γιατι στο χρονο πανω θα την κερατωσεις και μετα θα εισαι μαλακας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα ζησεις δυστυχισμενος και μεσα στην αμφιβολια τυπε.

Ακομα και τοτε θα εχεις αμφιβολιες.

Το θεμα ειναι να κερδιζεις τη θεση σου οχι να την επιβαλεις παιρνοντας μια ασχημη γυναικα η μια που δε σου βγαζει τα γουστα. Γιατι στο χρονο πανω θα την κερατωσεις και μετα θα εισαι μαλακας.

σεβομαι την αποψη σου , αλλα εγω αντιθετη  ;)
δεν εχεις καμια επιρροη πανω της αμα η αλλη ειναι πουτανακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom