Όπως και το να είσαι μπακάλης...
σε παρόμοια κουβέντα με τον κολιτο μου εχθες, του ειπα θελω να παρατησω την δουλεια μου και να αράξω με κανα μπακάλικο. Εκραζε αυτος κλπ
Τερμα μεν το επάγγελμα του μέλλοντος
Όπως και το να είσαι μπακάλης...
το νινι σερνει καράβι τι να λεμε .... και γω οταν παω και κοιταω βαθμολογιες βλεπω το 5αρακι μου παλεψα για να το παρω και βλεπω κατι χαζογκομενακια πιο χαζα και απο τις μολοχες που κοροιδευουμε να περνανε με 8αρακια αναρωτιεμαι τι γίνεται???
το νινι σερνει καράβι τι να λεμε .... και γω οταν παω και κοιταω βαθμολογιες βλεπω το 5αρακι μου παλεψα για να το παρω και βλεπω κατι χαζογκομενακια πιο χαζα και απο τις μολοχες που κοροιδευουμε να περνανε με 8αρακια αναρωτιεμαι τι γίνεται???
Καλα μην τρεαλαινεσαι!!!! Πιο πιθανο το βλεπω να εκαναν σκονακι και να γραψαν καλα. Αλλωστε σε γραπτη εξεταση αν εχει ειδικα και πολλους φοιτητες το τμημα σιγα μην ξερουν οι καθηγητες ολες τις ωραιες με το επιθετο
Μεγαλο πραγμα να εχεις μουνι σημερα...
Λογικό είναι φίλτατε...παλιά νέα. Αυτό συμβαίνει χρόνια, αλλα όχι με όλους τους καθηγητάδες και φυσικά όχι με όλες τις φοιτήτριες. Πρέπει να ρίξει κάποιος απο τους δύο άδεια μπας και πιάσει τίποτα. Στην σχολή μου λέγανε για αρκετούς και μάλιστα είχαμε πετύχει καθηγητές έξω με φοιτήτριες για καφεδάκι. Ξεφτυλίκια.
πάντως περισσότερα μαθήματα περνάνε αυτοί που πάνε στα μπουρδελα που ονομάζοντα κομματικές νεολαίες.
Λογικό είναι φίλτατε...
Ένας καθηγητής τον οποίο θα βγάλει η άλλη αγαπητικό άντε να κάνει 3-4 μαθήματα...
Πασόκοι είναι οι μισοί όμως κ οι άλλοι μισοί Νδημοκράτες,οπότε στην Πασπ ή Δαπ έχεις καλύτερα αποτελέσματα,ως μεγαλοστέλεχος όμως...
Eκεί τουλάχιστον απλά μαλακίζονται,άντε να κάνουνε κ κανένα μπάφο!!!στις δήθεν αναρχικές φοιτητικές ομάδες.
Λοιπόν είμαι 31 και κάνω ένα δεύτερο πτυχιο, το πρωτο φιλολογία, τώρα παιδαγωγικό, το τι πουτανιλικι εχει δει το μάτι μου δεν περιγ΄ραφεται, όλο το καριολίκι και η κακώς ενοούμενη πουτανιά που κουβαλουν οι γυναικες βρισκει πεδιο λαμπρής δόξας...
ναι!η αναφορα στον πρυτανη η στην χειροτερη στους μπατσους.ναι ρε φίλε σταμπάρουν όποια τους γκαυλώσει δεν την περνάνε με τπτ το μάθημα, και αυτές καταλαβαίνουν ότι ο τρόπος είναι ένας και μοναδικός να το περάσουν...
* ο γερο-ξεκούτης πλέον είναι 40άρης σφίχτης με κολλητά πουκάμισα, παντελόνι αρμάνι στενό, μαλλί με ζελέ ( θα τον μάθουν και τον πυλό...μην ανησυχείτε ), γυαλάκι ray ban και το βλέμμα του γαμιά...