lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Γαμώ τα κωλοσυστήματα γαμώ!!!
για τον πούτσο καβάλα μαρία κοσο εείσαιΛοιπόν γεια σας και καλως σας βρηκα!!!
Είμαι νέο μέλος εδώ, γυναίκα, μου αρεσε το σαιτ και το διαβαζω πολυ καιρο τώρα γιατί έχει πλάκα.
Λοιπόν εγώ ως φοιτητρια και εμφανήσιμη από ότι θέλω να πιστεύω, στη σχολή είχα προτάσεις από κάποιους καθηγητές, προσοχή όχι από όλους, από αυτούς που συνήθως ακούγεται ότι παίζει το μάτι τους. Και αυτοί απλά σου κάνουν πρόταση,λένε ένα κοπλιμέντο και απλά σου αφήνουν να εννοηθουν πραγματα.... Νομίζω είναι παρα πολυ λίγοι αυτοί που θα εκβιάσουν ή θα κάνουν μια χοντρή κίνηση αν δεν τους δώσει δικαίωμα πρώτα η γυναίκα.
Οι περισσότεροι είναι σωστοί, δεν την πέφτουν, απλά είναι πιο θετικόι αν δουν ένα όμορφο και χαμογελαστο κορίτσι απέναντι τους όπως όλοι οι άντρες. Πχ και ο περιπτεράς μου με κερνάει σοκολάτες, και τα αγόρια φίλοι μου μου κάνουν τα χατήρια έτσι και οι καθηγητές αντρες είναι πιο επειηκεις μαζί μου αν κάνω μια μαλακία στη προφορική εξέταση. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι έτσι??
Ακόμα και αυτοί που τη πέφτουν, τουλάχιστον ότι έχω ζήσει εγω δεν φτάνουν σε εκβιασμο και τετοιες μαλακιες. Αλλωστε μια γυναικα όμορφη δεν είναι η μόνη της σχολής και αν με κόψει για να με εκβιασει τον επόμενο χρόνο θα χει σταμπάρει μια άλλη όμορφη, με μένα θα ασχολείται??
Η δικιά μου ιστορία είναι ότι ένας από αυτούς που μου την έπεφτε μου άρεσε κιολας, (δεν είναι ο πιο νέος ουτε ο πιο ωραίος) αλλά είχε κάτι που εμένα με τρελαινε. Και τα φτιαξα μαζί του. Αλλά δεν είχα κανένα ιδιοτελές κινητρο γιατί για να του αποδείξω πως όντως τον θέλω και δεν είμαι μαζί του για να περάσω το μάθημα και διαβαζα και του ζητησα να είναι αυστηρός μαζί μου. Απλά εζησα και ζω την φαντασίωση μου, (γιατί είναι πολύ ωραίο να είστε μέσα στη τάξη και να σου μιλάει στο πληθυντικό και να ξέρεις πως μετά θα το κάνετε σε κάποιο ξενοδοχείο). Αυτά έχω να πω ως εμπειρία στο θέμα. Καλώς σας βρήκα και πάλι
για τον πούτσο καβάλα μαρία κοσο εείσαι
Απλά σήμερα για να πηδάς πρέπει να πληρώνεις...που το πρόβλημα???
Τώρα αν η κοπέλα είναι μαθήτρια,ιερόδουλος και εγώ δεν ξέρω τι άλλο τι σημαασία έχει?
Η πράξη θα είναι πάντα η ίδια...η διαφορά είναι οτι τουλάχιστον οι ιερόδουλες
περνάνε και ιατρικές εξετάσεις και δεν κάνουν όλες ακάποτο στον κάθε μαλάκα
ώστε να είναι φορέας κάποιας αρρώστιας.
Λοιπόν γεια σας και καλως σας βρηκα!!!
Είμαι νέο μέλος εδώ, γυναίκα, μου αρεσε το σαιτ και το διαβαζω πολυ καιρο τώρα γιατί έχει πλάκα.
Λοιπόν εγώ ως φοιτητρια και εμφανήσιμη από ότι θέλω να πιστεύω, στη σχολή είχα προτάσεις από κάποιους καθηγητές, προσοχή όχι από όλους, από αυτούς που συνήθως ακούγεται ότι παίζει το μάτι τους. Και αυτοί απλά σου κάνουν πρόταση,λένε ένα κοπλιμέντο και απλά σου αφήνουν να εννοηθουν πραγματα.... Νομίζω είναι παρα πολυ λίγοι αυτοί που θα εκβιάσουν ή θα κάνουν μια χοντρή κίνηση αν δεν τους δώσει δικαίωμα πρώτα η γυναίκα.
Οι περισσότεροι είναι σωστοί, δεν την πέφτουν, απλά είναι πιο θετικόι αν δουν ένα όμορφο και χαμογελαστο κορίτσι απέναντι τους όπως όλοι οι άντρες. Πχ και ο περιπτεράς μου με κερνάει σοκολάτες, και τα αγόρια φίλοι μου μου κάνουν τα χατήρια έτσι και οι καθηγητές αντρες είναι πιο επειηκεις μαζί μου αν κάνω μια μαλακία στη προφορική εξέταση. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι έτσι??
Ακόμα και αυτοί που τη πέφτουν, τουλάχιστον ότι έχω ζήσει εγω δεν φτάνουν σε εκβιασμο και τετοιες μαλακιες. Αλλωστε μια γυναικα όμορφη δεν είναι η μόνη της σχολής και αν με κόψει για να με εκβιασει τον επόμενο χρόνο θα χει σταμπάρει μια άλλη όμορφη, με μένα θα ασχολείται??
Η δικιά μου ιστορία είναι ότι ένας από αυτούς που μου την έπεφτε μου άρεσε κιολας, (δεν είναι ο πιο νέος ουτε ο πιο ωραίος) αλλά είχε κάτι που εμένα με τρελαινε. Και τα φτιαξα μαζί του. Αλλά δεν είχα κανένα ιδιοτελές κινητρο γιατί για να του αποδείξω πως όντως τον θέλω και δεν είμαι μαζί του για να περάσω το μάθημα και διαβαζα και του ζητησα να είναι αυστηρός μαζί μου. Απλά εζησα και ζω την φαντασίωση μου, (γιατί είναι πολύ ωραίο να είστε μέσα στη τάξη και να σου μιλάει στο πληθυντικό και να ξέρεις πως μετά θα το κάνετε σε κάποιο ξενοδοχείο). Αυτά έχω να πω ως εμπειρία στο θέμα. Καλώς σας βρήκα και πάλι
δηλαδη εισαι η κλασικη τυπισσα που μπαινουμε στα προφορικα μαζι λεμε πανω κατω τα ιδια και μετα βλεπω στους βαθμους πως περασα με 5 και εσυ με 8 ?
και ποίος δεν θα ήθελε... αλλά το θέμα είναι ότι ήταν μια ζωή πάνω από τα βιβλία ... το φως του ήλιου είχαν ξεχάσει πώς είναι...καμμένα χαρτιά... και τώρα στα γεράματα βρήκαν την ευκαιρία να γαμήσουν "μοσχαράκι γάλακτος " και δεν τους νοιάζει ούτε οικογένεια αν έχουν ούτε παιδιά... άλλωστε για να έχουν γυναίκα κάτι τέτοιοι τύποι είναι μαζί τους για τα λεφτά που βγάζουν και μόνο!!!
οποίος κυκλοφορεί σε κανένα ΤΕΙ - Πανεπιστήμιο ξέρει γιατί μιλάω... οι γκόμενες λένε θα φάω ένα πούτσο ακόμα σιγά τουλάχιστον θα περάσω το μάθημα...
Αναλόγως και τη σχολή, άλλο ΕΜΠ που είναι 20 % γυναίκες και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω τους, και άλλο Φιλοσοφική και Παιδαγωγική που είναι 90 % γυναίκες και ο καθηγητής είναι μέσα στο μέλι...
Τι σχολή ήσουνα; Θετικών Επιστημών; Παίζει ρόλο και το αντικείμενο των σπουδών. Πιό δύσκολα ακούς κάτι για σχολές με πιο "επιστημονικό" αντικείμενο (Ιατρική, Χημικό, κλπ) παρά για σχολές με πιο "κοινωνικό" αντικείμενο (ψυχολογίες, φιλοσοφικές, κλπ). Όλα έχουν τη σημασία τους.
Σε λιγο θα δουμε thread "παντρεμενες πανε με τον μπακαλη/μαναβη/χασαπη για να εχουν εκπτωση στα ντοματομπριζολοκασερο!" Δεν παιζεστε
εγω εδω ηδη δικτυωθει