Νέα

Καθηγητές πάνε με φοιτήτριες για να τις περάσουν στο μάθημα...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lovegangbang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Αυτοι γαμουν της σαβουρες ελληνιδες φοιτητριες και εμεις τα καυλορωσακια και τα ρουμανακια στα στουντιο...

απολαμβανουμε τα σεξυ ποδαρακια τους και ολα τα αλλα   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:rockon: :rockon: :cum:

Επισκέπτης
συγνωμη ειμαι νεο μελος 8ελω να παω στο μεταχουργειο για γαμισι πιο λεωφορειο μπορω να παρω για να παω???μενω νικαιααα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το αυγό εμφανίσθηκε πρώτα όπως και άλλα λιγότερο σύνθετα όντα και μετά εμφανίστηκαν τα πιο σύνθετα όντα όπως η κότα, ο άνθρωπος, ο Λίλας :2funny: :2funny: κ.α.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Περα  απο  τις απαντησεις των φιλων εδω,αλλες πετυχεμενες,αλλες ετσι,αλλες αλλιώς,ρε παιδια,αυτο γινεται 150 χρονια τωρα στα ελληνικά  "πανεπιστημια",για καινουργιο το συζητάμε?
Ασε που οταν μια ειναι και  ωραια και  δεν θελει να γαμηθει για να περασει μαθημα η να παρει πτυχιο,(εννοείται σπανιο  αυτο),της γινεται και  εκβιασμος απο τον καθε¨"καθηγητή".
Οσοι δε  ετυχε να εχουν καποια επιγνωση του τι  σημαινει καθηγητης,ανευ εισαγωγικών,οσοι δηλαδη  ετυχε να περασουν απο πραγματικα πανεπιστημια , στο  εξωτερικο βεβαια,ξερουν πολυ  καλα τι εννοώ γραφοντας αυτα  εδώ.
Βεβαια η κατασταση  αυτη βολεψε ολα τα ρουφιανοκομματα,που  μοιραζονται με ποσοστα τις καθηγητικες  εδρες κλπ,βαζοντας τους ρουφιανους τους,και  βαφτιζοντας τους "καθηγητές".Οι  υπολοιποι  δε, ειναι  παιδια,συγγενεις και  γκομενες(οι),των "καθηγητών".Αμα δεις τα  επωνυμα των καθηγητων,ευκολα το  διαπιστωνεις...οικογενειακη επιχειρηση το  ελληνικο μπουρδελο-πανεπιστημιο...Αλλος που  ειχε δυναμη στο χωρο  αυτονε ηταν η  γνωστη πουσταρα-εκδοτης που   πεθανε προσφατα...ειχε κανει  καθηγητες ολα τα κολληταρια του...και  βεβαια και  η Εκκλησια Α.Ε.
Ελαχιστες ειναι οι  εξαιρεσεις σε αυτον τον κανονα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Γνώμες σας παιδιά...
Γέροι ασπρομάλληδες να γαμάνε τα καλύτερα μουνιά με το έτσι θέλω..
Δεν λέω μαγκιά τους και αυτές πουτάνες είναι που το κάνουν αλλά... πείτε τη γνώμη σας ορέ παλικάρια...

τι γνωμες βρε μεγαλε? συμβαινει πανντου και παντα! εγω τις ηξερα ποιες ηταν και καθομουν απο ισω τους στις εξετασεις  :2funny:

δεν το καναν και ολες για τα μαθηματα. το καναν επειδη υπηρχε και η φαντασιωση καθηγητη/φοιτητη. επίσης για συστατικες μεταπτυχιακων.

υπηρχαν βεβαια και ορισμενες που τους τυλιξαν τους προφερορες  :2funny: Αυτα βεβαια παλια. δεκαετια 80. Τωρα, από οτι μου λενε φιλοι καθηγητες, τα κοριτσια ερχονται, γαμιωνται και αποχωρουν. αρκει να επιτευχθει ο στοχος. Γαμαν επισης ανθρωποι που αν δεν ειχαν την εδρα, δεν θα γαμαγαν ποτε τους τσαμπα. νερντς και δυσμορφοι.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ξερατε ποιες πηδιοντουσαν και ποιοι καθηγητες το εκαναν και δεν τους μελανιασατε ρε φλωροι? μονο δαπ πασπ ξερετε να πεζετε φαπες?
τι μαλακες ρε

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ξερατε ποιες πηδιοντουσαν και ποιοι καθηγητες το εκαναν και δεν τους μελανιασατε ρε φλωροι? μονο δαπ πασπ ξερετε να πεζετε φαπες?
τι μαλακες ρε

τι ηθελες? να μην περασουμε ποτε τα μαθηματα τους?  :2funny:

εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου ποια γαμιωταν.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
ΤΕΙ θεσ/κης σπουδαζα,καπου μεσα στο 2000 κ κατι ειχα προβλημα με  ενα μαθημα συγκεκριμενο κ εκανα ιδιαιτερα με αλλον καθηγητη του ιδίου τμηματος για να το περασω...καθε Πεμπτη με παρασκευη εγω κ ενας συμφοιτητης μου πηγαιναμε στο γραφειου του για να κανουμε μαθημα...μια απο αυτες τις Πεμπτες ετυχε να παμε πιο νωρις κ λογω το οτι ειχαμε λιγο παραπανω θαρρος τον συγκεκριμενο καθηγητη (που μας τα επαιρνε κανονικα με τα ιδιαιτερα),δεν χτυπησαμε την πορτα του γραφειου του κ ανοιξαμε χυμα... :2funny: :2funny:
αντικρυσαμε μια καριολα απο το τμημα μας (ηταν το πιο ωραιο μουνι της σχολης-τα ειχε ριξει σε πολλους καθηγητες),να καθεται πανω στην εδρα του γραφειου του καθηγητη κ να κωλοτριβοντε μεταξυ τους,ο καθηγητης δε ειχε περασει κανονικα τα χερακια του κατω απο την μπλουζα της κ εκανε εξερευνηση...το οτι ακολουθησε δε χρειαζεται να το αναφερω,παραλιγο να φαμε κ ξυλο....εκει αντιληφθηκα οτι εκτος απο το να εισαι αρχηγος σε Δαπ,Πασπ κτλ,υπαρχει κ αλλος τροπος να περνας μαθηματα χωρις ιδιαιτερα να κοπιαζεις...για την ιστορια εγω κ το φιλαρακι μου περασαμε το μαθημα (παρολο που καναμε ιδιατερα) με 5 αρακι κ κατι,ενω η εν λογω κρασιδα με 8 αρακι...τυχαιο?δεν νομιζω... :grin:

έπρεπε μολις μπείτε να ρίξεις ατάκα στην κοπέλα...
-Ηρθαμε και εμείς να σε βοηθήσουμε στο ιδιαίτερο.

και να την πάρετε και οι 3 μαζί...

τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται...

και που ξερεις μπορεί να σας έβαζε και σας πιο ψηλό βαθμο...

στις παρτούζες είναι διαφορετική η αλληλεγγυή που έχεις για τον συνγαμιά σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σε ετήσια βάση είναι ακόμη ένα ετήσιο εισόδημα (ίσως και περισσότερο).

Τα παίρνουν κάποιοι, όχι όλοι, αλλά τα παίρνουν. Τα δουλεύουν (θεωρητικά) και τα παίρνουν.

Και κάποιοι καρφώνουν αβέρτα. Όχι όλοι, αλλά κάποιοι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.... :grin:

Ακριβώς!
Κάποιοι τρώνε αβέρτα (οι πιο μπάνικοι), κάποιους άλλους τους ξεπετάνε οι γκόμενες με ναζάκια και υποσχέσεις.
Μην ξεχνάμε, οι περισσότεροι στο θέμα φλερτ είναι χαϊβάνια κι εύκολα τους τουμπάρει ένα περπατημένο γκομενάκι, όπως οι στριπτηζούδες τουμπάρουν ένα σωρό αγαπούληδες και τους πάνε καροτσάκι...
Καμιά άλλη απορία;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
έπρεπε μολις μπείτε να ρίξεις ατάκα στην κοπέλα...
-Ηρθαμε και εμείς να σε βοηθήσουμε στο ιδιαίτερο.

και να την πάρετε και οι 3 μαζί...

τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται...

και που ξερεις μπορεί να σας έβαζε και σας πιο ψηλό βαθμο...

στις παρτούζες είναι διαφορετική η αλληλεγγυή που έχεις για τον συνγαμιά σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χα,χα οντως...αλλα τοτε ειμασταν στην κοσμαρα μας...τωρα αν πετυχαινα τετοιο σκηνικο,ίσως κ να λειτουργουσα αλλιως... ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καλα, ο αλλος σε ΤΕΙ και εκανε ιδιαιτερο να περασει το μαθημα? σε ΤΕΙ?  :headbang: :headbang: :headbang:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
τι ηθελες? να μην περασουμε ποτε τα μαθηματα τους?  :2funny:

εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου ποια γαμιωταν.
Τι στα αρχιδια σου ρε, εσυ λιωνεις ωρες ολοκληρες και ο/η αλλος θα πηδηχτει η θα πληρωσει για να το περασει? και με καλυτερο βαθμο? Θα του πολτοποιησεις τη μαπα ρε
Ποια μαθηματα δεν θα περνουσαν ρε, σε εμας αν κανουν μαλακια μετα το ξυλικι η την φωτια σαν πουστηδες τους περνανε ολους.
Με λισινγκ αυτοκινητα ερχονται ξερω γω

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
καλα, ο αλλος σε ΤΕΙ και εκανε ιδιαιτερο να περασει το μαθημα? σε ΤΕΙ?  :headbang: :headbang: :headbang:

Εντάξει, υπάρχουνε και ΤΕΙ που περνάς με 3 μέσο όρο...
Άντε ο άλλος να περάσει, όχι Διαφορικό Λογισμό, αλλά απλή συνδυαστική ανάλυση....

Τι στα αρχιδια σου ρε, εσυ λιωνεις ωρες ολοκληρες και ο/η αλλος θα πηδηχτει η θα πληρωσει για να το περασει? και με καλυτερο βαθμο? Θα του πολτοποιησεις τη μαπα ρε
Ποια μαθηματα δεν θα περνουσαν ρε, σε εμας αν κανουν μαλακια μετα το ξυλικι η την φωτια σαν πουστηδες τους περνανε ολους.
Με λισινγκ αυτοκινητα ερχονται ξερω γω

Καλά είναι το πρώτο στραβό που θα συναντήσεις στη ζωή σου νομίζεις;
Τύπε μου, σε αυτόν τον κόσμο αν δεν έχεις γεννηθεί βολεμένος από σόϊ, θα πρέπει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και να ανεχτείς πολλή μαλακία για να βγάλεις άκρη στη ζωή σου.
Ακόμα κι αν κάποια στιγμή φτάσεις να βγάζεις 1000000 το χρόνο, θα έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου για να τα καταφέρεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ναι ρε έξυπνε σε τει,που το βρισκεις το παραξενο?? :jerking: :jerking: :jerking:δεν σπουδασα θεωρητικες μαλακιες,φιλολογιες κ τετοια σκατα...πολλα ΤΕΙ ειναι δυσκολοτερα απο ΑΕΙ...εσυ αφου εισαι τοσο εξυπνος πως κ δε το ξερεις αυτο?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ναι ρε έξυπνε σε τει,που το βρισκεις το παραξενο?? :jerking: :jerking: :jerking:δεν σπουδασα θεωρητικες μαλακιες,φιλολογιες κ τετοια σκατα...πολλα ΤΕΙ ειναι δυσκολοτερα απο ΑΕΙ...εσυ αφου εισαι τοσο εξυπνος πως κ δε το ξερεις αυτο?

χαλαρωσε ρε μεγαλε. δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος μπουφος. στο δικο μου το ετος, στο ΕΜΠ, κανεις δεν εκανε φροντιστηριο. σορρυ που σε απογοητευω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
χαλαρωσε ρε μεγαλε. δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος μπουφος. στο δικο μου το ετος, στο ΕΜΠ, κανεις δεν εκανε φροντιστηριο. σορρυ που σε απογοητευω.
ευχαριστω για το μπουφος!!αν δε το ξερεις, ειναι το πουλί της σοφίας...αλλα επειδη εσυ το χρησιμοπιησες με την αρνητικη του πλευρα σου ανταποδίδω το χαρακτηρισμό...κ χεστηκα για το ΕΜΠ...κ οχι δε με απογοητευεις καθόλου...γραμμένο σε εχω... ;)

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ευχαριστω για το μπουφος!!αν δε το ξερεις, ειναι το πουλί της σοφίας...αλλα επειδη εσυ το χρησιμοπιησες με την αρνητικη του πλευρα σου ανταποδίδω το χαρακτηρισμό...κ χεστηκα για το ΕΜΠ...κ οχι δε με απογοητευεις καθόλου...γραμμένο σε εχω... ;)
Μην μασας μεγαλε, δεν εκανες κατι κακο, φροντιστηριο ηταν...Αν τα εγραφες στα @@ σου, η τα παραταγες ναι οκ, θα ησουν μαλακας. Τωρα ομως μονο υπερ σου ειναι το οτι προσπαθησες περισσοτερο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom