Νέα

Καθηγητές πάνε με φοιτήτριες για να τις περάσουν στο μάθημα...!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lovegangbang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
και ποίος δεν θα ήθελε... αλλά το θέμα είναι ότι ήταν μια ζωή πάνω από τα βιβλία ... το φως του ήλιου είχαν ξεχάσει πώς είναι...καμμένα χαρτιά... και τώρα στα γεράματα βρήκαν την ευκαιρία να γαμήσουν "μοσχαράκι γάλακτος "  και δεν τους νοιάζει ούτε οικογένεια αν έχουν ούτε παιδιά... άλλωστε για να έχουν γυναίκα κάτι τέτοιοι τύποι είναι μαζί τους για τα λεφτά που βγάζουν και μόνο!!! οποίος κυκλοφορεί σε κανένα ΤΕΙ - Πανεπιστήμιο ξέρει γιατί μιλάω... οι γκόμενες λένε θα φάω ένα πούτσο ακόμα σιγά τουλάχιστον θα περάσω το μάθημα...

το βρήκες ρε μαλάκα :jerking: ο καθηγητής πρώτης βαθμίδας παίρνει 2500 και ο λέκτορας 1400 ευρώ!!! :uglystupid:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
το βρήκες ρε μαλάκα :jerking: ο καθηγητής πρώτης βαθμίδας παίρνει 2500 και ο λέκτορας 1400 ευρώ!!! :uglystupid:

Ξέχασες να αναφέρεις, ότι δεν είναι μόνο αυτά..... Επιπλέον χρήματα σε εργασία για ερευνητικά προγράμματα (δικά τους ή άλλων συναδέλφων), χρήματα από συγγράμματα, χρήματα εργασίες σε άλλα ΑΕΙ, επιμίσθιο ως κριτές κλπ.

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Κάτι τέτοια με κάναν μπουρλότο και παράτησα το πανεπιστήμιο Πειραιά.Ήμουν στο Στατιστικής και Ασφαλιστικής και όχι μόνο υπήρχαν καμια δεκαριά καργιόλες που τις πέρναγαν και με 8 και 9 παρόλο που δεν πάταγαν και ζητούσαν βοήθεια από μαθητές όπως εγώ και φίλους μου..Εγώ δεν ήμουν μαλάκας και δεν έκατσα να τους κάνω τον καθηγητή μπας και μου κάτσουν..Οι φίλοι τώρα που τους τρέχαν τα σάλιακάθονταν με τις ώρες μαζί τους και μου λέγαν ότι δεν ξέραν τα στοιχειώδη..Η πλάκα;Οι μαλάκες οι φίλοι πήραν κάτι 5αρια επειδή ο καθηγητής σε μάθημα ήταν βούρλα και δεν πέρναγαν πάνω από το μισό πληθυσμό..Όμως οι καργιόλες που όλο γελάκια και στο κοντινό μαζί τους πέρναν 8!!!

Δε με πέρναγε Λογιστική Κόστους άλλος μαλάκας και τον παρακολουθούσα ανελειπώς.Έκανα και ιδιαίτερα με Λογιστή που ήξερα να καταλάβω κάτι περίεργα.Και όμως δεν με πέρναγε όπως και τόσους άλλου επιμελλείς..Μια γκόμενα που αργότερα παρουσίαζε εσώρουχα στον πρωινό καφέ ως μοντέλο που δεν ήξερε τι τις γινόταν και ερχόταν στο μάθημα μια στους 3 μήνες και μάλιστα πιωμένη (!) πήρε 7!!

Τώρα είμαι στο Warwick και σπουδάζω Management..Τελειώνω φέτος και αν και προσπαθώ πολύ μάλλον με 2.2 θα τελειώσω και όχι με 2.1 που τόσο θέλω..Όμως και πάλι νιώθω καλά.Και τα νεύρα μου δεν μου έσπασε ο κάθε μαλάκας ούτε υπέστησα τα καψώνια του κάθε μαλάκα ούτε ξανάδα τις αδικίες και μαλακίες που συνέβαιναν εκεί μέσα..

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Ξέχασες να αναφέρεις, ότι δεν είναι μόνο αυτά..... Επιπλέον χρήματα σε εργασία για ερευνητικά προγράμματα (δικά τους ή άλλων συναδέλφων), χρήματα από συγγράμματα, χρήματα εργασίες σε άλλα ΑΕΙ, επιμίσθιο ως κριτές κλπ.

και πόσα είναι όλα αυτά σε μηνιαία βάση??? για πες μας...και τα παίρνουν όλοι ή μια μειοψηφία μεγαλοκαθηγητάδων???

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και πόσα είναι όλα αυτά σε μηνιαία βάση??? για πες μας...και τα παίρνουν όλοι ή μια μειοψηφία μεγαλοκαθηγητάδων???

Σε ετήσια βάση είναι ακόμη ένα ετήσιο εισόδημα (ίσως και περισσότερο).

Τα παίρνουν κάποιοι, όχι όλοι, αλλά τα παίρνουν. Τα δουλεύουν (θεωρητικά) και τα παίρνουν.

Και κάποιοι καρφώνουν αβέρτα. Όχι όλοι, αλλά κάποιοι. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.... :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ΤΕΙ θεσ/κης σπουδαζα,καπου μεσα στο 2000 κ κατι ειχα προβλημα με  ενα μαθημα συγκεκριμενο κ εκανα ιδιαιτερα με αλλον καθηγητη του ιδίου τμηματος για να το περασω...καθε Πεμπτη με παρασκευη εγω κ ενας συμφοιτητης μου πηγαιναμε στο γραφειου του για να κανουμε μαθημα...μια απο αυτες τις Πεμπτες ετυχε να παμε πιο νωρις κ λογω το οτι ειχαμε λιγο παραπανω θαρρος τον συγκεκριμενο καθηγητη (που μας τα επαιρνε κανονικα με τα ιδιαιτερα),δεν χτυπησαμε την πορτα του γραφειου του κ ανοιξαμε χυμα... :2funny: :2funny:
αντικρυσαμε μια καριολα απο το τμημα μας (ηταν το πιο ωραιο μουνι της σχολης-τα ειχε ριξει σε πολλους καθηγητες),να καθεται πανω στην εδρα του γραφειου του καθηγητη κ να κωλοτριβοντε μεταξυ τους,ο καθηγητης δε ειχε περασει κανονικα τα χερακια του κατω απο την μπλουζα της κ εκανε εξερευνηση...το οτι ακολουθησε δε χρειαζεται να το αναφερω,παραλιγο να φαμε κ ξυλο....εκει αντιληφθηκα οτι εκτος απο το να εισαι αρχηγος σε Δαπ,Πασπ κτλ,υπαρχει κ αλλος τροπος να περνας μαθηματα χωρις ιδιαιτερα να κοπιαζεις...για την ιστορια εγω κ το φιλαρακι μου περασαμε το μαθημα (παρολο που καναμε ιδιατερα) με 5 αρακι κ κατι,ενω η εν λογω κρασιδα με 8 αρακι...τυχαιο?δεν νομιζω... :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

κύρια αυτά τα έχουν οι καθηγητές των θετικών σχολών .. οι θεωρητικές (φιλοσοφικές , θεολογικές κλπ) δεν τα έχουν..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΤΕΙ θεσ/κης σπουδαζα,καπου μεσα στο 2000 κ κατι ειχα προβλημα με  ενα μαθημα συγκεκριμενο κ εκανα ιδιαιτερα με αλλον καθηγητη του ιδίου τμηματος για να το περασω...καθε Πεμπτη με παρασκευη εγω κ ενας συμφοιτητης μου πηγαιναμε στο γραφειου του για να κανουμε μαθημα...μια απο αυτες τις Πεμπτες ετυχε να παμε πιο νωρις κ λογω το οτι ειχαμε λιγο παραπανω θαρρος τον συγκεκριμενο καθηγητη (που μας τα επαιρνε κανονικα με τα ιδιαιτερα),δεν χτυπησαμε την πορτα του γραφειου του κ ανοιξαμε χυμα... :2funny: :2funny:
αντικρυσαμε μια καριολα απο το τμημα μας (ηταν το πιο ωραιο μουνι της σχολης-τα ειχε ριξει σε πολλους καθηγητες),να καθεται πανω στην εδρα του γραφειου του καθηγητη κ να κωλοτριβοντε μεταξυ τους,ο καθηγητης δε ειχε περασει κανονικα τα χερακια του κατω απο την μπλουζα της κ εκανε εξερευνηση...το οτι ακολουθησε δε χρειαζεται να το αναφερω,παραλιγο να φαμε κ ξυλο....εκει αντιληφθηκα οτι εκτος απο το να εισαι αρχηγος σε Δαπ,Πασπ κτλ,υπαρχει κ αλλος τροπος να περνας μαθηματα χωρις ιδιαιτερα να κοπιαζεις...για την ιστορια εγω κ το φιλαρακι μου περασαμε το μαθημα (παρολο που καναμε ιδιατερα) με 5 αρακι κ κατι,ενω η εν λογω κρασιδα με 8 αρακι...τυχαιο?δεν νομιζω... :grin:

δεν είχατε ρε σεις ωραία βυζάκια...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπρος για σιλικόνη γρήγορα..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γνώμες σας παιδιά...
Γέροι ασπρομάλληδες να γαμάνε τα καλύτερα μουνιά με το έτσι θέλω..
Δεν λέω μαγκιά τους και αυτές πουτάνες είναι που το κάνουν αλλά... πείτε τη γνώμη σας ορέ παλικάρια...

Ξερω γω? στην πετσα μου?  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στην πετσα μας ρε μαλακες τι γαμαει ο διπλανος
ειτε ειναι καθηγητης ειτε αστροναυτης  :grin:

τι μα;λακες ειστε...

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Προτιμώ να μη γαμάω καθόλου  :zfuck: παρά να είμαι σαν αυτούς με άσπρα μαλλιά και μπυροκοίλια κρεμασμένα  :rockon:

OP
OP
lovegangbang

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
Πάρα πολλά παραδείγματα και αναφορές σε τέτοια περιστατικά.... καλά κάνουν και γαμάνε δεν λέω αλλά να γαμάνε με την αξία τους και όχι επειδής τους έχουν ανάγκη !!!

OP
OP
lovegangbang

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
Προτιμώ να μη γαμάω καθόλου παρά να είμαι σαν αυτούς με άσπρα μαλλιά και μπυροκοίλια κρεμασμένα  :rockon:
Πες τα ρε φίλε και καράφλα από το άγχος και το διάβασμα που έριξαν τόσα χρόνια...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτοι γαμουν της σαβουρες ελληνιδες φοιτητριες και εμεις τα καυλορωσακια και τα ρουμανακια στα στουντιο...

απολαμβανουμε τα σεξυ ποδαρακια τους και ολα τα αλλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απλά σήμερα για να πηδάς πρέπει να πληρώνεις...που το πρόβλημα???
Τώρα αν η κοπέλα είναι μαθήτρια,ιερόδουλος και εγώ δεν ξέρω τι άλλο τι σημαασία έχει?
Η πράξη θα είναι πάντα η ίδια...η διαφορά είναι οτι τουλάχιστον οι ιερόδουλες
περνάνε και ιατρικές εξετάσεις και δεν κάνουν όλες ακάποτο στον κάθε μαλάκα
ώστε να είναι φορέας κάποιας αρρώστιας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γνώμες σας παιδιά...
Γέροι ασπρομάλληδες να γαμάνε τα καλύτερα μουνιά με το έτσι θέλω..
Δεν λέω μαγκιά τους και αυτές πουτάνες είναι που το κάνουν αλλά... πείτε τη γνώμη σας ορέ παλικάρια...
δηλαδη δεν παιζει αυτες να πηγαινουν με τους καθηγητες να περασουν το μαθημα;;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Απλά σήμερα για να πηδάς πρέπει να πληρώνεις...που το πρόβλημα???
Τώρα αν η κοπέλα είναι μαθήτρια,ιερόδουλος και εγώ δεν ξέρω τι άλλο τι σημαασία έχει?
Η πράξη θα είναι πάντα η ίδια...η διαφορά είναι οτι τουλάχιστον οι ιερόδουλες
περνάνε και ιατρικές εξετάσεις και δεν κάνουν όλες ακάποτο στον κάθε μαλάκα
ώστε να είναι φορέας κάποιας αρρώστιας.
συμφωνω....  ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom