Νέα

Kατέβασμα με ελληνικους υποτιτλους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παιδια ξερει κανεις κανα torrent που να έχει ξενες ταινιες
αλλα να βρισκεις με ελληνικους υποτιτλους ψαχνω τωρα κανα Harry potter...

και οι κληροι του θανατου 1 και 2.

Επισης ασχετο που μπορουμε να κατεβασουμε κανα Mortal Kombat για PS2?

Bαριεμαι να ψαξω μονος μου .

sexycpl

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ξερει κανεις κανα torrent που να έχει ξενες ταινιες
αλλα να βρισκεις με ελληνικους υποτιτλους ψαχνω τωρα κανα Harry potter...

και οι κληροι του θανατου 1 και 2.

Επισης ασχετο που μπορουμε να κατεβασουμε κανα Mortal Kombat για PS2?

Bαριεμαι να ψαξω μονος μου .

Για torrents που βρίσκεις τα πάντα:
Kick Ass
Pirate Bay
Torrent Reactor

Τώρα για υπότιτλους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το FindSubtitles. Το εγκαθιστάς στο PC σου, και μετά το μόνο που κάνεις είναι δεξί κλίκ στην ταινία που έχεις κατεβάσει, επιλέγεις FindSubtitles και σε πάει αυτόματα σε Site με υποτίτλους και τους ψάχνει με το συγκεκριμένο όνομα της ταινίας που συνήθως περιλαμβάνει και το nickname του uploader. Αν δε βρεί κάποιον υπότιτλο με το ίδιο όνομα, σου δινει συνήθως επιλογή άλλων, απλά θα χρειαστεί να τους τσεκάρεις για το κατα πόσον είναι σωστά συγχρονισμένοι.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για torrents που βρίσκεις τα πάντα:
Kick Ass
Pirate Bay
Torrent Reactor

Τώρα για υπότιτλους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το FindSubtitles. Το εγκαθιστάς στο PC σου, και μετά το μόνο που κάνεις είναι δεξί κλίκ στην ταινία που έχεις κατεβάσει, επιλέγεις FindSubtitles και σε πάει αυτόματα σε Site με υποτίτλους και τους ψάχνει με το συγκεκριμένο όνομα της ταινίας που συνήθως περιλαμβάνει και το nickname του uploader. Αν δε βρεί κάποιον υπότιτλο με το ίδιο όνομα, σου δινει συνήθως επιλογή άλλων, απλά θα χρειαστεί να τους τσεκάρεις για το κατα πόσον είναι σωστά συγχρονισμένοι.

Καλα θα το κοιταξω  :P

ευχαριστω

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
εγώ με τον bs player που εχω βάλει και βλέπω ταινιες-βίντεο κάνει κάτι αυτόματες μαγκιές και βρίσκει πάντα συχρονισμένους υπότιτλους.
επίσης δοκίμασε: p2planet.....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
εγώ με τον bs player που εχω βάλει και βλέπω ταινιες-βίντεο κάνει κάτι αυτόματες μαγκιές και βρίσκει πάντα συχρονισμένους υπότιτλους.
σωστός, το είναι το καλύτερο, έχω βρει την υγειά μου  :rockon:

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Αυτό ακριβώς. BS Player που είναι και free και καθάρισες.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Άκου τι θα κάνεις.

Πήγαινε σε όποιο torrent site θέλεις και βρες την ταινία που ψάχνεις. Προσωπικά αν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, πηγαίνω στο isohunt που είναι μηχανή αναζήτησης απο όλα (πολλά) sites.
Παράλληλα πήγαινε και σε ένα υποτιτλάδικο πχ. subs4free, subs.gr κλπ.
Ψάξε στο υποτιτλάδικο να βρεις υπότιτλους για την ταινία που θέλεις.
πχ Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2004 m720p BluRay x264-BiRD
Εξηγώ:
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2004 = το όνομα της ταινίας
m720p = ανάλυση (720 ή 1080 είναι high definition, οτιδήποτε πιο κάτω = standard definition)
BluRay = Πηγή. Πολύ βασικό για τον συγχρονισμό των υποτίτλων. Θεωρρητικά όλες οι εκδόσεις BluRay είναι σύγχρονες με τους BluRay υπότιλους. Το ίδιο ισχύει και για τα dvdrip. Μόνη εξαίρεση τα tv rip ή HDTV θέλουν υπότιτλους για την συγκεκριμένη έκδοση.
x264 = container. μπορεί να συναντήσεις avi, mkv, mp4 mpg κλπ κλπ. Δεν σε πολυνοιάζει ακρεί ο player σου να μπορεί να παίξει το συγκεκριμένο τύπο αρχείου.
BiRD = Ο encoder, δηλαδή αυτός που έκανε το rip.

Αφού βρεις τον υπότιτλο της ταινία που θέλεις, ψάξε στα torrent sites να βρεις την ίδια έκδοση της ταινίας.

Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα. Βρίσκεις την ταινία, και μετά ψάχνεις στα υποτιτλάδικα για τους σχετικούς υπότιτλους.

StrangeKindOfHuman

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2012
Κριτικές
111
Like
531
Πόντοι
1.211
Γενικά για torrents μπες στο www.torrents.to]www.torrents.to[/i[/URL]] και ψαξε στα site με torrents που έχει. Σίγουρα κάπου θα βρεις ότι ψάχνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom