Νέα

Κατερίνα Ακριβοπούλου (δημοσιογράφος REAL FM)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.816
Πόντοι
12.756
ειναι απτα πολλα τραβηγματα στην μουρη τυπε :grin:

Απολυτε εισαι αδιαβαστος , θα σε βαλω τιμωρια στην γωνια στο ενα ποδι . :s&m_3:

Αν ηταν απο τα τραβηγματα δεν θα μπορουσε να κλεισει τα ματια της ...

Αυτη θα βαλει σε λιγο τσιροτα στα ματια για να βλεπει ..

tromaktiko.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απολυτε εισαι αδιαβαστος , θα σε βαλω τιμωρια στην γωνια στο ενα ποδι . :s&m_3:

Αν ηταν απο τα τραβηγματα δεν θα μπορουσε να κλεισει τα ματια της ...

Αυτη θα βαλει σε λιγο τσιροτα στα ματια για να βλεπει ..

tromaktiko.jpg
σε αυτην πετυχε η επεμβαση τυπε :grin:

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
maturολατρες

Συνημμένα

• FA453B6F246F06855E75E526130578D6.jpg
    FA453B6F246F06855E75E526130578D6.jpg
    30,8 KB · Εμφανίσεις: 27

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
για πολύ ανώμαλους άντρες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.437
Πόντοι
6.515
ένα ακομα παπαγαλακι των κρατικοδίαιτων καταχρεωμενων μιντιαρχων.

Αντιμνημονιο, χρυση αυγη, ολιγον συριζα και ο μισθος να ερχεται από τις ανακεφαλαιομενες τράπεζες (με τα δικα μας λεφτα).

Τα ΜΜΕ και ο αντωνης να στηριχθουν και οι αλλοι να πανε να γαμηθουν  :headbang:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
αντε ρε κλειστε το αυτο θρεντ με το μπαζο τσιρακι του κυρ μπαμπη :headbang: :headbang: :headbang:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Μπήκα να γράψω το νέο και είδα ότι τα δυο τελευταία σχόλια λένε μαλακίες.
Η γκόμενα δεν είναι ούτε παπαγαλάκι, ούτε στυλοβάτης του Σαμαρά, ούτε συμπλέει με τις απόψεις του Μπάμπη. Αυτός είναι άλλωστε (προφανώς) και ο ένας λόγος που πήρε πόδι από το ΣΚΑΙ.
Ο άλλος πρέπει να είναι ότι ο Μαλέλης μπήκε (γιατί άραγε?) στο σταθμό και τα έχει κάνει όλα πουτάνα.
Έχω την εντύπωση πως από ακροαματικότητες ο σταθμός θα πατώσει. Και αναρωτιέμαι: ο Αλαφούζος μαλάκας είναι? Δεν βλέπει πως αυτό που είχε στήσει με κόπο τόσα χρόνια θα το χάσει? Γιατί αν οι ακροατές βάλουν άλλους σταθμούς στις πρώτες μνήμες του ραδιοφώνου τους, άντε να τους ξαναμαζέψεις...
Το "ο μισθος να ερχεται", ναι έτσι είναι. Έρχεται. Γιατί είναι κακό αυτό? Τι να κάνει δηλαδή ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, να μην παίρνει μισθό? Και τι θα τρώει?

Εν πάσει περιπτώσει το νέο είναι ότι από Δευτέρα 12 Μαϊου η Κατερίνα Ακριβπούλου αρχίζει δίωρη εκπομπή στον REAL FM (97,8)  8 με 10 το βράδυ.. Νομίζω πως η εκπομπή θα λέγεται "Με ένα λόγο παραπάνω" - γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος όμως.

Εμένα μου άρεσε (και την πρόσεξα στο ραδιόφωνο) από τα σχόλια της για τον ΓΑΠ. Είτε ήταν αντιπολιτευση (2009 και πριν) είτε αφού έγινε πρωθυπουργός (2009 και μετά). Τέτοιο θάψιμο αδερφέ μου (πάντα μέσα στα όρια κοσμιότητας που το ΕΣΡ δε θα μπορούσε να επέμβει) είχα καιρό να ακούσω, και δεν έχω ξανακούσει. Μπράβο της. Περιέγραφε (βαστώντας ένα μαχαίρι τυλιγμένο σε μπαμπάκι με το οποίο τον έσφαζε καθημερινά) ακριβώς αυτό που είναι ο ΓΑΠ.

Στον REAL έχουν μετακομίσει τελικά πολλοί από τον ΣΚΑΙ, και μάλλον καλοί στη δουλειά τους. Λαβίθης τη νύχτα, Κουφόπουλος νωρίτερα, και ίσως κι άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα.

Καλή ακρόαση τη Δευτέρα. Θα έχει ενδιαφέρον.

Και κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του νήματος: Δεν είναι "δημοσιογράφος Σκαϊ" πλέον.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Η γκόμενα δεν είναι ούτε παπαγαλάκι, ούτε στυλοβάτης του Σαμαρά, ούτε συμπλέει με τις απόψεις του Μπάμπη. Αυτός είναι άλλωστε (προφανώς) και ο ένας λόγος που πήρε πόδι από το ΣΚΑΙ.
Ο άλλος πρέπει να είναι ότι ο Μαλέλης μπήκε (γιατί άραγε?) στο σταθμό και τα έχει κάνει όλα πουτάνα.
Έχω την εντύπωση πως από ακροαματικότητες ο σταθμός θα πατώσει. Και αναρωτιέμαι: ο Αλαφούζος μαλάκας είναι? Δεν βλέπει πως αυτό που είχε στήσει με κόπο τόσα χρόνια θα το χάσει? Γιατί αν οι ακροατές βάλουν άλλους σταθμούς στις πρώτες μνήμες του ραδιοφώνου τους, άντε να τους ξαναμαζέψεις...
Το "ο μισθος να ερχεται", ναι έτσι είναι. Έρχεται. Γιατί είναι κακό αυτό? Τι να κάνει δηλαδή ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, να μην παίρνει μισθό? Και τι θα τρώει?

Εν πάσει περιπτώσει το νέο είναι ότι από Δευτέρα 12 Μαϊου η Κατερίνα Ακριβπούλου αρχίζει δίωρη εκπομπή στον REAL FM (97,8)  8 με 10 το βράδυ.. Νομίζω πως η εκπομπή θα λέγεται "Με ένα λόγο παραπάνω" - γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος όμως.

Εμένα μου άρεσε (και την πρόσεξα στο ραδιόφωνο) από τα σχόλια της για τον ΓΑΠ. Είτε ήταν αντιπολιτευση (2009 και πριν) είτε αφού έγινε πρωθυπουργός (2009 και μετά). Τέτοιο θάψιμο αδερφέ μου (πάντα μέσα στα όρια κοσμιότητας που το ΕΣΡ δε θα μπορούσε να επέμβει) είχα καιρό να ακούσω, και δεν έχω ξανακούσει. Μπράβο της. Περιέγραφε (βαστώντας ένα μαχαίρι τυλιγμένο σε μπαμπάκι με το οποίο τον έσφαζε καθημερινά) ακριβώς αυτό που είναι ο ΓΑΠ.

Στον REAL έχουν μετακομίσει τελικά πολλοί από τον ΣΚΑΙ, και μάλλον καλοί στη δουλειά τους. Λαβίθης τη νύχτα, Κουφόπουλος νωρίτερα, και ίσως κι άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα.

Και κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του νήματος: Δεν είναι "δημοσιογράφος Σκαϊ" πλέον.

τυπε χρειαζεται ρωτημα;  :S

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Τα πράγματα είναι απλά ... ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Μαλέλης (μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ) ακολουθώντας πιστά την γραμμή Αλαφούζου που έφαγε σε χρόνο dt τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Χατζηστεφάνου και Κουφόπουλο κατά το παρελθόν, συνεχίζει την ίδια ακριβώς πολιτική των προκατόχων του τρώγοντας ΚΑΙ την ΑΡΙΣΤΕΡΗ Ακριβοπουλου. Πρόκειται απλά για ιδεολογικοπολιτική "εθνοκάθαρση" του ΣΚΑΙ κατ εντολήν του αφεντικού.

Ο δε δεξιών καταβολών Χατζηνικολάου (ο ορισμός του διαπλεκόμενου δημοσιογράφου ιστορικά) έχει μαζέψει, ώς επιχειρηματίας πλέον, ΟΛΑ τα ρετάλια "αντιμνημονιακούς" προεξάρχοντως φυσικα του ανεκδιήγητου Τράγκα στο τσαντίρι του ...

Οι λέξεις "σοβαρότητα" και "δημοσιογραφία" είναι απολύτως αδύνατον να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση ...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τα πράγματα είναι απλά ... ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Μαλέλης (μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ) ακολουθώντας πιστά την γραμμή Αλαφούζου που έφαγε σε χρόνο dt τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Χατζηστεφάνου και Κουφόπουλο κατά το παρελθόν, συνεχίζει την ίδια ακριβώς πολιτική των προκατόχων του τρώγοντας ΚΑΙ την ΑΡΙΣΤΕΡΗ Ακριβοπουλου. Πρόκειται απλά για ιδεολογικοπολιτική "εθνοκάθαρση" του ΣΚΑΙ κατ εντολήν του αφεντικού.

Ο δε δεξιών καταβολών Χατζηνικολάου (ο ορισμός του διαπλεκόμενου δημοσιογράφου ιστορικά) έχει μαζέψει, ώς επιχειρηματίας πλέον, ΟΛΑ τα ρετάλια "αντιμνημονιακούς" προεξάρχοντως φυσικα του ανεκδιήγητου Τράγκα στο τσαντίρι του ...

Οι λέξεις "σοβαρότητα" και "δημοσιογραφία" είναι απολύτως αδύνατον να συνυπάρξουν στην ίδια πρόταση ...

Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.
Αλλά την εξήγηση την ξέρω:
Οι ταμπέλες που έχεις βάλει γύρω σου (σε άλλους: "αριστερός", "δεξιός", "μνημονιακός", "αντιμνημονιακός", "διαπλεκόμενος" κλπ) είναι τόσο πυκνές, που σου κόβουν εντελώς το οπτικό σου πεδίο.

Οπότε βέβαια δεν μπορείς να αντιληφθείς τι διαβάζεις από άλλους.
Χαρακτήρισα εγώ ως κάτι τη γκόμενα? (γι' αυτή μιλάμε εδώ).

Σε τι ακριβώς απαντάς?

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αν ειναι δυνατον

σα γυναικα για τα μπαζα

σα δημοσιογραφος ακομα χειροτερη

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τυπε χρειαζεται ρωτημα;  :S
το σπορ φμ να δεις πως τον έκανε...

το καλό είναι ότι η έρα σπορ άρχισε από το φθινόπωρο να παίρνει τα πάνω της, λειτουργικά εννοώ και έχει φτιάξει και το πρόγραμμά της.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
293
Πόντοι
601
Έλεος στο τέλος θα βγεί νήμα "Ελένη Καλογεροπούλου".Από φιλοκυβερνητικά δημοσιογραφάκια καλούλα είναι η Αναστασία Γιάμαλη.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
πριν 40 χρονια μπορει ναταν μουναρος τωρα μονο για κατουρημα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom