Μπήκα να γράψω το νέο και είδα ότι τα δυο τελευταία σχόλια λένε μαλακίες.
Η γκόμενα δεν είναι ούτε παπαγαλάκι, ούτε στυλοβάτης του Σαμαρά, ούτε συμπλέει με τις απόψεις του Μπάμπη. Αυτός είναι άλλωστε (προφανώς) και ο ένας λόγος που πήρε πόδι από το ΣΚΑΙ.
Ο άλλος πρέπει να είναι ότι ο Μαλέλης μπήκε (γιατί άραγε?) στο σταθμό και τα έχει κάνει όλα πουτάνα.
Έχω την εντύπωση πως από ακροαματικότητες ο σταθμός θα πατώσει. Και αναρωτιέμαι: ο Αλαφούζος μαλάκας είναι? Δεν βλέπει πως αυτό που είχε στήσει με κόπο τόσα χρόνια θα το χάσει? Γιατί αν οι ακροατές βάλουν άλλους σταθμούς στις πρώτες μνήμες του ραδιοφώνου τους, άντε να τους ξαναμαζέψεις...
Το "ο μισθος να ερχεται", ναι έτσι είναι. Έρχεται. Γιατί είναι κακό αυτό? Τι να κάνει δηλαδή ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, να μην παίρνει μισθό? Και τι θα τρώει?
Εν πάσει περιπτώσει το νέο είναι ότι από Δευτέρα 12 Μαϊου η Κατερίνα Ακριβπούλου αρχίζει δίωρη εκπομπή στον REAL FM (97,8) 8 με 10 το βράδυ.. Νομίζω πως η εκπομπή θα λέγεται "Με ένα λόγο παραπάνω" - γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος όμως.
Εμένα μου άρεσε (και την πρόσεξα στο ραδιόφωνο) από τα σχόλια της για τον ΓΑΠ. Είτε ήταν αντιπολιτευση (2009 και πριν) είτε αφού έγινε πρωθυπουργός (2009 και μετά). Τέτοιο θάψιμο αδερφέ μου (πάντα μέσα στα όρια κοσμιότητας που το ΕΣΡ δε θα μπορούσε να επέμβει) είχα καιρό να ακούσω, και δεν έχω ξανακούσει. Μπράβο της. Περιέγραφε (βαστώντας ένα μαχαίρι τυλιγμένο σε μπαμπάκι με το οποίο τον έσφαζε καθημερινά) ακριβώς αυτό που είναι ο ΓΑΠ.
Στον REAL έχουν μετακομίσει τελικά πολλοί από τον ΣΚΑΙ, και μάλλον καλοί στη δουλειά τους. Λαβίθης τη νύχτα, Κουφόπουλος νωρίτερα, και ίσως κι άλλοι που δεν τους θυμάμαι τώρα.
Καλή ακρόαση τη Δευτέρα. Θα έχει ενδιαφέρον.
Και κάποιος να αλλάξει τον τίτλο του νήματος: Δεν είναι "δημοσιογράφος Σκαϊ" πλέον.