Που είσαι εσύ ρε ψηλέ?Πέθανα στο γέλιο πρωινιάτικα, μου φτιάξατε τη μέρα,
Άπαιχτοι είσαστε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κατερίνα Ακριβοπούλου (δημοσιογράφος REAL FM)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Phineas.Freak
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Αξιότιμοι Εθνάρχες,
Η Ακριβοπούλου δεν νομίζω ότι σαν παρουσιαστικό έχει να δώσει τίποτα με μοναδική εξαίρεση το φιλήδονο αγελαδινό βλέμμα όπως τόνισε προηγουμένως κάποιος συναγωνιστής!!
Παρόλα αυτά όμως έχει κάτι που δεν έτυχε κανείς να αναφέρει.
[size=20pt]Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ[/size]
Η αποξηραμένη γεμάτη εμπειρία φωνή της είναι όλα τα λεφτά. Για όσους από εσάς την έχετε ακούσει προσεκτικά ανταστείτε την να σας ψιθυρίρει στο αυτί ερωτόλογα και γλυκιές σεξουαλικές βρωμιές και θυμηθείτε με!!!!
Η Ακριβοπούλου δεν νομίζω ότι σαν παρουσιαστικό έχει να δώσει τίποτα με μοναδική εξαίρεση το φιλήδονο αγελαδινό βλέμμα όπως τόνισε προηγουμένως κάποιος συναγωνιστής!!
Η αποξηραμένη γεμάτη εμπειρία φωνή της είναι όλα τα λεφτά. Για όσους από εσάς την έχετε ακούσει προσεκτικά ανταστείτε την να σας ψιθυρίρει στο αυτί ερωτόλογα και γλυκιές σεξουαλικές βρωμιές και θυμηθείτε με!!!!
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
τυπε την παρατηρησες καλα?
την αδικουν οι φωτος που εχουν μπει εδω νομιζω
η πρώτη της φωτό που έβγαλα είναι μεγάλη κάβλα.
θάθελα, την ώρα που γεύομαι την κλειτορίδα της, να με κοιτάει με αυτά τα μάτια, και να μου λέει, με σκοτώνεις, με πεθαίνεις γαμιά μου.
πολλοί από σας που χλευάζετε γαμάτε πολύ χειρότερα GGMILF (GreatGrandMother I would Like to Fuck) από αυτήν.
Αθήνα?Εδώ είμαι παρών
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
O επί κυβέρνησης Καραμανλή, υπουργός Γεωργιας Χατζηγάκης της ειχε αναθέσει "αρχηγηκή" θέση στο λεγόμενο "κανάλι" των αγροτών με αμοιβή αρκετά χιλιάρικα...
Κάμποσα μηνιάτικα "έπεσαν" το κανάλι δεν βγήκε στον αέρα, "τα κόπια" της όμως τα κράτησε.
Για τόσο "ακριβοδίκαιη" δημοσιγράφο λέμε
Κάμποσα μηνιάτικα "έπεσαν" το κανάλι δεν βγήκε στον αέρα, "τα κόπια" της όμως τα κράτησε.
Για τόσο "ακριβοδίκαιη" δημοσιγράφο λέμε
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
προσωπικά την έπαιρνα............μου βγάζει καύλα η θείτσα !
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Αξιότιμοι Εθνάρχες,
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πεστα ρε τυπεπολλοί από σας που χλευάζετε γαμάτε πολύ χειρότερα GGMILF (GreatGrandMother I would Like to Fuck) από αυτήν.
αλλα αστους να γαμανε αυτοι τις μοντελες και να γαμαμε εμεις τα γκρανια
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα εχει δοντια δεν λεει..πεστα ρε τυπε
Πάσαρε μας καμιά μοντέλα ρε ψηλέ...........πεστα ρε τυπε
Επισκέπτης
Πατημένα 50 προ πολλού έτσι ;;;;;
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
τυπε παρε ματι αυτες τις φωτος
κατι μου λεει οτι αλλαξες γνωμη δικε μου
τυπε δεν ηξερα οτι το μπου περα απο τις κοινοτητες gay και trans,εχει και κοινοτητα για νεκροφιλους :S
πως του ξεφυγε αυτη του michael jackson,και δεν ειχε πρωταγωνιστικο ρολο στο thriller?αυτη πρεπει να ηταν νεκρη ηδη απο τοτε :S :S :S
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Τύφλα να'χει η Κοσιώνη. Κι εγώ το έχω μπανίσει από καιρό αυτό το μιλφάκι. Με καθηλώνει όταν ανοίγει το στόμα της. Τα λέει τόσο ωραία.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.816
- Πόντοι
- 12.756
Οποιος ειναι γατονι ας κατσει να την δει καμια μερα στον Ευαγγελατο η στην Σια και να μου πει οταν δεν μιλαει ποσες φορες ανοιγοκλείνει τα ματια της...
Δεν το εχω ξαναδει αυτο η τυπισσα η εχει κανα τικ , ή κατι δεν παει καλα ... Μιλαμε ανοιγοκλεινει τα ματια της καθε δευτερολεπτο , την κοιτας και ξερεις ποση ωρα εχει περασει που δεν μιλαει..
Δεν το εχω ξαναδει αυτο η τυπισσα η εχει κανα τικ , ή κατι δεν παει καλα ... Μιλαμε ανοιγοκλεινει τα ματια της καθε δευτερολεπτο , την κοιτας και ξερεις ποση ωρα εχει περασει που δεν μιλαει..
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τωρα τι θελεις?να κατακαβλωσεις τον απολυτο?Οποιος ειναι γατονι ας κατσει να την δει καμια μερα στον Ευαγγελατο η στην Σια και να μου πει οταν δεν μιλαει ποσες φορες ανοιγοκλείνει τα ματια της...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι απτα πολλα τραβηγματα στην μουρη τυπεΟποιος ειναι γατονι ας κατσει να την δει καμια μερα στον Ευαγγελατο η στην Σια και να μου πει οταν δεν μιλαει ποσες φορες ανοιγοκλείνει τα ματια της...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 967
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις