Νέα

Κατερίνα Ακριβοπούλου (δημοσιογράφος REAL FM)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εδώ είμαι παρών  :sunglasses: :sunglasses:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Αξιότιμοι Εθνάρχες,

Η Ακριβοπούλου δεν νομίζω ότι σαν παρουσιαστικό έχει να δώσει τίποτα με μοναδική εξαίρεση το φιλήδονο αγελαδινό βλέμμα όπως τόνισε προηγουμένως κάποιος συναγωνιστής!!
Παρόλα αυτά όμως έχει  κάτι που δεν έτυχε κανείς να αναφέρει.

[size=20pt]Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Η αποξηραμένη γεμάτη εμπειρία φωνή της είναι όλα τα λεφτά. Για όσους από εσάς την έχετε ακούσει προσεκτικά ανταστείτε την να σας ψιθυρίρει στο αυτί ερωτόλογα και γλυκιές σεξουαλικές βρωμιές και θυμηθείτε με!!!!

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
τυπε την παρατηρησες καλα?
την αδικουν οι φωτος που εχουν μπει εδω νομιζω

η πρώτη της φωτό που έβγαλα είναι μεγάλη κάβλα.

θάθελα, την ώρα που γεύομαι την κλειτορίδα της, να με κοιτάει με αυτά τα μάτια, και να μου λέει, με σκοτώνεις, με πεθαίνεις γαμιά μου.

πολλοί από σας που χλευάζετε γαμάτε πολύ χειρότερα GGMILF (GreatGrandMother I would Like to Fuck) από αυτήν.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ειναι και δημοκρατικη γρια,ολο για τον λαο αγωνιζεται με τις anal-υσεις της στο δημοκρατικο σκαι.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
O επί κυβέρνησης Καραμανλή, υπουργός Γεωργιας Χατζηγάκης της ειχε αναθέσει "αρχηγηκή" θέση στο λεγόμενο "κανάλι" των αγροτών με αμοιβή αρκετά χιλιάρικα...
Κάμποσα μηνιάτικα "έπεσαν" το κανάλι δεν βγήκε στον αέρα, "τα κόπια" της όμως τα κράτησε.  :dancing:
Για τόσο "ακριβοδίκαιη" δημοσιγράφο λέμε  :tickedoff:

collateral

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Κριτικές
93
Like
448
Πόντοι
3.280
προσωπικά την έπαιρνα............μου βγάζει καύλα η θείτσα !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αξιότιμοι Εθνάρχες,

Η Ακριβοπούλου δεν νομίζω ότι σαν παρουσιαστικό έχει να δώσει τίποτα με μοναδική εξαίρεση το φιλήδονο αγελαδινό βλέμμα όπως τόνισε προηγουμένως κάποιος συναγωνιστής!!
Παρόλα αυτά όμως έχει  κάτι που δεν έτυχε κανείς να αναφέρει.

[size=20pt]Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ[/size] :rockon: :rockon: :rockon:

Η αποξηραμένη γεμάτη εμπειρία φωνή της είναι όλα τα λεφτά. Για όσους από εσάς την έχετε ακούσει προσεκτικά ανταστείτε την να σας ψιθυρίρει στο αυτί ερωτόλογα και γλυκιές σεξουαλικές βρωμιές και θυμηθείτε με!!!!
:bigdick:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολλοί από σας που χλευάζετε γαμάτε πολύ χειρότερα GGMILF (GreatGrandMother I would Like to Fuck) από αυτήν.
πεστα ρε τυπε :rockon:
αλλα αστους να γαμανε αυτοι τις μοντελες και να γαμαμε εμεις τα γκρανια :grin:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Σαν πρεζονι ειναι...λες και οταν την μακιγιαρουνε το κανουνε επιτηδες να φαινεται ετσι... :) :)

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Κάτι τέτοια θέματα βλέπω και καταλαβαίνω πως ο μέσος άνθρωπος μπορεί να τον χώσει οπουδήποτε.  :knockinb:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυπε παρε ματι αυτες τις φωτος
akrivopoulou-katerina1.png

BILD0127.JPG

17-8-11-9-12-26-cebc-cebc.jpg

κατι μου λεει οτι αλλαξες γνωμη δικε μου :sunglasses:

τυπε δεν ηξερα οτι το μπου περα απο τις κοινοτητες gay και trans,εχει και κοινοτητα για νεκροφιλους  :S

:zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

πως του ξεφυγε αυτη του michael jackson,και δεν ειχε πρωταγωνιστικο ρολο στο thriller?αυτη πρεπει να ηταν νεκρη ηδη απο τοτε  :S :S :S :priest: :priest: :priest:

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τύφλα να'χει η Κοσιώνη. Κι εγώ το έχω μπανίσει από καιρό αυτό το μιλφάκι. Με καθηλώνει όταν ανοίγει το στόμα της. Τα λέει τόσο ωραία.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.816
Πόντοι
12.756
Οποιος ειναι γατονι ας κατσει να την δει καμια μερα στον Ευαγγελατο η στην Σια και να μου πει οταν δεν μιλαει ποσες φορες ανοιγοκλείνει τα ματια της...

Δεν το εχω ξαναδει αυτο η τυπισσα η εχει κανα τικ , ή κατι δεν παει καλα ... Μιλαμε ανοιγοκλεινει τα ματια της καθε δευτερολεπτο , την κοιτας και ξερεις ποση ωρα εχει περασει που δεν μιλαει..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οποιος ειναι γατονι ας κατσει να την δει καμια μερα στον Ευαγγελατο η στην Σια και να μου πει οταν δεν μιλαει ποσες φορες ανοιγοκλείνει τα ματια της...

Δεν το εχω ξαναδει αυτο η τυπισσα η εχει κανα τικ , ή κατι δεν παει καλα ... Μιλαμε ανοιγοκλεινει τα ματια της καθε δευτερολεπτο , την κοιτας και ξερεις ποση ωρα εχει περασει που δεν μιλαει..
τωρα τι θελεις?να κατακαβλωσεις τον απολυτο? :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ειναι απτα πολλα τραβηγματα στην μουρη τυπε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom