Επισκέπτης
ηθελα να ξερα ποιοι ειναι οι 42 μαλακες που πατησαν πανω στη φωτο του τσακα να τη δουνε μεγαλη
Δε χρειάζεται ρε.
Κάθε που μπαίνεις στη σελίδα ανεβαίνει το νούμερο..
ηθελα να ξερα ποιοι ειναι οι 42 μαλακες που πατησαν πανω στη φωτο του τσακα να τη δουνε μεγαλη
Θα ειχε γινει χαμος στα καναλια ρε παιδια,φουσκα
Τουρμπο το θες η το απλο το 8βαλβιδο?εμενα θα μου παρουν εκεινο το ουνο το φιατακι για να πηγαινω στην δουλεια μου και να μην βρεχομαι με το παπι???????????????
ας θεσουμε την απλή ερώτηση : αν εσείς είχατε 600 δις στα χέρια σας (ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εχει περίπου 50-60δις), και μένατε στις ΗΠΑ, θα τα δινατε για να σωσετε την Ελλάδα ?
γιατι ?
αφου σε λιγο καιρό ξαναχρεωμένη θα ηταν !
γιατι να μην βοηθήσεις 1 εκατομμύριο φτωχούς και να τους βγαλεις από την μιζέρια - και να σου μεινουν και τα υπόλοιπα !
Θα βοηθησουν 10 εκ φτωχουςας θεσουμε την απλή ερώτηση : αν εσείς είχατε 600 δις στα χέρια σας (ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εχει περίπου 50-60δις), και μένατε στις ΗΠΑ, θα τα δινατε για να σωσετε την Ελλάδα ?
γιατι ?
αφου σε λιγο καιρό ξαναχρεωμένη θα ηταν !
γιατι να μην βοηθήσεις 1 εκατομμύριο φτωχούς και να τους βγαλεις από την μιζέρια - και να σου μεινουν και τα υπόλοιπα !
μα δε θα μας τα χαρίσουν, θα μας τα δανείσουν. Αλλά σιγά μην τους αφήσουν, και μέτα τι θα γινουν οι 300;;;;;
ειναι λυπηρο που μερικοι ευρωαλβανοι πιστεψαν σ αυτο το παραμυθι..
το εκαναν και θεμα στην τι βι
λυπηρο...pathetic...
δεν εχουν παρει καν πρεφα τι συμβαινει 3 χρονια τωρα...
μερικοι περιμενουν και κοινωνικη εξεγερση.................
Εγώ τα πιστεύω αυτά. Και μόλις έρθουν και οι υπόλοιποι Έλληνες από την άλλη άκρη του γαλαξία θα δείτε τη έχει να γινει.
Θα τρέχετε να κρυφτείτε άπιστοι